ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   תזונה נכונה+שאלה בקשר לתוספי מזון (https://israelbody.com/showthread.php?t=21709)

Danzig 16-10-07 10:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maya
הרבה אנשים רואים אצלו תוצאות במידה ועושים מה שהוא אומר הוא בין הכי טובים בתחום
בקשר לגיל קבל תמונה שלו :jockey: http://www.israelbody.co.il/gallery/...i_%2814%29.JPG

לפי ההודעה שלך נראה כאילו ג'יי קאטלר היה אצלו, והנה תראו לאיזה תוצאות הוא הגיע :laughing:

Moshe 16-10-07 10:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ironman
עכשיו הגזמנת! חחחחח
הבחור התמים יחשוב שגיל הכין את קטלר לאולימפיה ובזכותו התוצאות.

השיטה של ישראלבאדי עובדת ? :flowers:

ironman 16-10-07 10:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
השיטה של ישראלבאדי עובדת ? :flowers:

עובדת עובדה קטלר לקח פעם שניה:laughing:

Blabla144 16-10-07 13:53

דיברתם על הכל חוץ מהלסביר לי מה הכוונה תוכנית להביא תוכנית מרחוק?
ועוד שאלה קצת מוזרה מה אני אמור להגיד שאני יתקשר אליו:wub1:

P-a-n-1-c 16-10-07 13:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
גיל גרנות מעולה..
הוא נותן גם תפריט וגם תוכנית אימונים
אם אתה צריך אבקת חלבון אז תקנה של צמפיון(קרם עוגיות)

אתה שתול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111

:11:

tomshi18 16-10-07 13:57

תגידו מאיפה אני משיג טלפון של יאיר להב ?

P-a-n-1-c 16-10-07 13:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomshi18
תגידו מאיפה אני משיג טלפון של יאיר להב ?

144

Blabla144 16-10-07 13:58

קצת יחס אולי תודה

LTP 16-10-07 14:17

חח טוב בלהלה תקשיב.. גיל מעולה.. ואם עדיין לא הבנת אז גיל זה הבחור השמאלי בתמונה.. הבחור ה"קטן" מימין זהו מר אולימפיה ג'י קטלר.. וגיל הצטלם איתו בתקופת התחרות שהייתה בלאס וגס לא מזמן..

כשתתקשר אליו תגיד לו שקיבלת את הטלפון שלו מהפורום ושאתה רוצה לקבוע איתו פגישה.. זה הכל.. תאמין לי שהוא מקבל המון כמוך כל יום אז אין לך ממה להיות נבוך.. אתה לא הראשון שלו חח.. בקיצור גיל בחור נהדר והוא מאוד יעזור לך..

ובקשר לאנשים שהיו אצלו.. אז גם אני הייתי אצלו והוא עזר לי מאוד.. עוד משו שיכול לעזור לך זה אם תקרא מאמרים בישראלבודי..

בהצלחה גבר גבר.. ואם יש לך עוד שאלות אל תתבייש לשאול..

Blabla144 16-10-07 14:21

אוו ltp תודה ומחיר ?
ועוד משו הוא גם ימליץ לי על אבקות חלבון?
ועוד שאלה קטנה חח יש לי תוכנית אימונים מהמכון שאני רשום הוא יכין לי אחת אחרת?
תאמת אני מעדיף שכה חח לא אוהב תתוכנית שהכינו יל שם

LTP 16-10-07 14:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Blabla144
אוו ltp תודה ומחיר ?
ועוד משו הוא גם ימליץ לי על אבקות חלבון?
ועוד שאלה קטנה חח יש לי תוכנית אימונים מהמכון שאני רשום הוא יכין לי אחת אחרת?
תאמת אני מעדיף שכה חח לא אוהב תתוכנית שהכינו יל שם

בקשר למחיר מה שאני זוכר זה ככה.. פגישה ראשונה זה 200 ואחרי זה כל פגישה (במידה ואתה רוצה להיפגש שוב) זה 150.. שווה כל שקל אחי.. באמת אני אומר לך.. אבל מה שחשוב זה שאתה תבין מה אתה עושה אז אני באמת ממליץ לך לקרוא טיפה זה ממש עוזר..
הוא לא ממליץ סתם ככה..אבל אם תשאל אותו ואתה תתעניין אז בוודאי שהוא יענה לך.. כל שאלה קטנה שיש לך תשאל אותה.. הוא באמת בן אדם מדהים שיעזור לך מאוד.. הוא יחליף לך את התוכנית והוא יעשה לך תוכנית בת זונהה.. הוא גם יעשה לך תפריט והכל.. אל תדאג הוא יודע מה לעשות.. רק תדבר איתו ותשאל אותו מה הוא רוצה שתביא לפגישה..

Blabla144 16-10-07 14:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ltp
בקשר למחיר מה שאני זוכר זה ככה.. פגישה ראשונה זה 200 ואחרי זה כל פגישה (במידה ואתה רוצה להיפגש שוב) זה 150.. שווה כל שקל אחי.. באמת אני אומר לך.. אבל מה שחשוב זה שאתה תבין מה אתה עושה אז אני באמת ממליץ לך לקרוא טיפה זה ממש עוזר..
הוא לא ממליץ סתם ככה..אבל אם תשאל אותו ואתה תתעניין אז בוודאי שהוא יענה לך.. כל שאלה קטנה שיש לך תשאל אותה.. הוא באמת בן אדם מדהים שיעזור לך מאוד.. הוא יחליף לך את התוכנית והוא יעשה לך תוכנית בת זונהה.. הוא גם יעשה לך תפריט והכל.. אל תדאג הוא יודע מה לעשות.. רק תדבר איתו ותשאל אותו מה הוא רוצה שתביא לפגישה..

יש לו משרד או משו בסגנון?

LTP 16-10-07 15:32

חחח איזה מצחיק אתה.. (שלא תבין אותי לא נכון אני לא צוחק עליך) אין לו משרד אבל אתה יכול לפגוש אותו בחנות של ישראלבודי ברמת גן וגם במכון כושר טרגט שזה גם ברמת גן.. דבר איתו אז אתה יכול גם לקבוע איתו איפה להיפגש.. אבל משרד אין לו..

Blabla144 16-10-07 15:34

מה אני יעשה חח יש לי הרבה שאלות..:)
בינתים אין לי יותר שאלות תודה על כל התשובות!

LTP 16-10-07 15:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Blabla144
מה אני יעשה חח יש לי הרבה שאלות..:)
בינתים אין לי יותר שאלות תודה על כל התשובות!

חח זה בסדר אחי.. אתה לא היחיד ששואל שאלות פה..

toxicity 16-10-07 16:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
בעייתי להגדיר את זה
אחת הבעיות היא שלא תמיד מובנת חלוקת האחריות בין מאמן למתאמן
למאמן/תזונאי קיימת האחריות לתת למתאמן תוכנית אימונים/תזונה

אבל אחריות המתאמן היא כל הזמן לעקוב אחרי עצמו ,גם כשהוא לא במשרד של המאמן/תזונאי
רוב המתאמנים פשוט הולכים ראש בקיר עם מה שכתוב ,למרות שהם לפעמים לא מרוצים ולא מרגישים בנוח עם האימונים,אם אותו מתאמן למשל מחליט שמשהו לא מסתדר לו ,או מרגיש לא בנוח עם משהו מסויים בתפריט או בתוכנית שלו ומודיע למאמן שלו,אז השינויים בהתאם.

בסדר אבל יש אנשים שחושבים שפתאום הם אצל תזונאי ספורט והם יודעים הכל הכי טוב שיש וכו'
גיל צריך להסביר אפילו 20 פעם שכמעט כל תרגיל הוא צריך להתייעץ עם אמן בחד"כ אפילו עם זה לחיצת חזה לדוגמא
ופה יש כמה שחושבים שהם יודעים הכל וכל השאר מטומטמים והמדריכים הם זבל, ואלא האנשים שבסוף ידפקו ככה

Shlomik 16-10-07 16:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי LTP
חחח איזה מצחיק אתה.. (שלא תבין אותי לא נכון אני לא צוחק עליך) אין לו משרד אבל אתה יכול לפגוש אותו בחנות של ישראלבודי ברמת גן וגם במכון כושר טרגט שזה גם ברמת גן.. דבר איתו אז אתה יכול גם לקבוע איתו איפה להיפגש.. אבל משרד אין לו..

האמת שעכשיו כל הסניפים מצוידים במשרדים: רמת גן, ראשון ובקרוב יהיו פגישות גם בת"א.
כנראה שאתה אחד מהחב'רה היותר ותיקים אם נפגשת איתו בחנות :sbb4:

בכל מקרה ליותר מידע על הפגישות יעוץ אתה מוזמן להסתכל כאן:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=167&Page=1

בנוסף ליצור קשר עם הילה המזכירה שלו למידע נוסף וקביעת פגישה:
הילה - 0502929029

בהצלחה!

Blabla144 16-10-07 16:48

כן דיברתי איתה כבר אבל חודש המתנה איזה באסה!

LTP 16-10-07 17:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shlomik
האמת שעכשיו כל הסניפים מצוידים במשרדים: רמת גן, ראשון ובקרוב יהיו פגישות גם בת"א.
כנראה שאתה אחד מהחב'רה היותר ותיקים אם נפגשת איתו בחנות :sbb4:

בכל מקרה ליותר מידע על הפגישות יעוץ אתה מוזמן להסתכל כאן:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=167&Page=1

בנוסף ליצור קשר עם הילה המזכירה שלו למידע נוסף וקביעת פגישה:
הילה - 0502929029

בהצלחה!

חח לא יודע אם אני נחשב ותיק אבל הפגישה שלי איתו הייתה פעם אחת בטרגט ופעם אחת בחנות.. אבל אם יש משרדים אז זה ממש מגניב.. אבל זה לא משנה אם זה משרד או לא.. גיל עושה עבודה נהדרת גם אם הפגישה הייתה במקלט..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ