![]() |
ציטוט:
קח את אחוז הבעיטות החופשיות שנכבשו של טועמה ושל כל אחד מהנ"ל, וסתכל. |
ציטוט:
עם כל ההערכה שלי לטועמה, מחזק את דבריך. אין מקום להשוות. יחד עם זה הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד, ומקומו בהרכב הנבחרת, בוודאי בחומר השחקנים הנוכחי, חייב להיות מובטח. |
ציטוט:
ובלי שום קשר לאחוזים, אפילו ששחקן יודע להבקיע חופשיות - יש חופשיות ויש חופשיות. החופשיות של טועמה הן יפות, אבל סטנדרטיות לגמרי. חופשיות שהמון שחקנים כובשים. לעומת זאת - החופשיות של ז'ונינו ורקובה למשל - הם ברמה מטורפת לחלוטין! חופשיות שלא הרבה שחקנים יודעים להבקיע. |
ציטוט:
מדובר בשחקנים שעצם הזכרתם בנשימה אחת עם סלים, זה כמעט חילול הקודש. |
ציטוט:
|
ניגרי, אם בחופשיות עסקינן, קבל קליפ תוצרת ידי במיוחד בשבילך:
http://www.youtube.com/watch?v=r2n2FcQ_l4s וגם בשביל תאי בוקס.. |
ציטוט:
|
אולי באמת הגזמתי קצת 0_o
אבל קשה שלא להתרשם מהדיוק והעוצמה שלו. |
ציטוט:
ובקשר לנבחרת,חוץ מיוסי,דודו,בן חיים,זיו,יצחקי,טוטו,ובן שושן,צריך להעיף את כולם הביתה ולהביא את כל הצעירים,רפאלוב,בוזגלו,ורמוט,עובד(לא כל כך צעיר אבל כישרון מפחיד יש לו),וברוכאין(לפי דעתי אחד השחקנים הגדולים שראיתי מאז שאני מכיר את הכדורגל הישראלי),ועוד צעירים שאני לא זוכר..בקיצור להחליף סגל דחוף,אם לא נעלה לפחות שנהנה. (ותיקנתי לך את השמות של הבועטים הגדולים..:cry_1:) |
יש למיכאלוביץ' פאקינג 38 בעיטות חופשיות בקריירה רק בסרייה א'!
ביחד עם הנבחרת והזמנים שלו בכוכב האדום בלגרד כשהוא היה צעיר בתחילת שנות ה-90', יש לבנאדם בסביבות ה-80 (!!!) חופשיות בקריירה. רק לשם השוואה, לרקובה יש סביבות 30 חופשיות בקריירה, לז'ונינו 40 ומשהו, לבקהאם 30 ומשהו. ופעם, בתחילת שנות ה-90', מיכאלוביץ' דפק חופשית בחצי גמר האלופות נגד רומא אם אני לא טועה. נ.ב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוסי אבוקסיס חחחחחחחחחח :helpsmilie: אם כבר - אז איציק זוהר..:unsure: |
ציטוט:
פששש איזה שחקן ענק! |
תראו איזו עוצמה של בעיטה חופשית:
http://www.youtube.com/watch?v=jX3E64kZ3ZE&NR=1 :ohmy: :ohmy: :ohmy: |
ציטוט:
|
מה ההתלהבות מרקובה?
יש לו עוד משהו חוץ משמאלית? |
אין התלהבות. אני אוהד שלו ..ואמורה לו להיות עוד משהו חוץ משמאלית?
האו אמור להבקיע עם הכתפיים, גב, טרפזים או משהו? :unsure: |
לא יודע קרספו עדיף עליו
|
2 שחקנים שונים לגמרי. קרספו הוא סקורר ורקובה זה בנאדם שמשחק מאחורי החלוצים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עריכה: מה שם השיר בקליפ? |
ציטוט:
לידע כללי: הוא לא שחקן בכלל. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ