![]() |
אבל אם אני אקח 5 דק' מסט לסט זה לא יפגום באיכות האימון? כי ככה משום מה אני לא אצא עייף מהמכון (וזה מבאס חח)
|
אין צורך להגזים ב5 דקות, אני לוקח בין הסטים איזה 2 דקות מנוחה, ואין מה לעשות בעבודה כבדה עם מספר חזרות קטן צריך לקחת יותר מנוחה ככה זה.
|
זהו אבל קשה לי להאמין שאחרי 2 דק' אני אוכל להפגיז עם המשקל החדש עוד סט או שניים לאותו מספר חזרות
|
משקל חדש?
מקסימום ירד לך חזרה או שתיים לקראת הסוף, אם יש ספוטר יש גם חזרות שליליות שזה אחלה. |
אחלה אחי תודה :)
|
בכיף
|
תנסה כמה אימונים לא להגיע לכשל.
|
ציטוט:
להגיע לכשל בסט ראשון זה לא רעיון טוב ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא הבנתי למה אכפת לכם מהמשקל??
|
ציטוט:
אז מה לעשות תכלס? חחח נניח ו70 זה המשקל שאני מגיע איתו לכשל (סתם לדוגמא...) אז אני אתחיל עם 70 ישר ואגיע לכשל בחזרה האחרונה (שישית לדוגמא) ואז סט הבא אני אוריד ל65, שגם שם יהיה לי קשה בגלל הסט הראשון, וככה יוצא מצב שאני מדרדר מסט לסט... מה עושים במצב כזה? |
הוא לא התכוון ככה
תראה מה הם התכוונו: סט ראשון חימום נגיד 60% מהמשקל סט שני עבודה 67.5 קילו 6 חזרות (או המשקל הכי הרבה שאתה עושה איתו 6 חזרות בלי כשל) סט שלישי עבודה אותו דבר כמו השני סט רביעי ואחרון 65 קילו גם 6 חזרות ואתה אמור לסיים את זה...בלי להגיע לכשל 2 אימונים אחרי אז המשקל של הסט האחרון יהיה 67.5 והסטים השני והשלישי יהיו 70 קילו הבנת? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז פשוט לקחת את המשקל של הכשל ולהוריד אותו קצת ולדחוף אותו בסט השני והשלישי וכל שני אימונים להעלות קצת... מעולה, תודה :wiggle: |
תתחיל פריודיזציה, its always workin' :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לתת מנוחה לגוף כמה אימונים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ