![]() |
אור בהחלט בחור מרשים ,הוא מקצועי מאוד והוא יגיע רחוק ,יש לו מבנה נדיר (זאת נקודה טובה להזכיר שאני לעד ישנא אותו כי יש לו מותן של ילדה סומלית בת 4 ,ועכשיו נחזור לשידורים כרגיל)
בנימה אחרת : מאלון היתאכזבתי ,מבחור שהעביר כל כך הרבה ביקורת על כל כך הרבה אנשים ,חשבתי שנזכה לראות בחור ברמה תחרותית ,אתה בעל פוטנציאל ,אבל רחוק מלהיות בנקודה שאתה יכול לבוא ולהגיד לאנשים שהם בעלי רקורד תחרותי שהם "לא משהו" (ע"ע המקרה בשירשור של אסיד ) ,אני זוכר אותך מהתחרות,ובאמת שיש לך עתיד לא רע אם תתמיד ,אבל לפעמים צריך לדעת כמה אפשר לפתוח את הפה. נ.ב : ביטון מתי אתה קופץ לבקר בשכונה שלי שוב ? הספסלים פה זה לא אותו דבר בלעדיך ! :) |
אור אתה נראה פשוט מדהים!!!
שמתי לב שיש לך נתונים דומים ל של אליאב קרייסלר מהפורום רק שאתה עם איזה 4 אחוז שומן פחות. |
ציטוט:
|
אור הפצצת כמו שצריך. התלהבתי לראות אותך.
אלון יש לך אחלה בסיס, תמשיך להפציץ אחי. |
ציטוט:
חחחחחחחחחח מחזק מאוד!!! ביטון נהייתה ממש טנק!! כל הכבוד אחי ובהצלחה בהמשך תמונה של פרונט דאבל בייספס הכי מטורפת!! יפה מאוד ובהצלחה בהמשך אתה עדין חייב לי אימון משותף+צ'יט אני לא אוותר לך אחי! אלון ביג GUY חחח ראיתי אותך במפגש ברמת גן למה לא באתה להגיד לי שלום?:unsure::closedeyes: תשמע יש לך בסיס טוב ואתה חטוב חבל על הזמן! אם ירדתה מ 25 וחצי אחוז שומן למצב כזה הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה להוריד בפנייך את הכובע ולאחל לך בהצלחה בהמשך :sbb4: אבל אני מחזק את דבריו של ארבל בקטע שאתה שפטתה אנשים כאן בעבר כאילו אתה מינימום קולמן בעיקר את אסיד שאם הייתה בא לנאבא הייתה רואה שהוא לפחות 20 רמות מעליך וגם הרבה מעלי אל תדאג..:sbb4: שוב בהצלחה חבר'ס! |
ציטוט:
|
ירד מ-25? כבוד!
גם אני הייתי קציצה לפני שהתחלתי להתאמן גם בסביבות 25 אחוז :) |
ציטוט:
תמשיך להפציץ, אור ביטון, חזה מטורף, הפרונט פשוט יפה, עדיין חטוב, פשוט נראה מעולה. |
ציטוט:
|
אחלה גב יש לאור!!
|
אני יקח את זה בחשבון ארבל... באמת שמתי לב בזמן האחרון שאני הרבה ירדתי פה על כמה אנשים בפורום... מי רואה את מה שאני כותב אז תדעו אני לא מתכוון למה שאני כותב וכו' ואני מצטער עם מישהו נפגע מזה...
נ.ב:פעם ראשונה שאני מבקש סליחה מאנשים חח:sbb4: |
חחחחחחחחחחח זה אתה שהיתי מגיב לי לא ומשו ודברים כאלו?????
חשבתי אחד עם כרטיס pro טוב שיהיה לך בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין גדול מהאיש שיודע להיתנצל כשהוא טעה ,וזה יותר חשוב מכל בייספס יש לך פוטנציאל ,רק שמור על פרופיל נמוך ותעבוד קשה ואתה עוד תהיה קרנף/טרול שברח מווארקרפט |
ציטוט:
|
אור - נראה פגז, כל הכבוד
אלון - בסיס מעולה ! |
תודה חבר'ה על כל המחמאות..
עוד תמונה נחמדה.. http://img407.imageshack.us/img407/7948/pict2237hw4.jpg |
אור אחי יש לך גוף פצצה כל הכבוד
בייספ ענקיים ובטן נראית פצצה בכלל אחלה גופה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ