![]() |
|
מה המשקלי עבודה שלך?
חזה \ ידיים \ גב אתה עובד רגליים? |
אור אולי תבקש ממנו גם מספר טלפון ואיזה פרחים הוא אוהב ואיזה שוקלדים
|
הוא דוחק 80 קילו חזה לאחר שנתיים. רגליים שלו? תראה בעצמך בתמונות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יכול להיות 40, למה לו לשקר?
יש לך גוף שממגנט שרמוטות ועם כל המסיבות שלך אתה מזיין בכמויות בטח טוב לעניין: פרופורציות סבבה, אחלה גוף חיטוב סוסון. אני אישית הייתי משקיע עוד קצת במאסה אבל יהיה לך קשה לשמור על חיטוב והכול.. יוצא לך להיות עירום חלקי במסיבות גם בחורף? |
כולם פה סתם יוצאים ילדים קטנים שיורדים עליו רק בגלל שהוא יצא להגנת ההומואים בהודעה ההיא על מעצד הגאווה.
בכל מקרה, בניגוד לכל המתלהבים פה, אני חושב שדווקא יש מאסה וגם יש חיטוב. בתמונה האחרונה יש גוף ממש לא רע, ואני לא מבין איך אנשים פה אומרים "היית רוצה יד 40" כי לפי תמונות אי אפשר באמת לדעת היקפים, גובה וכד'. אז תפסיקו להתלהב פה כי רובכם הגדול היה רוצה להראות ככה. |
ציטוט:
חוץ מזה שאם אתה מטר 72 אתה רחוק מיד 40 אולי 38 |
ציטוט:
|
[quote=Psychopath]יכול להיות 40, למה לו לשקר?
יש לך גוף שממגנט שרמוטות ועם כל המסיבות שלך אתה מזיין בכמויות בטח טוב לעניין: פרופורציות סבבה, אחלה גוף חיטוב סוסון. אני אישית הייתי משקיע עוד קצת במאסה אבל יהיה לך קשה לשמור על חיטוב והכול.. יוצא לך להיות עירום חלקי במסיבות גם בחורף?[/QUOTE ההופעות זה כל השנה ואני חייב להישארחטוב למרות שאני בהרבה יותר גדול ממה שאתם חושבים |
[quote=FFF]
ציטוט:
|
[quote=FFF]
ציטוט:
אתה לא חושב שזה קצת זול ללכת ולרוקד כמו :):):):)?? (:):):):) וחשפנית אותו דבר ואל תגידו שלא.) |
[quote=Gamerrrrr]
ציטוט:
בסה"כ שאלתי אם יש בזה כסף. |
מה לעזאזל זה הייצור שאתה נוגע בו בתמונה הראשונה
|
[quote=Psychopath]
ציטוט:
|
במילה אחת אששששששששששש אני לא רוצה לדבר על סכומים מדויקים שלא יצאו לכם העיניים אבל בוא נגיד שזה משתלם לבנות גוף ותאמינו לי שזה גם מביא בנות ובנים וכל דבר שתחפשו ודרך אגב אני בטוח ששכבתי פה אם יותר בנות מרוב הפורום אני דו מיני לא פוסל כלום:jockey:
|
[quote=Gamerrrrr]
ציטוט:
המממ מה אני יגיד לך... אפעם חוץ מאימא שלך לא יגיד לך : זה לא צורה! זה לא מכובד ! פויה! וזאת דרך מעולה להשיג זיונים ואם הכסף טוב (כמו שנדמה לי) ובמילא בסה"כ רוקדים זאת יכולה להיות עבודה מעולה אם לא בין הטובות. חוץ מזה זה לא שהוא גבר בין 35 עם ילדים ואישה.. אפשר להינות וכאילו כל מה שאנחנו עושים זה שיא התרבות. אני אישית לא הייתי עובד בדבר כזה.. צריך להיות אדם מאוד מסוים עם הרבה שואוו ופוזה וזה לא אני. FFF: ככה חשבתי :) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ