ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שינה לקויה (https://israelbody.com/showthread.php?t=21547)

Sugarzaza 14-10-07 16:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
בויטמינים אין הבדל, סינטטי או טבעי זה 1 ל1 כמעט
אולי יש הבדל בכל החימצון והבלהבלה הזה שיש בירקות

ספיגה ידידי, ספיגה זה שם המשחק.

Avi 15-10-07 13:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Berk0
הכי פשוט והכי בריא לאכול 12-14 ירקות לאורך היום.. לקבל את מה שאתה צריך וזהו.. תזכרו קודם התפריט אחרי זה התופסים..

חחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: עלאק הכי פשוט. בקושי 5 ירקות ביום אני מצליח לדחוף.

Sugarzaza 15-10-07 13:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Avi
חחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: עלאק הכי פשוט. בקושי 5 ירקות ביום אני מצליח לדחוף.

תעשה מרק תראה איך אתה מגיע ל9-10 בלי בעיה

tal0084 15-10-07 13:49

תחשוב שאתה קם בלילה אתה יכול לאכול ולחזור לישון
יתרון גדול לאנשים במאסה
אני הולך לישון ב 2 .. 3 .. קם ב 7 בבוקר
בתפריט החדש שלי יש לי ארוחות לשעה 11 ו 1 וחצי בלילה :p

YOG558 15-10-07 13:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yarden22
אני שותה ביום 3-4 ליטר +אכילה של 3 ק"ג ירקות אני גם 4-5 פעמים בלילה להשתין וכל השתנה איזה 3-4 דקות.

כמה ירקות אתה אוכל אלוהים ישמור

CriminaL 15-10-07 13:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yog558
כמה ירקות אתה אוכל אלוהים ישמור

:):):):) הרבה :)

Sugarzaza 15-10-07 14:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal0084
תחשוב שאתה קם בלילה אתה יכול לאכול ולחזור לישון
יתרון גדול לאנשים במאסה
אני הולך לישון ב 2 .. 3 .. קם ב 7 בבוקר
בתפריט החדש שלי יש לי ארוחות לשעה 11 ו 1 וחצי בלילה :p

מה יתרון בזה אני לא מבין, אתה חושב שזה תחרות מי אוכל יותר פעמים?

Avi 16-10-07 00:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza

אבל המרק הזה ממלא אותך ואז אין לך מקום לפחמימות וחלבונים

m0she 16-10-07 01:44

ציטוט:

לא כל הויטמינים שורדים את הבישול.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
בויטמינים אין הבדל, סינטטי או טבעי זה 1 ל1 כמעט
אולי יש הבדל בכל החימצון והבלהבלה הזה שיש בירקות

יש הבדל. יש לויטמינים צורה מסויימת שהיא פעילה ביולוגית, בד"כ בתוספים יש בלנד של הויטמין בצורות שונות - פעילות ולא פעילות.

Sugarzaza 16-10-07 08:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
לא כל הויטמינים שורדים את הבישול.

יש הבדל. יש לויטמינים צורה מסויימת שהיא פעילה ביולוגית, בד"כ בתוספים יש בלנד של הויטמין בצורות שונות - פעילות ולא פעילות.

בסדר, אבל מה תעשה, תאכל בטטה חיה? שורש סלרי בסלט? יש דברים שחייבים לבשל. וכשמבשלים, אפשר לבשל הרבה ולאכול הרבה.

kaga 16-10-07 10:35

איזה אנשים מוזרים יש פה, יש סלט אחרי הכל עם שמן זית ולימון. 5 דקות הכנה גם טעים גם חלק מארוחה. 3 עגבניות, 3 מלפפונים, בצל אדום, חסה, פלפל אדום מתוק, אבוקדו, נבטים סיניים וכד... + לימון ושמן זית ויש לך ויטמינים ליום שלם- מנה לשני או שלושה אנשים. במשך אותו היום אתה אוכל תפוח או מנדרינה או רימון או בננה או את כולם. זה לא אירופה או אמריקה פה שאין פירות וירקות והמחירים שמה בשמיים ולכן הם משתמשים במולטיויטלמינים ובחרטא, זה א"י יש פה את זה אז למה לא להשתמש? ובבוקר אפשר גם אומגה 3.

Sugarzaza 16-10-07 10:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
איזה אנשים מוזרים יש פה, יש סלט אחרי הכל עם שמן זית ולימון. 5 דקות הכנה גם טעים גם חלק מארוחה. 3 עגבניות, 3 מלפפונים, בצל אדום, חסה, פלפל אדום מתוק, אבוקדו, נבטים סיניים וכד... + לימון ושמן זית ויש לך ויטמינים ליום שלם- מנה לשני או שלושה אנשים. במשך אותו היום אתה אוכל תפוח או מנדרינה או רימון או בננה או את כולם. זה לא אירופה או אמריקה פה שאין פירות וירקות והמחירים שמה בשמיים ולכן הם משתמשים במולטיויטלמינים ובחרטא, זה א"י יש פה את זה אז למה לא להשתמש? ובבוקר אפשר גם אומגה 3.

צריך גיוון, זה נחמד הסלט הזה, אבל יש עוד המון ירקות למה להדבק לעגבניה מלפפון בצל?

kaga 16-10-07 10:52

ציטוט:

צריך גיוון, זה נחמד הסלט הזה, אבל יש עוד המון ירקות למה להדבק לעגבניה מלפפון בצל?

יש מתכונים כמובן שבהם יש ווריאציות שונות. אני הבאתי ת'דוגמא הקלאסית.

m0she 16-10-07 12:08

ציטוט:

בסדר, אבל מה תעשה, תאכל בטטה חיה? שורש סלרי בסלט? יש דברים שחייבים לבשל. וכשמבשלים, אפשר לבשל הרבה ולאכול הרבה.

בסדר, עדיין הם לא שורדים בבישול. חשוב לציין את זה כדי לדעת שיש ויטמינים מסויימים שעדיין תצטרך להשיג מירקות טריים.

Sugarzaza 16-10-07 12:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
בסדר, עדיין הם לא שורדים בבישול. חשוב לציין את זה כדי לדעת שיש ויטמינים מסויימים שעדיין תצטרך להשיג מירקות טריים.

לא אמרתי שלא. אגב, הסינים זה אוכלוסייה שמעבירה עיבוד כלשהו גם את הפירות וגם את הירקות, בין אם זה בישול או אידוי. אני לא רואה שהם נכחדו מהעולם, יש תמיד מקורות

m0she 16-10-07 12:39

"עיבוד כלשהו" לא מחייב הרס של כל הויטמינים. בישול ממושך במרק יגרור הרס של ויטמינים רבים. מכל מקום, הם לא ראיה - אתה משווה פרמטר יחיד בין אוכלוסיות שיש ביניהן הבדל בהמון פרמטרים אחרים.

Berk0 16-10-07 15:29

אני יש לי בארוחת ביינים הראשונה בין הבוקר לצהריים 2 ירקות, ובצהריים עוד 8 ירקות בנוסף ל400 גרם חזה ו200 גרם פסטה.

ובערב אם אני מרגיש רעב אני דוחף קופסאת טונה עם עוד 2-3 ירקות.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:24.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ