ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ערסססססים (https://israelbody.com/showthread.php?t=21675)

ZoonD 15-10-07 18:38

חחחחחחחחחח אחי אני גר בבנעמי
אני מכיר את כל הפלצנים האלה מכיתה א'
זה לא ערסים , השרידים האחורנים אולי זה בנווה חן

אני אומר לך כולם על באנגים ,הם כבר לא מדברים כמו פעם הם בקושי זזים מהמקלטים
זה כבר לא ערסים אמיתים

bad boy 15-10-07 19:29

קודם כול מה רע בערסים לא כולם מחפשים מכות אולי רק הקוקסינלים הקטנים אחרי שגודלים זה לא ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וחוץ מיזה אם אתה בעצמך ניראה מאיים אף אחד לא מיתקרב עלייך !

ZoonD 15-10-07 19:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bad boy
קודם כול מה רע בערסים לא כולם מחפשים מכות אולי רק הקוקסינלים הקטנים אחרי שגודלים זה לא ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וחוץ מיזה אם אתה בעצמך ניראה מאיים אף אחד לא מיתקרב עלייך !

אז אתה דוגל בתאוריה הערסית ?:ohmy:
חחח

Yoshi-Moto 15-10-07 19:35

בד בוי עזוב אתה כבר בפנים אתה לא תבין...

Night_Wolf 15-10-07 19:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mikeo
העניין הוא שרוב הערסים הם שחיפים, אבל כל אחד חושב את עצמו מינימום מייק טייסון ומחפש מכות. תשאל את אנטון, הוא יגיד לך כמה ערסים מתלהבים הוא כיסח.
אבל הסיבה שלא כדאי להתעסק עם ערסים היא שגם אם מכסחים אחד, כמה ימים אחרי זה הוא מביא את כל השכונה עליך... :thumbdown:

גם בירושלים היו מלא ערסים ועכשיו רובם הפכו לשתי צורות:
1)סטייליסטים
2)"ראפרים"

לשאול את אנטון?אני מוכן להראות לו אצלי בשכונה "ערס מתלהב אחד" ואם הוא יצליח לכסח בן אדם על 120 קילו שדחף לעצמו בשנה האחרונה אנדרול בכמויות מחרידות וכל היום בשעות הפנאי שלו היה עסוק בדחיקות חזה ודדליפט ובאגרוף תאילנדי אני אביא לאנטון מה שהוא רוצה אם הוא יצליח "לכסח" תבן אדם הזה.:sbb4: :boxing: שמעתה שם אנטון מה שתבקש אחי! (זה לא נגדך פשוט ציינו תשם שלך)
תאמת הקטע שהפריע לי פה באמת זה שאנשים מנסים לשלול את האופי הזה עד הסוף נכון שלחפש מכות זה דבר מפגר ומטומטם אבל ביחד אם זה אנשים שוללים את המוסיקה המזרחית,את הלבוש של "הערסים" ומשמיצים עליהם שמועות.
כמה אנשים כסחתי בחיים שלי רק בגלל שהם היו זורקים לי הערות כאלו ש"האשכנזים זה הגזע העליון והספרדים ששומעים תמזרחית זה הגזע הנחות" ואני בעצמי חצי אשכנזי אבל זה עיצבן אותי.

shay 15-10-07 20:02

שונא הכללות

Nicolas 15-10-07 20:11

כשהיתי קטן ערסים דפקו לי מכות עכשיו שאני גדול אין יותר ערסים כדי להחזיר להם :character63:

החיים לא הוגנים

אורי א. 15-10-07 20:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
לשאול את אנטון?אני מוכן להראות לו אצלי בשכונה "ערס מתלהב אחד" ואם הוא יצליח לכסח בן אדם על 120 קילו שדחף לעצמו בשנה האחרונה אנדרול בכמויות מחרידות וכל היום בשעות הפנאי שלו היה עסוק בדחיקות חזה ודדליפט ובאגרוף תאילנדי אני אביא לאנטון מה שהוא רוצה אם הוא יצליח "לכסח" תבן אדם הזה.:sbb4: :boxing: שמעתה שם אנטון מה שתבקש אחי! (זה לא נגדך פשוט ציינו תשם שלך)
תאמת הקטע שהפריע לי פה באמת זה שאנשים מנסים לשלול את האופי הזה עד הסוף נכון שלחפש מכות זה דבר מפגר ומטומטם אבל ביחד אם זה אנשים שוללים את המוסיקה המזרחית,את הלבוש של "הערסים" ומשמיצים עליהם שמועות.
כמה אנשים כסחתי בחיים שלי רק בגלל שהם היו זורקים לי הערות כאלו ש"האשכנזים זה הגזע העליון והספרדים ששומעים תמזרחית זה הגזע הנחות" ואני בעצמי חצי אשכנזי אבל זה עיצבן אותי.

למה שאני אומר שאני חצי ספרדי ולא אשכנזי מלא אומרים לי "אה נו ספרדי זה אותו דבר כמו אשכנזי :mellow: "?

ZoonD 15-10-07 20:13

הכל בגדר הסטירה ...
הרי כל אחד מאיתנו יש עליו תוית !!

אחד רוסי שיכור
אחר ערס
אחר תימני שחיף
אחר תולעת ספרים
אחר פולני לבקן .....

יש כל מיני על תיקחו את זה קשה
וחוץ מזה אני אישית נושם את אותו אוויר עם הערסים
אוכל איתם באותם סנדוויץ' ברים :] , משחק איתם כדורגל

אז לי אין בעיה איתם להפך אני לפעמים אפילו מעדיף להיות איתם

Mikeo 15-10-07 20:20

חחחחח איך אתם הורגים אותי, במיוחד נייטוולף, ערס זה סטראוטיפ, מה כולם מתחילים פה "מה אתם נתפלים אל ערסים אחלה אנשים", ערס זה סטראוטיפ שלילי של בן אדם (בד"כ מזרחי) שאין לו מוח ומתחיל עם כולם, אם אתה קורא למישהו ערס זה כבר מעליב אותו, עלק "יש לי מלא חברים ערסים", אתם לא חושבים שזה יעליב את החברים שלכם אם אתם קוראים להם ערסים?

^סהר^אבוטבול^ 15-10-07 20:39

חח אני בית שאן אני על המפה הא

Antonator1 15-10-07 20:56

הרבצתי לשני ערסים לפני איזה 6 שנים. בגיל 18 ללכת מכות ברצינות זה מפגר...

האמת שאחרי גיל 17 כבר אין את השטויות האלו של "ערסים" וכל זה - במיוחד בצבא. מלות "גנאי" כמו "רוסי", "כורדי", "מרוקאי", "ערס", "חנון" וכאלה זה די ילדותי. בשלב מסוים של בגרות לאנשים מפסיק להיות אכפת מכל החרא הזה. אני לא ממש מאמין ש"ערסים" מעל גיל 18 יתלהבו סתם על עוברי אורח. בצבא למשל, למרות שיש לנו המון אנשים שמגעילים אותי, גם יש אנשים שיכולים להיות מוגדרים כ"ערסים" שאני ביחסים מצויינים איתם.

ושמתי לב שתמיד כשמישהו רוצה להגן על ערסים הוא אומר שיש לו ערס חזק וגדול בשכונה... זה תסריט?

תמיד תזכרו - העניין הוא בחינוך שמעניקים לנו ההורים. אני יכול להעיד שמיכאל ואיגור באים מרקע משפחתי מצויין ורואים את זה עליהם.

slim shady 15-10-07 22:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zoond
חחחחחחחחחח אחי אני גר בבנעמי
אני מכיר את כל הפלצנים האלה מכיתה א'
זה לא ערסים , השרידים האחורנים אולי זה בנווה חן

אני אומר לך כולם על באנגים ,הם כבר לא מדברים כמו פעם הם בקושי זזים מהמקלטים
זה כבר לא ערסים אמיתים

אתה ברוגוזין אחי?

AkunaMatata 16-10-07 04:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zoond
הכל בגדר הסטירה ...
הרי כל אחד מאיתנו יש עליו תוית !!

אחד רוסי שיכור
אחר ערס
אחר תימני שחיף
אחר תולעת ספרים
אחר פולני לבקן .....

יש כל מיני על תיקחו את זה קשה
וחוץ מזה אני אישית נושם את אותו אוויר עם הערסים
אוכל איתם באותם סנדוויץ' ברים :] , משחק איתם כדורגל

אז לי אין בעיה איתם להפך אני לפעמים אפילו מעדיף להיות איתם

חח תכלס ככה זה בקריות זה או שאתה איתם או שאין לך עם מי להיות....
ואחי עשיתה מהבאנגים יותר מידי... גם במוצקין כל הקרייה מעשנת אין מה לעשות

עבו 16-10-07 10:21

חחחחחחח איזה חזק....

ועוד אחד
http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%A2%D7%A8%D7%A1
פרופסור אלון מזרחי חח

^סהר^אבוטבול^ 16-10-07 11:08

אין על הערסים של בית שאן לא משנה מה תגידו

ThaiB0X 16-10-07 23:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf

גלעד יא תותח על, התחלת לעסוק באגרוף תאילנדי? כבוד :11:
לא "קצת" כבד עליך כל המשקל שלך ? :O

Night_Wolf 16-10-07 23:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
גלעד יא תותח על, התחלת לעסוק באגרוף תאילנדי? כבוד :11:
לא "קצת" כבד עליך כל המשקל שלך ? :O

חחחחחחחח לא אני אחי:)
חבר שלי

סוליקו 16-10-07 23:33

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת פה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:19.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ