ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   מישהו קם פה באמצע הלילה כדי לדפוק ארוחה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=20815)

r0y 05-10-07 16:34

חחחחחחחח למה לקום באמצע הלילה לאכול..עוד אחרי זה קשה להירדם שוב בטח וצריך לצחצח שיניים וכל זה חחחח\

אתה באמת חושב ש 2 פרוסות גבנ"צ יעזרו לך לגדול כל כך הרבה??

Coleman 05-10-07 16:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ironman
מחזק . הרעיון במסה זה לא למנוע מצב קטבולי אלא להיות אנבולי כל הזמן!:sbb4:

אחי אני מצטער לאכזב אותך אבל אתה לא בדיוק נכנס למצב קטבולי מזה שאתה לא אוכל בלילה

SiX PACK 05-10-07 16:49

אני לא קם במיוחד, לפעמיםם שאני מתעורר באמצע הלילה יש לי טאבון ואם יש לי מספיק כוח אני קם לדפוק איזה משהו, רצוי אבל שיהיה זריז ונוח לאכילה ואז זה כאילו כמו חלום.. ובדרך כלל זה דחף חזק למתוק, קרה לי כבר שאמא שלי שאלה לאיפה נעלם חצי מהאבטיח שהיה לנו במקרר... P:

מתן18 05-10-07 17:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
המצב קשה.

:closedeyes: :( :closedeyes:

bad boy 05-10-07 19:01

ארנולד קם כול לילה לאכול (: והוא קצת גדל

Sugarzaza 05-10-07 19:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
אבל הם מוסיפים חומרי טעם וריח שמעיפים את הטעם לוואי של המים

אחח, טעם הצביעות

Sugarzaza 05-10-07 19:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ironman
מחזק . הרעיון במסה זה לא למנוע מצב קטבולי אלא להיות אנבולי כל הזמן!:sbb4:

ההודעה שלך מדיפה ריח חזק של בורות

xLaes 05-10-07 20:35

מה אני משועמם בחיים?!
מספיק שלוקח לי שעה להרדם,עכשיו עוד לנסות להרדם?!

ironman 06-10-07 01:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Coleman
אחי אני מצטער לאכזב אותך אבל אתה לא בדיוק נכנס למצב קטבולי מזה שאתה לא אוכל בלילה

אני לא אמרתי שאתה נכנס למצב קטבולי ובטח שלא בתקופת עליה במסה. הרעיון פה שיש לך הזדמנות לקבל תוספת חלבון על הדרך בזמן מת ושזה רק יכול לתרום לגדילה לדעתי ולא למנוע מצב קטבולי כי אתה לא. אני ניסתי תקופה והרגשתי טוב וואלה קמתי גם עם יותר תאבון בבוקר.
וזה לא משהו חריג ידוע שמפתחי גוף גם קמים באמצע הלילה במיוחד לאכול אלי האנה היה עושה זאת הוא אמר..אפילו גיי קאטלר היה קם במיוחד. אני לא אומר לעשות את זה יש גבול לטירוף.

Playa 06-10-07 02:38

Xd לאכול ארוחה באמצע הלילה זה רק לאנשים עם נדודי שינה סיוטים או חרמנות יתר, תנו לישון בשקט תדחסו בבוקר את מה שהייתם רוצים לאכול בלילה

ודרך אגב לכול האנשים בטווח 17-21 תדעו לכם שאם אתם אוכלים באמצע הלילה אחרי שקמתם משינה, הגוף ינצל את האנרגיה שהייתה אמורה כדי להפריש את הטוסטסטרון ותתחיל לעכל את האוכל.
ככה שתגדלו פחות אם אתם עושים את זה לאורך זמן.

מומלץ לאנשים אחרי גיל 21...

Sugarzaza 06-10-07 09:06

איזה חוסר חיים, ברצינות. אם כבר תשנה את הכותרת ל" מישהו קם פה באמצע הלילה כדי לדפוק בחורה שבישלה לו אחר כך ארוחה?" ואז יהיה על מה לדבר P:

-Alex- 06-10-07 11:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
חחח לא באופן קבוע
אבל יש ימים שכביכול הגוף שלי "דורש" אוכל באמצע הלילה ומעיר אותי,אז אני הולך כמו זומבי ,מוריד שייק וחוזר לישון.

חחחחחחחחחחח חברה שלי ראתה את ההודעה והתחילה לצחוקקק אומרת הנה אח שלך !!!
למה היא מתעוררת בלילה ואין אלכס , יוצאת מהחדר ורואה אותי בצורה זומבית דורס משהו מהמקרר חחחחחחחח

PcGunMan 06-10-07 13:52

אני קם באופן קבוע פעמים בלילה בשביל לדפוק 3 כוסות אורז וסטיק:boxing::jockey::laughing:

arbel2 06-10-07 14:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי -Alex-
חחחחחחחחחחח חברה שלי ראתה את ההודעה והתחילה לצחוקקק אומרת הנה אח שלך !!!
למה היא מתעוררת בלילה ואין אלכס , יוצאת מהחדר ורואה אותי בצורה זומבית דורס משהו מהמקרר חחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחח אני ואתה מספיק דומים גם ככה

2pac2 06-10-07 14:15

רק בלילה גודלים
נראה לי זה יהיה מטופש לקום באמצע הלילה בשביל זה
סטייק אני יודע לוקח לו להתעכל איזה 7 שעות (בערך מה שישנים), אבל יש כאלה שאומרים שאם אוכלים את זה לפני השינה הגוף לא בדיוק מכעכל/עושה עם זה משהו לא יודע בדיוק

ThaiB0X 06-10-07 14:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 2pac2
רק בלילה גודלים
נראה לי זה יהיה מטופש לקום באמצע הלילה בשביל זה
סטייק אני יודע לוקח לו להתעכל איזה 7 שעות (בערך מה שישנים), אבל יש כאלה שאומרים שאם אוכלים את זה לפני השינה הגוף לא בדיוק מכעכל/עושה עם זה משהו לא יודע בדיוק

:unsure: :unsure: :unsure:

2pac2 06-10-07 15:42

?
תסביר חופשי אני לא יעלב

Sugarzaza 06-10-07 18:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 2pac2
?
תסביר חופשי אני לא יעלב

אה, אז סבבה

אתה מתנסח כמו אידיוט

Moshe 06-10-07 18:11

:laughing: :laughing:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:01.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ