ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   התלבטות גדולה לאיזה חדר כושר להירשם באשדוד, מה אתה אומרים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=20746)

EyalHa 06-10-07 19:43

190 לשלושה חודשים..
140 לשנה...

טל יואב 06-10-07 20:20

בן מדריך חדש וטוב יבנה לך אחלה תוכנית .

יש גם את רימה המדריכה החתיכה אבל היא בדר"כ רק בבוקר גם היא טובה מאוד . מקסימום תמיר והוא באמת תותח .

לא משנה באיזה אזור אתה גר באשדוד שווה להתאמן בפיטנס , זה אורח חיים האנשים שם מאוד חברותיים ומהותיקים תלמד הכי הרבה והכי טוב יתקנו אותך כבר לבד אם אתה עושה לא נכון .

יש אוירה אחרת בפיטנס אוירה משפחתית האנשים שם נטולי דאווינים ופזות בניגוד להיי סוסייאטי בסי קלאב או בגל העתיד .

Nicolas 06-10-07 20:26

בית לברון עד הקבר!!!!

מוטי 06-10-07 20:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל יואב

יש גם את רימה המדריכה החתיכה אבל היא בדר"כ רק בבוקר גם היא טובה מאוד . מקסימום תמיר והוא באמת תותח .

לא משנה באיזה אזור אתה גר באשדוד שווה להתאמן בפיטנס , זה אורח חיים האנשים שם מאוד חברותיים ומהותיקים תלמד הכי הרבה והכי טוב יתקנו אותך כבר לבד אם אתה עושה לא נכון .

יש אוירה אחרת בפיטנס אוירה משפחתית האנשים שם נטולי דאווינים ופזות בניגוד להיי סוסייאטי בסי קלאב או בגל העתיד .

יש לך מושג כמה זמן זה מאזור ה' לפיטנס? אני פשוט ממש לא יודע כמה זמן זה אפילו בערך
אני רוצה לדעת אם שווה לבוא לבדוק כי אין לי רכב או משהו אני בן 16 רק
רציתי לדעת כמה זמן זה גם עם אופניים כאירובי אתה יודע (:

טל יואב 06-10-07 20:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מוטי
יש לך מושג כמה זמן זה מאזור ה' לפיטנס? אני פשוט ממש לא יודע כמה זמן זה אפילו בערך
אני רוצה לדעת אם שווה לבוא לבדוק כי אין לי רכב או משהו אני בן 16 רק
רציתי לדעת כמה זמן זה גם עם אופניים כאירובי אתה יודע (:

רבע שעה בערך תלוי בקצב שלך

blinki 06-10-07 20:54

חח איזה היי סוסייאטי יש באשדוד

EyalHa 06-10-07 22:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל יואב

בן היה מדריך לא מזמן בסי קלאב לא?

mmaorc 06-10-07 23:49

אני מתאמן בגו אקטיב ואני מרוצה.
אין אופציה אחרת שמתקרבת לרמה של גו אקטיב מבחינת הברזלים והמכשירים.

Fiberglass 07-10-07 01:46

אני מיתאמן בגו אקטיב כבר שנתיים
לא מזמן ניגמר לי המנוי שם עשיתי סיבוב כמעט בכל חדרי הכושר באשדוד
ואין מה לדבר ...גו אקטיב הכי טוב לדעתי
המחיר אוליי קצת גבוה אבל הוא באמת שווה את זה

Vin diesel 07-10-07 12:02

אני גם רשום בגו אקטיב,אחלה מקום.
גם פיטנס מקום טוב.(האיתי שם פעם)
על תישכחו שעכשיו פתחו חדר כושר חדש במקום שייפ באיזור ד' וכבר מכניסים לשם ציוד חדש,האיתי שם היום בבוקר נראה אחלה. בקרוב פתיחה אז שווה ליבדוק.
*דרך הגב ראיתי שהחדר כושר אטלנט הוזכר פה...בעל המקום באמת קוץ בתחת לא להתקרב למקום חבל על הכסף.

Vin diesel 07-10-07 12:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yatir1234
אם אתה רוצה להירשם לגו אקטיב דבר איתי כי אני מוכר מנוי לשנה בזול

דבר איתי באי סי קיו או בפלפון אם אתה מציע מחיר טוב אז מצעת לך קונה אולי כבר היום/מחר.
אי סי קיו 295663884
פלפון 0525628599 דיזל

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ