ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   ארוחה לפני שינה --> הופכת לשומן (https://israelbody.com/showthread.php?t=20693)

ואן דאם 04-10-07 11:39

בשינה מתרחשים בגוף תהליכי בנייה והתאוששות שרירית ולכן אכילה בסמוך לשינה חשובה ומומלצת לספורטאים ולמתבגרים. אכילה של מנת חלבון לפני השינה הוכחה כגורמת להפרשה רבה יותר של הורמון הגדילה, שמופרש מספר פעמים במהלך הלילה, ואחראי בין היתר לצמיחה לגובה ולבניית מסת שריר.....
למי שמתאמן בחד"כ ... ארוחה לפני שינה היא דבר מומלץ מאוד... למי שלא מתאמן זה לא ממש משנה אם הוא כן יאכל או לא יאכל ..
תפחמימות המורכבות עדיף לאכול 2-3 שעות לפני השינה... ובסמוך לשינה .. ארוחה כמו :
גביע קוט'ג
1 כפית שמן זית
וכמה ירקות טובים תהיה מצוינת ...

bigbit 04-10-07 11:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
התכוונת לפחממות פשוטות.
אז אסור לאכול פחממות לפני השינה?

לא אמרתי שאסור..אבל יש כאלה שזה משפיע עליהם בקטע של השינה.. והתכוונתי לכל סוג של פחמימה

Alon Big Guy 04-10-07 14:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
גם אתה אין לך מושג מה אתה מדבר

חחח מה אתה אומר..:boxing:

Sugarzaza 04-10-07 14:25

ההורמון גדילה בכל מקרה מופרש בשלבים מאוחרים של השינה, כמה שעות אחרי האכילה בכל מקרה.
ואן דאם יש לך רפרנס למה שאמרת?

Moshe 04-10-07 14:49

ציטוט:

אתה בטוח שזה 48? אפשר לראות רפרנס?

לא זוכר אם זה זה , המחשב שלי פשוט מבולגן נורא לאחרונה ממחקרים ומזבל רב , נסה את זה אני חושב שזה רק 40 שעות , היה עוד אחד עם 48 :
Actions of Short-Term Fasting on Human Skeletal Muscle Myogenic and Atrogenic Gene Expression.
Ann Nutr Metab. 2006 Aug 24;50(5):476-481

dror 04-10-07 15:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
זה הולך להיות כואב.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח

Bullet 04-10-07 15:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
לא זוכר אם זה זה , המחשב שלי פשוט מבולגן נורא לאחרונה ממחקרים ומזבל רב , נסה את זה אני חושב שזה רק 40 שעות , היה עוד אחד עם 48 :
Actions of Short-Term Fasting on Human Skeletal Muscle Myogenic and Atrogenic Gene Expression.
Ann Nutr Metab. 2006 Aug 24;50(5):476-481

אני לא ממש יודע על מה מדברים המושגים שהם מדדו אבל כמו שהבנתי מהאבסטרקט, הם לא מדדו איבוד מסת שריר באופן ישיר אלא הורמונים וgene expressions שקשורים לאיבוד מסת שריר. מה שניתן להסיק מזה שאתה לא נהיה קטבולי יותר משאתה אמור להיות אחרי צום של 40 שעות.

Moshe 04-10-07 16:15

ציטוט:

אני לא ממש יודע על מה מדברים המושגים שהם מדדו אבל כמו שהבנתי מהאבסטרקט, הם לא מדדו איבוד מסת שריר באופן ישיר אלא הורמונים וgene expressions שקשורים לאיבוד מסת שריר. מה שניתן להסיק מזה שאתה לא נהיה קטבולי יותר משאתה אמור להיות אחרי צום של 40 שעות.

יש לי את המחקר המלא אם אתה רוצה , מדובר על זה שלא היה היפרטרופיה ולא היה אטרופיה מכאן המסקנה שלא היה הקטנה של סיבי שריר ולא היה נזקים לעצב. ובכל זאת זה התעסקות בקקה , העניין שאתה בחיים לא תצום מרצונך 40 שעות אבל בוא נגיד שבטווח של 20 שעות(intermittent fasting)
100% לא יקרה לך כלום.

Coleman 04-10-07 16:17

אז אכילת פחמימות שעתיים שלוש לפני השינה זה פסדר?

tomerA 04-10-07 16:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Coleman

אכן.

Bullet 04-10-07 17:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
יש לי את המחקר המלא אם אתה רוצה , מדובר על זה שלא היה היפרטרופיה ולא היה אטרופיה מכאן המסקנה שלא היה הקטנה של סיבי שריר ולא היה נזקים לעצב. ובכל זאת זה התעסקות בקקה , העניין שאתה בחיים לא תצום מרצונך 40 שעות אבל בוא נגיד שבטווח של 20 שעות(intermittent fasting)
100% לא יקרה לך כלום.

במחקר המלא היה כתוב שמדדו את הפירוק שריר באופן ישיר?

במחקר של ה24 שעות מדדו את הפירוק שריר באופן ישיר, ולא דרך כל מיני דברים עקיפים.

Moshe 04-10-07 17:50

http://load.co.il/859462

ההבדל היה שבמחקר שהנ"ל מדובר על לאחר "high-carbohydrate meal."

toxicity 04-10-07 19:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Coleman

אני לא רואה סיבה למה לא לאכול גם דקה לפני השינה.
אנשים תמיד מנסים לסבך את החיים ורצים לעשות לך חיים קשים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ