ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שלחו לי אז אני מעביר:תקראו עד הסוף (https://israelbody.com/showthread.php?t=21388)

D Jacob 11-10-07 21:45

טוב, טוב... אל תהיו כבדים...

D Jacob 11-10-07 21:58

ערוך.

Exhibit 11-10-07 22:23

Omfg אני שונא אותך!!
שלחתי את זה ל20 איש והרגע קיבלתי טלפון שחברה שלי נפרדה ממני..
כוס עמקקקקקקקק

zidan 11-10-07 22:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Exhibit
Omfg אני שונא אותך!!
שלחתי את זה ל20 איש והרגע קיבלתי טלפון שחברה שלי נפרדה ממני..
כוס עמקקקקקקקק

חחחחח אתה רציני? ההרגשה הכי זין זה להיזרק בטלפון

goldBEN 11-10-07 22:36

תודה רבה!!!
סמארה הרגע טלפנה אליי...לך תזדיין!!

Fiberglass 11-10-07 22:40

בקיצור זה עוד חרטא רצה
הכי הרג אותי שאמרת שזה לא כמו ההודעות האחרות חחח..זה הרבה יותר גרוע מהן

xLaes 11-10-07 22:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21
"זאת לא כמו כול הודעת שרשרת זאת אמיתית...! הרב אבוחצירא אמר שהוא חלם חלום שהתגלה בו איש חשוב והוא אמר שהוא רוצה שכול עם ישראל ידע את זה שהוא התגלה לראשונה לאחר 2000 שנה עוד 3 שעות מהרגע שתקרא הודעה זו תקבל טלפון שיעשה לך את השבוע. אם תשלח זאת ל20 אנשים בחצי שעה הקרובה תקבל את הטלפון המשמח. אם לא תשלח ותתעלם זה יהיה השבוע הכי גרוע בחיים שלך ."

הנה אני מעביר ל20 איש

חזק
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Exhibit 11-10-07 22:57

סתם צחקתי :>
ובחיים אני לא יתן לה להיפרד ממני בטל' -_- אני מעדיף כבר אייסי Xd

zidan 11-10-07 23:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Exhibit
סתם צחקתי :>
ובחיים אני לא יתן לה להיפרד ממני בטל' -_- אני מעדיף כבר אייסי Xd

עזוב אותך אין כמו להיפרד בטלפון..שלא יקבלו תתענוב לראות אותך טיפה עצוב. צריך פשוט להיפרד בטלפון ללכת לישון ולקום למחרת לחפש מישהי אחרת

Kachok 11-10-07 23:07

להשמיד מעבירי מכתבי שרשרת,זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיש

D Jacob 11-10-07 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fiberglass
בקיצור זה עוד חרטא רצה
הכי הרג אותי שאמרת שזה לא כמו ההודעות האחרות חחח..זה הרבה יותר גרוע מהן

לא אני כתבתי את זה העתקתי מה ששלחו לי

maradona 12-10-07 02:49

הודעות שרשרת זה כזה כיתה ו'

bad boy 12-10-07 09:18

"זאת לא כמו כול הודעת שרשרת זאת אמיתית...! הרב אבוחצירא אמר שהוא חלם חלום שהתגלה בו איש חשוב והוא אמר שהוא רוצה שכול עם ישראל ידע את זה שהוא התגלה לראשונה לאחר 2000 שנה עוד 3 שעות מהרגע שתקרא הודעה זו תקבל טלפון שיעשה לך את השבוע. אם תשלח זאת ל20 אנשים בחצי שעה הקרובה תקבל את הטלפון המשמח. אם לא תשלח ותתעלם זה יהיה השבוע הכי גרוע בחיים שלך ."

הנה אני מעביר ל20 איש

///Efi/// 12-10-07 09:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nicolas
חחח אנשים באמת מעמינים לזה?

חבל לך על הזמן עד כמה מאמינים לזה אני בעצמי המצאתי מיכתב וכתבתי שם משו על ילדה קטנה שנידרסה וכו' וכו' וכו' וזה הגיע למקומות שאתה לא תאמין אנשים שביכלל לא חשבתי המיכתב היתגלגל אליהם....

זה מיסוג הדברים שאתה לא יודע אם ליצחוק או ליבכות....

Danielllo 12-10-07 10:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
חבל לך על הזמן עד כמה מאמינים לזה אני בעצמי המצאתי מיכתב וכתבתי שם משו על ילדה קטנה שנידרסה וכו' וכו' וכו' וזה הגיע למקומות שאתה לא תאמין אנשים שביכלל לא חשבתי המיכתב היתגלגל אליהם....

זה מיסוג הדברים שאתה לא יודע אם ליצחוק או ליבכות....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אעלקקקקקקקק זה אתהההההההההה?? חחחחחחחחחח בזמנו שיגעו אותי אם המכתבב הזה חחחחחחחחחחחחח אתה המצאת את זה?? הטרפת את כל משתמשי האייסיקיו בארץ נשבע לך כל מקום ראיתי את זה משהו ילדה שנדרסה הנשמה שלה עלתה לשמיים והתגלתה אמרה שאם לא תשלח ל20 איש הרוח שלה תבוא אלייך בלילה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח

קח אלף מוניטינים חיוביים

Leo 12-10-07 10:55

נראה לי זה בצחוק , נכון?

טוב לא משנה רק בגלל שמגניב להדביק אנשים בחרא הזה:

20 איש בטח כבר יראו את זה!

///Efi/// 12-10-07 11:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אעלקקקקקקקק זה אתהההההההההה?? חחחחחחחחחח בזמנו שיגעו אותי אם המכתבב הזה חחחחחחחחחחחחח אתה המצאת את זה?? הטרפת את כל משתמשי האייסיקיו בארץ נשבע לך כל מקום ראיתי את זה משהו ילדה שנדרסה הנשמה שלה עלתה לשמיים והתגלתה אמרה שאם לא תשלח ל20 איש הרוח שלה תבוא אלייך בלילה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח

קח אלף מוניטינים חיוביים

חחחחחחח מה אתה רציני??? אבל זה לא בטוח שלי יש מליון מיכתבים כאלה

Leo 12-10-07 12:42

אגב - אף אחד לא ממציא את המכתבים האלה , פשוט אנשים ממציאים אותו דבר על ילדות ונשמות וזה עובר מוטציות שנשמעות טוב ומעבירים אותן יותר...

טכנית מי שהגה את הרעיון של איזה רוח רפאים וילדה במכתב היה בטח אחד מהמאה ה19 שלא היה לו מה לעשות ..

זה מה שאני חושב..

אגב זוכרים את המכתבים על השביתה בicq?

trx--->sus 12-10-07 13:30

נראה איזה שיחה עצובה אני יקבל ב20 ל-5

Shady's_Soldier 12-10-07 14:06

___

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21

הנה אני מעביר ל20 איש

+ 1

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:24.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ