![]() |
^ אתה לא הבנת, התכוונתי שאני אהיה ה500 קילו שהוא מרים Xd
|
ציטוט:
חחחחחח זאת חווייה, אני מדמיין אותך רץ לחברים "איייי,רוני קומן "הרים" אותי ^^" |
בקשר להאסייתי ...
הינה עוד הוחכה שמשקל גוף לא קובע בכלום :) |
פאקקקקקק שגיא קלב נראההה ענקקקקק פשוטטט באמת הפתיע אותייי :p כבוד ליהודים :)
איזה כיף לגילל ארררר |
76 קילו באולימפיה????
מדהים. |
ידעתי שאין מצב שוהא 76 קילו:
http://contest.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/bio/38/ הבנאדם 90 קילו. |
הוא גם יותר גבוהה... 5.8"= 1.72 בערך...
|
ציטוט:
ציטוט:
|
אחלה תמונות :jockey:
|
נו עכשיו רוני קולמן פרש עכשיו כל השרירים שלו ינבלו ויהפכו לשומן !!!
|
ציטוט:
אני לא יכול להגיד לך בלב שלם שהוא היה מנצח את זרדז בנאבא, אבל אני כן משוכנע שאם ממש מעט רצון מבחינתו הוא יכול בישראל לקחת אלוף האלופים בכל אירגון. בכל אופן אני מניח שזה לא יקרה כי אני בטוח שבודיבילדינג בישראל זה בדיחה בשבילו והוא ישאר בצפון אמריקה לעסוק בדוגמנות עם הגוף הזה. |
|
הוא לא רואה את מאור בכלל ומאור צריך המון זמן בשביל להיות ככה .....
מה מאור כולם מסנג'רים לו ... בגלל שהוא נציג לא יותר |
ציטוט:
מאור גם פרופרוציונאלי ואסטטי להפליא, כפי שאמרתי אני כן חושב שיש פה מקום להשוואה בין השתיים האלה, אבל כפי שגם אמרתי ברגע ששגיא לוחץ מעט על הגז מאור נשאר הרחק מאחור. |
ציטוט:
הוכחה חד משמעית שהתזה של: דוגמן צריך להיות אדם שלא שוקל מעל 41 קילו ומתנשא לגובה של מטר שמונים וחמש - היא שטות אטומית. שיבוא מישהו וישכנע אותי שלואיס והחברים המתחנגלים שלו נראים יותר טוב מיצירת המופת הזו. |
אתם עדיין לא מבינים משו אתה רגיל לראות את שגיא דוגמן אבל תאמין לי אם יעמדו על אותה במה יזרקו על מאור עגבניות
|
ציטוט:
טעות אחי. מאור זאזד הוא בנאדם שקיבל נשיקה מההוא שלמעלה. יש לו אסתטיקה וגנטיקה של אחד למיליון - והוא מתחרה לגיטימי גם באירופה - וכבר היום. אין מישהו שיוכל לשכנע אותי שאני טועה בקטע הזה. ואין קשר לזה שהוא מייצג את האתר או לא: הבנאדם פשוט נראה מדהים. אולי הוא לא יכול להתחרות כעת ברמות של המקצוענים, ב"אולימפיה" או ב"ארנולד", אבל יש לא מעט מסגרות באירופה שהבחור יכול לעשות בהן טרור כבר מחר בבוקר. מדובר בעילוי גנטי. |
אז למה ברח מתחרות של נאבא?
חוץ מזה אם יתחרה במר אירופה או מר עולם חובבנים תאמין לי הוא לא ידורג בכלל רק שתדע אני לא אוהב רמות של אולמפיה אני תמיד צופה בתחריות כמו מר עולם מר אורופה אז אני יודע בערך מה הרמות שם |
שגיא הוא דוגמן פיטנס כלומר הוא מדגמן בכל מה שקשור לבודיבילדינג, תאמינו לי שאחד כזה לא יפרסם ג'נסים או בקמפיניים "רגילים" אני מאמין שהדוגמנים "הרגילים"(לא מצאתי שם אחר לזה) קטנים בהרבה.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ