![]() |
שיהיה לו בהצלחה
|
נאור זיו אחד התותחים!!!
איזה גבר הוא ראיתי אותו כמה פעמים במכון כושר שלי, ישבנו דיברנו איזה שעה ולמדתי מימנו כמה דברים חדשים... נאור גם אדם צנוע מאוד, ואחלה גבר, ובאמת אוהב לעזור ולקדם את הספורט הזה !! אני מאמין גם שתיהיה הפתעה לכולם בעוד כמה שנים.... בהצחלה נאור ! |
ציטוט:
אתה מצפה שנאור זיו יהיה הדוגמן של המדינה? כי זאת באמת הגזמה נאור הוא באדיבילדר לא דוגמן הוא ממא לא יכול להיות עם מסה כזאת גדולה דוגמן קאסטרו או משו |
שיהיה לו בהצלחה
|
ואאוו בנאדם ענק ...
שיהיה לו שם רק בהצלחה .. |
שיהיה לו בהצלחה..
|
ציטוט:
|
נאור אחד האנשים החביבים בספורט הזה ,באמת היה לי לעונג העובדה שיצא לי להכיר אותו בתקופה האחרונה ,אחד האנשים היותר נעימים לשיחה (כשיוצא לך לתפוס אותם לשיחה ,הבן אדם הכי עסוק בארץ חח ) ,ולא תמצאו הרבה אנשים עם יכולת פירגון כמו שלו
אני מאחל לנאור רק הצלחה בכל מה שהוא יבחר לעשות,ואני כבר אמרתי ,יש לו איכויות לי פריסטיות בגוף שלו,ויש לו את היכולת והגנטיקה להגיע רחוק מאוד בספורט הזה ,גם ברמות של חו"ל.(נאור רק לא לשכוח כלל אחד בזמן שאתה שם , Squat Deep And Squat Heavy ) ספורטאי ענק ,ובן אדם זהב יאללה אח שלי ,תראה להם איך ישראלים משתלטים על העולם P: |
שיהיה בהצלחה !
|
המון הצלחה :jockey:
|
באמת תותח,שיהיה לו בהצלחה,ואולי נפגוש אותו שם אני גם טס לניו יורק לעבוד במובינג.
|
אני מאוד שמח לשמוע שנאור החליט החלטה כזו
אני מאמין שיש לו את הכלים והיכולת להצליח בחו"ל בתחום שלו, כי פה בארץ זו משש בדיחה מלבד זאת, נאור נראה מעולה, מדהים. רק עוד קצת מאסה ברגליים והגוף שלו ממש מושלם! המון בהצלחה! |
ציטוט:
רק מבקש לשים דברים בפרופוציות: נאור לא דוגמן ולואיס הוא לא "מר עולם". כל אחד יש לו את הנישה שלו, וככה זה צריך להישאר. גם אין לי כלום נגד לואיס (חוץ מזה שאני סולד מדוגמנים באופן כללי), רק נגד זה שמכתירים אותו לשרירן למרות שהוא בנאדם שמתאמן עם גומיות ושוקל 55 קילו על מטר תשעים. |
בן אדם ענק,שכבודו במקומו מונח..בהצלחה...!
|
ציטוט:
זה כי קהל היעד הוא ילדות בנות 12 |
שיעלה ויצליח בכל מה שיעשה,בהצלחה בניו יורק.
|
שיהיה המון בהצלחה בחו"ל.
יצא לי לדבר ולהפגש פה ושם עם נאור והבנאדם פשוט לבבי ומוכן להקשיב ולעזור. בהצלחה!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ