ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kinley Horn - 14 years old (https://israelbody.com/showthread.php?t=20700)

סוליקו 04-10-07 14:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ArschGesicht
פאק.. מה הקטע של המכון שלכם כולם שם דוחקים מאות?
ילד בכיתה ט' עם RM1 שנמוך כולה ב-20 מזה של אבא שלי :| (זה לא כולה אבל הוא בן 14 ואבא שלי 40) - עריכה: שוקל 110 קילו? בלע על איזה גובה ד"א?
לגבי הסרטון - כבר נמאס לי מכל ה"ילדי פלא" האלה שההורים שלהם עושים להם עוול בבית ולא נותנים להם לאכול ושהנראים כמו חרא..

ממ ..אני מאמין שהוא מעל 185 יש תמונה שהוא עמד איך שהוא לידי ורואים שאני די קטן לידו
אני ינסה להשיג אותה

ד"א הוא דתי

עריכה : טוב התמונה לא ברורה ..חצי ממנו מחוץ לתמונה

maradona 04-10-07 18:54

קיצר הילד הזה זה לוליק הבא ואפילו יותר

aseed 04-10-07 19:36

חחחחחח למה לוליק אגדה?

אליאב קרייסלר 04-10-07 19:49

האמת שבגיל 14 לא הייתי כלכך רחוק ממנו אם לא כמוהו אפילו... אין מה להתלהב ממנו זה סהכ'' נפלאות החיטוב והיובש של ילדים בני 14 ככה...זה נחמד

xLaes 04-10-07 19:58

חטוב בצורה מטורפת.

Raffib 04-10-07 20:10

אני רוצה להבהיר כאן משהו שאולי להרבה יראה כהפתעה.
ילד עד גיל ההתבגרות לא יכול לצבור מאסה!!
הסיבה מאוד פשוטה ואנטומית כדי לצבור מאסה צריך טסטוסטרון. ילדים שלא הגיעו לגיל ההתבגרות, כלומר הגוף שלהם עדין לא התחיל לייצר טסטוסטרון, לא יצברו מאסה נקודה.
הגעה לגיל ההתבגרות היא די אינדבידואלית, אבל בממוצע חלה בסביבות גיל 15-17 (אני יודע שיש חריגים).
לכן כל התמונות של הילדים המובאות כאן הן בהחלט מחוטבים אבל בזה זה נגמר ואני לא מבין מה ההתלהבות הגדולה מהן. לילדים יחסית מאוד קל להגיע לחיטוב כתוצאה מהמטבוליזם שלהם (חילוף חומרים של ילד מהיר יותר משל מבוגר ולכן ע"י הקפדה על תזונה נכונה תביא לחיטוב).
לגבי הבחור שצויין כאן (כיתה ט' דוחק 170 ק"ג) לא ראיתי אותו לכן אני לא יכול לחוות דעה, אבל מכיוון שציינו כאן שהוא גדול מאוד, או שהוא באמת בתחום החריגים או שהמאסה שלו נובעת מהיותו בנאדם גדול ללא קשר למאסת שריר. לגבי יכולת הדחיקה שלו זה לא קשור למאסה זה קשור לכוח. אין קשר בין מאסה לכוח, יש אצלי במכון גם ילדים שדוחקים יחסית לגילם הרבה מאוד אבל אין להם מאסה משמעותית.

AkunaMatata 04-10-07 20:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי aseed
חחחחחח למה לוליק אגדה?

בגיל 16 לדחוק 180 זה אגדה לפי דעתי

סוליקו 05-10-07 00:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Raffib
אני רוצה להבהיר כאן משהו שאולי להרבה יראה כהפתעה.
ילד עד גיל ההתבגרות לא יכול לצבור מאסה!!
הסיבה מאוד פשוטה ואנטומית כדי לצבור מאסה צריך טסטוסטרון. ילדים שלא הגיעו לגיל ההתבגרות, כלומר הגוף שלהם עדין לא התחיל לייצר טסטוסטרון, לא יצברו מאסה נקודה.
הגעה לגיל ההתבגרות היא די אינדבידואלית, אבל בממוצע חלה בסביבות גיל 15-17 (אני יודע שיש חריגים).
לכן כל התמונות של הילדים המובאות כאן הן בהחלט מחוטבים אבל בזה זה נגמר ואני לא מבין מה ההתלהבות הגדולה מהן. לילדים יחסית מאוד קל להגיע לחיטוב כתוצאה מהמטבוליזם שלהם (חילוף חומרים של ילד מהיר יותר משל מבוגר ולכן ע"י הקפדה על תזונה נכונה תביא לחיטוב).
לגבי הבחור שצויין כאן (כיתה ט' דוחק 170 ק"ג) לא ראיתי אותו לכן אני לא יכול לחוות דעה, אבל מכיוון שציינו כאן שהוא גדול מאוד, או שהוא באמת בתחום החריגים או שהמאסה שלו נובעת מהיותו בנאדם גדול ללא קשר למאסת שריר. לגבי יכולת הדחיקה שלו זה לא קשור למאסה זה קשור לכוח. אין קשר בין מאסה לכוח, יש אצלי במכון גם ילדים שדוחקים יחסית לגילם הרבה מאוד אבל אין להם מאסה משמעותית.

צודק ..ונכון שיש לו כוח ! אבל יש גם מסה והוא בעצם פי 2 ממני

Meir787 05-10-07 01:07

חטוב, חטוב... אבל אין מאסה!!

ValkYriE 05-10-07 01:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
רק חטוב... אבל חטוב מאוד וזה נקודה טובה שלו

כנ"ל

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:29.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ