![]() |
אתם יכולים לדבר יותר על התוכנית להגיד מה אתם חושבים?
|
ציטוט:
אני עושה בתוכנית שלי 3 מסור 2 פולי עליון, אבל זה כי אני שם דגש לגב. תבחר מה שבא לך. דדליפט תעשה את הקלאסי http://www.youtube.com/watch?v=8-O_MT72rck לפני כול תרגיל תעשה 2-3 סטים חימום על משקל עולה, ככה שתגיע לסטים שלך חם ותוכל להפיק את המקסימום מהם. מה שחשוב יותר מהתוכנית זה התזונה שלך! עם תזונה לקויה לא תראה תוצאות גם אם תיהיה לך את התכונית הכי טובה בעולם. |
תודה אחי..
בעיקרון אני גם רוצה לתת דגש לגב..משום מה אני אוהב הכי הרבה גב רגליים וכתפיים שאתה אומר לעשות 2-3 סטים חימום אז נגיד אם יש סקווט 3 סטים אז זה 2 סטים חימום ועוד אחד עבודה או 2 חימום ואז עוד 3 עבודה?אני לא חושב שצריך כל כך הרבה כי סקווט ודד ליפט זה הולך להיות פעם ראשונה שאני עושה אותם.. |
ציטוט:
תעבוד עם 60-70% ממשקל העבודה שלך 5 חזרות. ויאללה תיגש לעבודה :) אתה יכול גם להסתפק במספר סטי חימום לכל קבוצת שריר. נגיד התחלת עם סקוואט? תעשה סטים חימום כמו שרשמתי ותיגש לעבודה, לאחר מכן שתגיע לדדליפט תיקח מוט ריק תעשה מספר חזרות בודדות רק בשביל לחזור על הטכניקה וישר תעבוד. |
ציטוט:
והנה התוכנית שלי FBW: סקוואט - 3X8 דדליפט - 3X8 מסור - 3X8,6,6 פולי עליון רחב לפנים - 2X8,6 בנצ'- 3X8,6,4 דאמבלים חזה עליון - 2X8,6 לחיצת כתפיים מאחורי הראש בסמית' - 3X8,6,6 כפיפות מרפקים מוט W - 2\3X7 דחיקה צרה מוט W - 2\3X8,6 שראגס - 2X10 בטן - 4X15 חוזר ברגל D: |
זה לא העניין של הסטים, זה העניין של כמה סטים בתרגילים מורכבים וכבדים. 5 סטים של דדליפט הרבה יותר קורעים מ10 סטים של לג פרס, למשל.
|
ציטוט:
אלה אם אתה רוצה את זה בשביל הפאמפ אז בכיף. ובהצלחה עם הרגליים. :flowers: |
ציטוט:
|
חחחח אני חוזר באופניים
תראה המשקלים אצלי לא יהיה כבדים כי זה פעם ראשונה שאני עושה סקווט ודד ליפט אז בטח בכמה אימונים אני יהיה עם איזה 5 קילו כל צד..מאיפה למדתם איך לעשות את זה נכון?אנלא ממש סומך על מאמן שיבוא ויעשה כי אצלנו אפחד לא עושה לא סקווט ולא דד ליפט..אני יהיה הראשון שעושה חחח אני יעתיק קצת מ Panic וישנה נראה לי לכזה סקווט 3 דד ליפט 2 מסור 3 פולי עליון רחב 2 לחיצות חזה במוט ישר 3 פלייס חיובי 2 לחיצות כתפיים בסמית 3 סטים ופעם בשבוע יד קדמית ואחורית 3 סטים וואי 21 סטים נראה לי קצת הרבה ל Fbw לא? אז אולי אני יעשה בלי פלייס ומסור יוריד סט ויוריד ידיים זה יהיה סקווט 3 דד ליפט 2 מסור 2 פולי עליון 2 לחיצות חזה 3 כתפיים 3 וזהו... זה לא קצת דפוק לעשות 2 סטים?זה נותן משהו? |
ספרים+youtube.
|
ציטוט:
אם אתה רוצה להוריד ווליום תעשה 3-4 לשריר גדול ו2 לקטן. |
תחתוך ת'עניין ותעשה תתוכנית של ריפטו.
תוכנית מוכחת, מה צריך יותר ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אישית לא ניסיתי אותה, אבל קיבלתי שוק של החיים כשראיתי בפעם הראשונה לאיזה תוצאות אנשים הגיעו עם תוכנית שלמראית עין, נראית כל כך "קלה ופשוטה". |
ציטוט:
|
ציטוט:
היום התפקחתי קצת, קראתי די הרבה מאז, וריפטו נהיה אליל בשבילי :laugh: |
אנשים מתי תבינו שתוכנית זה חלק קטן מאד.
התוכנית לא חייבת להיות מדויקת על הסט ועל החזרה שצריך לעשות. מה שחשוב זה לתת את עצמך בכול סט ולאכול נכון וזהו! |
ציטוט:
הנה למשל ABCDE רוב הBB הגדולים עובדים בשיטה הזאת, וואלה אנ'לא בטוח שזה יעבוד עליך לדוגמא. |
ציטוט:
דבר שני, לאיזה אנשים אתה מתכוון? בחו"ל יודעים להתאמן ולעשות דדליפט, סקוואט, פאוור קלין ולחיצת כתפיים בעמידה. בארץ אפילו לחיצת חזה לא עושים נכון. ציטוט:
|
התוכנית שלו במקור לאתלטים שרוצים לפתח כוח ומסה, כתמיכה בספורט שלהם.
על הדרך היא גם עשתה פלאים לחבר'ה רגילים שרוצים גוף טוב. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ