ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לא יודע אם זה עצוב או מצחיק... (https://israelbody.com/showthread.php?t=21736)

Logout 16-10-07 14:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי roysht
בסרטון השני שהבאת הוא נראה דיי בסדר, כאילו הוא חייך מהכאפה כי היא לא כזאת כאבה, ולפי דעתי צחקו איתו.

חח תגיד לי ממתי צוחקים עם מישהוא ז להביא לו כאפה(לא משנה חזקה חלשה העיקר זאת כאפה) ומעלים לאינטרנט..?

עלוש 16-10-07 14:53

בני זונות מזדיינים עם חזיר עם 3 רגליים

Danielllo 16-10-07 18:27

הם אפילו לא ערסים המוצצים האלה הם סתם שתיי מוצצים מרמת אביב שמנסים להיות ערסים מוצאים איזה חנבץ חולה מהשכבה ועושים עליו רעש באמא שלי הייתי רואה את זה הייתי פותח להם ת'צורה השרמוטות האלה

Danielllo 16-10-07 18:31

תראו ת'תגובה שלו:
"אני רק רוצה להגיד לכולם שהכל היה מתואם בינינו
כאילו ביני לבין השותף שלי, השמן לא ידע שזה מה שיקרה "

SuzukiR 16-10-07 18:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
הם אפילו לא ערסים המוצצים האלה הם סתם שתיי מוצצים מרמת אביב שמנסים להיות ערסים מוצאים איזה חנבץ חולה מהשכבה ועושים עליו רעש באמא שלי הייתי רואה את זה הייתי פותח להם ת'צורה השרמוטות האלה

כן תפסיקו לזיין את השכל אתם אומרים את זה פה אבל אחד ממכם לא היה עושה כלום בבצפר או במקום אחר
עדיף שלא תגידו אבל להגיד הייתם מגנים זה סתם שקר

Danielllo 16-10-07 18:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
כן תפסיקו לזיין את השכל אתם אומרים את זה פה אבל אחד ממכם לא היה עושה כלום בבצפר או במקום אחר
עדיף שלא תגידו אבל להגיד הייתם מגנים זה סתם שקר

לא הייתי מביא לו מכות לא הייתי מביא לו לתת לילד כאפה בתור התחלה הייתי אומר לו "תשמע אתה לא מביא לו כאפה" אם הוא יגיב או יגיד "אני מביא לו" אני יגיד לו: "אם יש לך ביצים תביא לו" אם הוא יביא לו אני יזיין אותו מכות ואת החבר אבל אם לא היו מביאים לו .. עליי..

StaSus 16-10-07 18:47

רק אותי זה הצחיק אה?

SuzukiR 16-10-07 18:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
לא הייתי מביא לו מכות לא הייתי מביא לו לתת לילד כאפה בתור התחלה הייתי אומר לו "תשמע אתה לא מביא לו כאפה" אם הוא יגיב או יגיד "אני מביא לו" אני יגיד לו: "אם יש לך ביצים תביא לו" אם הוא יביא לו אני יזיין אותו מכות ואת החבר אבל אם לא היו מביאים לו .. עליי..

עזוב ברגע האמת לא הייתה עושה כלום ואני יודע את זה

tona_mAn 16-10-07 19:14

הערס הממוצע

Yoshi-Moto 16-10-07 19:35

הייתי נכנס איתם לאלימות גם אם הייתי במיעוט וצפוי להפסיד.

לגבי הסרטון שלוגאאוט נתן, זה היה אשכרה ליטוף...

Mad_dog 16-10-07 19:49

שונא אנשים כאלו ילד מסכן שקט רואים עליו ערסים מפגרים

The Iron Man 16-10-07 19:50

חחחחחחחח רועי גבעת גונן מתדרדרת אה?

Yoshi-Moto 16-10-07 19:52

יש לי ילד טיפולי בשכבה,(לאריאלים, שרון אם אתם מכירים) בכל מקרה, אני רואה בנות מסתלבטות עליו "שרון בוא נרקוד" ורוקדות מולו והוא מאלתר איזה ריקוד משפיל...

או שכל מיני ערסים באים אליו בהפסקות שואלים אותו אם הוא מזיין, וכל מיני שאלות מביכות... אני לא יודע למה אני לא עושה עם זה כלום... אבל אני מאמין שבקרוב זה מה שאני אעשה...

יש לו איזה בעיה הוא ממש לא שדולט טוב על המוטוריקה שלו, בעיות קשב וריכוז, ועוד כמה...

Mad_dog 16-10-07 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
יש לי ילד טיפולי בשכבה,(לאריאלים, שרון אם אתם מכירים) בכל מקרה, אני רואה בנות מסתלבטות עליו "שרון בוא נרקוד" ורוקדות מולו והוא מאלתר איזה ריקוד משפיל...

או שכל מיני ערסים באים אליו בהפסקות שואלים אותו אם הוא מזיין, וכל מיני שאלות מביכות... אני לא יודע למה אני לא עושה עם זה כלום... אבל אני מאמין שבקרוב זה מה שאני אעשה...

יש לו איזה בעיה הוא ממש לא שדולט טוב על המוטוריקה שלו, בעיות קשב וריכוז, ועוד כמה...

איזה חרא שיכבה זו ...

יש איזה 4 חדשים אצלו במכון ניראה לי בגיל שלך חח

Yoshi-Moto 16-10-07 19:58

יש לך שמות?

Mad_dog 16-10-07 19:58

ציטוט:

יש לך שמות?

לא אני יודע אבל 2 מהם לומדים ביובל חחח

Yoshi-Moto 16-10-07 20:02

טוב :ס
חחחח נושא אחרון...
אתה מכיר את דניאל בדוסה?

ZoonD 16-10-07 20:02

מה אתם מתרגשים ?<
איך רואים שאתם גרים בצפון ת''א ואוכלים אננס לארוחת בוקר
באמת נוו זה חדש לכם כל הנושא הזה של הכאפות , וסלחו לי כן .....

זה לא ערסים !

Mad_dog 16-10-07 20:03

ציטוט:

טוב :ס
:):):):) נושא אחרון...
אתה מכיר את דניאל בדוסה?

חחח אולי זה בלי הצוואר אתה מתכוון ??

Yoshi-Moto 16-10-07 20:05

חחחחחחחחחח כן.
תגיד אתה בקשר איתו?(זהו פה נסיים, לא נעים חחח)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:49.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ