![]() |
חחחח מזה לבנדר??
וכבר יש תפריט חדש אז זה בסדר אני אוכל מספיק |
יפה כל הכבוד עוד בחור שעובד אם דאמבלים לחזה
אבל כדי לישמור על גיון אם המוט התחלתי לעשות את זה וראיתי שיפור ניכר בחזה ממליץ |
אתה חושב כדאי לחזור למוט כי משהתחלתי את התוכנית אני עושה רק דאמבלים ובהתחלה כל אימון עליתי בחזרות או משקלים ואימון הבא(מחר) אני כבר הולך לעשות 26 קילו ביד 3 סטים שהתחלתי עם 20 ביד..שזה אומר שיש התקדמות טובה יחסית
|
מזה דאמבלים??
|
ציטוט:
|
טוב סיימתי עם התוכנית הזאת אחרי חודשיים בערך שאני איתה...תוכנית מעולה
השפיעה טוב מאוד אלה המשקלים: סקווט-4 סטים של 70 קילו כל אחד-8-10 חזרות כפיפות ברכיים-2 סטים-10 חזרות-35 קילו לחיצות חזה-3 סטים של 26 קילו-8 חזרותיי(לפעמים יש כשל) פלייס חיובי-8 חזרות-14 קילו לפעמים 12סטים של 8 חזרות מתח רחב-3 סטים-8 חזרות בנט אובר-3 סטים-8 חזרות-60 קילו לחיצות כתפיים=2 סטים-8 חזרות-18 קילו לחיצה צרפתית-3 סטים-8 חזרות-15 על המוט כפיפות מרפקים-3 סטים-8 חזרות-16 קילו התוכנית חדשה בהמשך.. מתח רחב-3 |
בהצלחה לך חביבי
|
תודה אחי..
הנה התוכנית החדשה Ab 4 פעמים Abxabxx אימון A- מתח-4x5 7 8 Max בנט אובר-4x12 10 8 8 פולי עליון רחב-3x8 לחיצות חזה במוט-4x12 8 8 8 לחיצות חזה עליון-4x10 10 8 8 פרפר במכונה-3x12 כפיפות מרפקים במוט W על פריצ'ר-3x8 בריכאלס-3x8 אימון B- הרחקה לצדדים-4x12 8 8 8 הרחקה של כתף אחורית-3x8 לחיצות כתפיים בסמית-4x10 10 8 8 סקווט-4x10 8 8 8 ךחיצות רגליים-2x10 תאומים בלג פרס-3x12 כפיפות ברכיים-4x12 10 8 8 לחיצה צרפתית-3x8 פשיטת מרפק בפולי עליון בחבל-3x10 |
חלוקה מוזרה ביותר אני חייב לציין.
|
אני גם חושב שהיא לא הכי טובה אבל לא חשבתי על משהו אחר..
רוצה להציע משהו אחר?? |
upper\lower body
push\pull\legs או פשוט push\pull חזה-אחורית-כתפ', גב-קדמית-רגליים |
וואיי הזכרת לי שרציתי לנסות Push ו Pull
אני ינסה באמת...אני יכתוב עוד מעט את החלוקה ותוכל להגיד לי אם חילקתי נכון?? תודה אחי |
אוקיי חילקתי..מה אתה אומר??
Push לחיצות חזה במוט לחיצות חזה דאמבלים שיפוע חיובי הרחקה לצדדים הרחקה לכתף אחורית לחיצת כתפיים בסמית סקווט לחיצת רגליים תאומים במכונה של לחיצת רגליים לחיצה צרפתית Pull- מתח בנט אובר פולי עליון רחב פרפר במכונה כפיפות מרפקים בריכאלס כפיפות ברכיים פשיטה בחבל בטן זה חלוקה נכונה? |
ציטוט:
Push A: Bench Press Squat Military Press Tricep Extensions תוספות וכו' לשיקולך כמובן: Dips, Incline Bench, Leg Press, Leg curl \ extensions וכו' Pull B: Deadlift Bent Over Pulldown \ Pull-up Calf-raises Bicep curls וכמובן תוספות וכו'. בטן להכניס לPUSH עדיף לדעתי, בקשר לתרגילים לכתפיים הנפות וכו' - להכניס בפוש. |
מאיפה העתקת את זה?זאת לא התוכנית שלי בכלל..חחחח
|
אה?
הבאתי לך דוגמא סטנדרטית ופשוטה של Push\pull, תוסיף \ תוריד תעשה איתה מה שתרצה. |
אוקיי התאמתי אותה לתוכנית שלי...זה יהיה ככה..מה אתה אומר?
Pull: מתח בנט אובר פולי עליון ספסל רומי(מתאים לפה או ל Push??) כפיפות ברכיים כפיפות מרפקים במוט W על פריצ'ר כפיפות מרפקים בדאמבלים Push: לחיצות חזה במוט לחיצות חזה עליון דאמבלים פרפר במכונה(מתאים לפה או ל Pull) הרחקה של כתף אחורית הרחקה לצדדים לחיצות כתפיים בסמית סקווט לחיצות רגליים+תאומים באותו מכשיר לחיצה צרפתית פשיטת מרפק בפולי עליון(חבל) אימון Push הרבה יותר גדול וארוך..החלוקה לא ממש שווה וזה לא נראה לי.. חילקתי נכון? |
ציטוט:
|
Push:
פרפר במכונה - לא נחוץ, תעשה מיליטרי \ לחיצת כתפיים ותוסיף הרחקה לצדדים \ בכיפוף, כל השאר בסדר. Pull: דדליפט? כפיפות ברכיים בpush תוריד מתח או פולי לא צריך את שניהם, בבייספ תרגיל אחד מספיק, 3-4 סטים. |
ציטוט:
אי אפשר לקחת הרבה משקל וזה שם הרבה לחץ על הכתפיים, אני גם לא רואה שום יתרון על לחיצה רגילה פרפר אותו חרא רק יותר גרוע |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ