![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פאניק יא פרייאר תשאר בטיב טעעם!! תהיה חכםם אתה יודע שעכשיו לא אמור להיות בכלל לקוחות בטיב טעם מה שאומר = פחות עבודה , הרבה פחות עבודה = לקבל כסף על כלום!! לא ככה?
|
ציטוט:
|
אה לא ידעתי שככה פאניק, תשמע אין כמו עבודת מינימום או 20 שקל לשעה לדפוק שעות הכי קל והכי כיף.. ודרך אגב גלעד אחי זה לא שווה בכלל מה שעשית כיתה ח' תחשוב שאתה גם קורע ת'תחת 12 שעות וגם מקבל 200 שקל שזה 16.5 לשעה אחי!!
|
כוס אחתק, עבדתי בעבודה דומה בניין, שבונים לא שיפוצים, 9-10 שעות כול יום אבל 450 ליום, אבל זה פשוט, אתה מת אי אפשר להתאמן, אתה חוזר הביתה גמור, הכול תפוס הכול כואב, גיפה, חם, מזיע מסריח ומתוסכל וזה פשוט לא שווה ת450 שקל המעפנים האלה, עדיף לעבוד בעבודת פאנן שעושים 150 ביום אבל עובדים 5 שעות בלא לעשות כלום, זה מה שאני עושה עכשיו, וב18 אני מקווה להתקדם לאבטחה שם עושים משכורות באמת יפות וגם לא עושים כלום, פרט לכמה מקרים מיוחדים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כולכם בכיינים פה מפונקים
אז מה עבודה זה כסף ואם זה כסף סבבה אז למה לא ? אני עובד בכל מה שנותנים לי אם מישהו מציע לי פה ומישהו מציע לי שם אני עובד עבודה של ערבים ועוד יש לי עוד שתי עבודות כול הילדים בארץ נהיו מפונקים מפחדים ליפצוע קצת את הידיים שלהם |
לך לעבוד בשטיפת כלים אחלה כסף
ובחיים לא 450 שקל ל10 שעות אלא אם אתה בונה לבד את הוילה החדשה של גדייאמק |
דאבל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גבר אני באמצע י''ב... עובד דלפק בפיצריה... וההוצאות לא נגמרות, נהיגה, תזונה, תוספים, סייקלים, בגדים (עכשיו סיימתי חיטוב, כול הבגדים שלי היו xxl ואני עכשיו large ) ... פלאפון, דלק... ביטוח... שיפוץ בחדר... יציאות... קיצר הוצאות ברוך השם לא חסר.. כסף דווקא לא יזיקו עוד איזה 10K שישכבו בחשבון |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואיך בדיוק אתה עושה 150 שקל ל5 שעות אם אתה עובד דלפק בפיצריה? |
ציטוט:
עזוב אותך אני תמיד שומע ילדים מזה אין עבודה יש טונה עבודה אבל רוב רובם מפונקים מפחדים ללכך את הידיים |
ציטוט:
אני מכיר כמה חברה שעושים ליום לפעמים בשיפוצים ת1000 שקל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ