![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
תילך ראש פתוח,תיתן לו שאלות שמפריעות לך,ותיראה מה הוא אומר,מה גם שזה תלוי ברמת הידיעות של הרב. |
ציטוט:
אל תתיחס |
Taus אתה צודק גם אני שאלתי את זה וזאת הטעות היחדיה..
איך טעות כזאת יכולה להיות בתנך כשה' הכתיב למשה את כל ספר התורה ושם נמצאת השגיאה כאילו איך אלוהים יכול לטעות טעות כזאת? |
ציטוט:
ולפי המדע - המפץ הגדול - למה דווקא אז ? למה היה ריק מוחלט ואז היה בום והייתה גלקסיה ? אותו דבר :| |
ציטוט:
NOT. בקשר למה שאמרת "למה המדענים יודעים בדיוק כמה זמן העולם קיים?" - לא, לא בדיוק אבל אפשר לשער בערך לפי תיארוך פחמן(תקנו אותי אם אני טועה). בבקשה תקרא קצת מחקרים לפני שאתה מפזר שטויות באוויר. |
ציטוט:
לפחות תדייק. לא כתוב שהיה תוהו ובוהו מתמיד. כתוב שהקדוש ברוך הוא ברא את העולם ושלפני היה תוהו ובוהו. |
בתאכלס הטיעונים של קולמן באמת מפגרים ולא טיעונים רציניים,
יש דברים הרבה יותר מוחשיים.. אבל עזבו, אני לא טוען נגד אלוהים שום דבר - אני טוען נגד הדת, כי את קיומו של אלוהים אי אפשר להוכיח או להפריך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תשאל אותו למה אי אפשר לעשות מסה וחיטוב באותו הזמן
|
ציטוט:
לפחות תהיה אמיתי עם עצמך. |
ציטוט:
|
Bode אפשר לדעת מי הרב,מה השאלות ששאלת,ומה התשובות שלו.?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מאמין למשהו או במישהו שאתה יודע מה זה לעשות הכל בשביל זה ? הוא מוכיח את עצמו, בשביל שכשתבוא (ותבוא עלינו לטובה) נבואת אחרית הימים הוא יעבור את המלחמה ויחיה את שאר חייב בטוב. ולפי מה שכתבת, הרושם מהמשפט היה שאתה קצת מתנשא מעליו, כי אין סיכוי שהוא יגיד לך דברים נכונים או חכמים ממה שאתה תאמר. ("אני בכיף ילמד ,במידה ויביא טיעונים משכנעים למדי , לשמחתי זה לא קרה ...") |
טעות בפוסט
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש הרבה רבנים שמשתמשים במשלים,ותשובות פילוספיות,כי פשוט אי אפשר להוכיח את קיום ה',כולם יודעים את זה,אני גם עברתי את זה עם רבנים,אז פשוט עזבתי את זה וחקרתי לבד,ועד עכשיו אני בודק וחוקר,אם זה חשוב לך אז תבדוק את הדת לעומק,אם סתם רצית להשפיל רב או שרצית לנקות את המצפון בכך שהוכחת שאין תשובות לשאלות שלך וה' לא קיים,אז תעזוב תנושא כי זה לא יוביל לשום מקום. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ