ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   בקשר לנושא של 6 ארוחות ביום .. ואכילה של כל 2 - 3 שע' (https://israelbody.com/showthread.php?t=21196)

Danzig 10-10-07 00:35

די נו אל תגידו לי שפתחו עוד פוסט על מס' ארוחות, עוד ויכוח לוהט בין "המדע" לבין "הנסיון" שבסוף יוביל לדיבור לא יפה ונעילה של הפוסט, למה?
אז הוכח במדע שמה שחשוב זה הכמות הקלוריות היומית ולך תעשה איתה מה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה, תאכל 2 תאכל 6, תעשו מה בראש שלכם מספיק.

מתן18 10-10-07 00:55

חבר'ה בא נעשה ממוצע,4 ארוחות הכי טוב!

Danzig 10-10-07 00:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
חבר'ה בא נעשה ממוצע,4 ארוחות הכי טוב!

הייתי ממליץ יותר לכיוון ה4.35 .

- Idan - 10-10-07 01:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigbit
רוב מפתחי הגוף יש להם 6 ומעלה ארוחות..

אחי, יש להם 10,000 קלוריות בתפריט. גם אם הם היו מאמינים שאין הבדל בין מיעוט ארוחות לריבוי ארוחות, הם עדיין היו הולכים על 6 ארוחות כי קשה לי להאמין שמישהו יכול להכניס 3000 קלוריות בארוחה.

Danzig 10-10-07 01:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
אחי, יש להם 10,000 קלוריות בתפריט. גם אם הם היו מאמינים שאין הבדל בין מיעוט ארוחות לריבוי ארוחות, הם עדיין היו הולכים על 6 ארוחות כי קשה לי להאמין שמישהו יכול להכניס 3000 קלוריות בארוחה.

זה לא קשור רק לבודיבילדרים ספציפית, כל בנאדם אחר שיש לו תפריט עם מס' קלוריות גדול לא יהנה לאכול 2-3 ארוחות ביום שכל אחת זה 1000-1500 קלוריות, זה פשוט דחיסה לפנים.
הקטע זה שהעקרונות אותו דבר בין אם אתה אוכל ככה או מחלק את זה, זה לא משנה.

m0she 10-10-07 01:38

ואן דאם, הראיות הוצגו במספר פוסטים בעבר. כל שעליך לעשות הוא לחפש. להעלות שוב את הדיון זה פשוט מיותר. למרות שכבר הוסבר למה דווקא אין פה ראיה שנובעת מנסיון [אין בידוד של משתנים], למרות שהובא הרבה מידע מחקרי, למרות שהבאתי מדבריו של איש מקצוע ששמעתי במו אוזניי אומר אחרת [רופא עם התמחות בגסטרואנטרולוגיה והתמחות על בתזונה] יש אנשים שעדיין חושבים אחרת. זו זכותם המלאה, כמובן. תקרא שוב את הפוסטים ותנסה להחליט בעצמך.

מתן18 10-10-07 02:02

משה לא ברור לי כ"כ ממה שכתבת מה דעתך בנושא..

m0she 10-10-07 02:13

לעניות דעתי, ריבוי ארוחות לא מאיץ את חילוף החומרים. הוא כן עוזר לשלוט על הרעב דרך זה שרמות הסוכר בדם נשמרות פחות או יותר יציבות.

BIG DADDY 10-10-07 02:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -

אין להם 10 אלף אל תגזים אחי
אולי רק למרקוס יש שהוא אוכל 2000 פחמימה ו500 חלבון אז יש לו 10 אלף אבל לרב אין
למשל רוני לא אוכל 10
גם לא קאטלר
ועוד רבים אחרים
הרב אוכלים סביב ה7000 ככה ואפילו פחות יעיוני

Sugarzaza 10-10-07 09:05

ציטוט:

אני לא חייב לך כלום
נראה לי שעל חופש הביטוי לא שמעת
ואם היית שם לב לעקיצה שאדון שוגראזה שלח אליי היית מבין למה בחרתי לענות בנימה שעניתי..
בנתיים תחסוך ממני את ההודעות המתנשאות שלך..זה לא עושה עליי רושם

בקיצור, אין לך טענה חוץ מ"כולם עושים את זה". וואלה, כולם גם יכולים לעשות דדליפטים עם גב כפוף וכפיפות מרפקים חצי שנייה אקצנטרי חצי שנייה קונצנטרי. זה לא הופך את זה לנכון

תפתח את הראש קצת

Moshe 10-10-07 09:13

http://www.israelbody.com/showthread.php?t=22363

bigbit 10-10-07 12:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
בקיצור, אין לך טענה חוץ מ"כולם עושים את זה". וואלה, כולם גם יכולים לעשות דדליפטים עם גב כפוף וכפיפות מרפקים חצי שנייה אקצנטרי חצי שנייה קונצנטרי. זה לא הופך את זה לנכון

תפתח את הראש קצת

סביר להניח שמיליארד סינים לא טועים
אם מבחינת אחוזים 90 אחוז לפחות ממפתחי הגוף או מאנשים שלקוחים פיתוח גוף רציני עושים את זה..אז זה בהכרח יותר יעיל...זה רוב מוחץ ..זה לא שתגיד שיש הבדל של רובי באחוז או שניים

m0she 10-10-07 12:41

ציטוט:

סביר להניח שמיליון סינים לא טועים
אם מבחינת אחוזים 90 אחוז לפחות ממפתחי הגוף או מאנשים שלקוחים פיתוח גוף רציני עושים את זה..אז זה בהכרח יותר יעיל...זה רוב מוחץ ..זה לא שתגיד שיש הבדל של רובי באחוז או שניים

אחי אתה לא מעודכן, יש מליארד סינים

bode 10-10-07 12:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza

תפתח את הראש קצת

תיזהר הוא עלול לעשות את זה ...:ohmy:

bigbit 10-10-07 12:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bode
תיזהר הוא עלול לעשות את זה ...:ohmy:

זאת היתה בדיחת קרש מהגרועות ששמעתי..

bode 10-10-07 13:00

ציטוט:

זאת היתה בדיחת קרש מהגרועות ששמעתי..

===

Sugarzaza 10-10-07 14:42

ציטוט:

סביר להניח שמיליארד סינים לא טועים

אבל זה לא מחייב. עושים את זה כי ככה הורגלנו לחשוב ולעשות, כי ככה הארוחות פחות כבדות. ענייני נוחות, התאמה לסדר יום, הרגל. לא כי זה עובד וכל דבר אחר לא

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ