![]() |
עדכנתי משקלים
ועליתי למשקל של 72 |
כל הכבוד =] :11: :diractor:
|
תוך שבועיים 2 קילו?
|
ציטוט:
כנראה נוזלים |
עדכון:
נפצעתי בכתף ואני דיי מושבט, כבר שבוע לא התאמנתי וכנראה זה ימשיך עוד כמה ימים משקל: 72 וחצי עלייה במשקלים: לחיצת חזה במוט +5ק"ג ל70 קילו מסור עלייה 2 של קילו ל32 מקבילים עלייה של 1.25 קילו ל6.25 פול הובר +6 קילו למשקל של 26 קילו פשיטות עליתי ל27.5+17.5 עלייה של 2 וחצי קילו וזהו לבנתיים נקווה שהכאבים בכתף יעברו מהר |
בתוכנית האחרונה שילבתי חזה וכתפיים ונפצעתי בכתף פציעה שהשביתה אותי לשבועיים בשקט, חזרתי להתאמן אבל הכתף עדין לא 100%.
אני לא אשלב בתקופה הקרובה חזה וכתפיים יחד בתוכנית בגלל שבכל תרגילי החזה האנטריור דלטויד עובדת ובמיוחד בלחיצות בשיפוע עליון, ואז מגיע העבודה על הכתפיים, התאמנתי די עצים ומכאן הפציעה בכתף. ממליץ לך מאוד שאתה חוזר או להחליף תוכנית לבנתיים לחלוקה נוחה יותר במחינת הכתפיים או כמובן להוריד סטים הן לכתפיים והן לחזה, וכמובן להוריד עצימות. |
לדעתי החלוקה הכי טובה בab זה:
רגליים חזה קדמית גב כתפיים אחורית |
ציטוט:
:book: |
ציטוט:
לעשות רגליים עם חזה זה מתיש מידיי.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
גיל הזה.. |
ציטוט:
חלוקה טובה זה חזה אחורית כת, אמצעית + קדמית האמס \ קוואדס גב קדמית כתף אחורית האמס \ קוואדס |
ציטוט:
זה כמעט בלתי אפשרי לחלק את זה להאמס וקוואדס. הוא יוכל לעשות רק כפיפות רגליים ופשיטות רגליים. |
ציטוט:
בהאמס - דדליפט רומני + כפיפות בקוואדס - סקוואט + לג פרס \ לג אקסטנשיין. חוץ מזה שכחתי לציין ממקודם: החלוקה הזאת זה המלצה לאנשים שעושים AB ומשלבים בו סקוואט ודדליפט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בסקוואט הם גם עובדים עבודה יחסית מינורית (לא בדיפ). |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין לי כבר כאבים בכתף וחזרתי להתאמן רגיל :]
אבל הורדתי קצת עומס בתרגילי כתפיים |
יותם אתמול התאמנת (יום שני) בערב?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ