![]() |
חחח אחי לא קשור כמה זמן מתאמן יש לי בן דוד מתאמן 4 שנים מתוכם 2 וחצי שנים רציני והוא אינטלגנט לא דבע והוא אמר לי ששריר יכול להפוך לשומן ניקרעתי והוא כימעט פיצץ אותי כי צחקתי עליו .:wiggle:
|
ציטוט:
כי אני אוכל עכשיו בסביבות 1200-1000 קלוריות בארוחה, ובקושי מצליח לסיים. |
ציטוט:
|
ולמי שאמר שיכול להיות שהוא היהשמן והירזה אז לא הוא היה רזה ואל תשכחו 10 שנים מה אתם מצפים
אני אתאמן 10 שנים עם משקולות ויאכל ארוחה אחת אני אהיה שור זה לא חוכמה החוכמה תוך שנתיים להגיע להשגים האלו |
שמע, בראסמי יש אנשים שגם 30 שנה במכון ולא יזוזו, אבל אם יש לך גנטיקה ממוצעת ואתה אוכל 2-3 ארוחות טובות ביום, ולא כמו רוב האנשים 3 ארוחות של קונרפלקס אז כן תגיע לזה.
|
בשביל בנאדם שמתאמן 10 שנים הנתונים שלו די לא משהו...
|
ציטוט:
|
חחחחחחח זה בדיוק מה שבאתי לשאול
|
ציטוט:
הטעם בהתאם.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
10 שקל משולש רגיל
12 תוספת, חח לא יודע למה התפלק לי 40 שקל, בכול מקרה הבן אדם שואק אבק אנורקס שיש ימים שאוכל כמיות שהיו הורגות את קולמן. |
אדם ששוקל 70 קילו זקוק לפחות ל 140 גרם חלבון ביום.
3 ארוחות זה חלוקה של כמעט 50 גרם חלבון לארוחה, אבל הגוף לא יכול לנצל 50 גרם חלבון. אז איך שלא תסובב את זה - 3 ארוחות ביום זה לא רציני. אבל כנראה שמדובר באדם לא רציני. ועוד פתחת בשבילו אשכול. |
ציטוט:
|
תמיד טוב לראות כאלה אנשיםםםםםם :) אבלל משום מה תמיד נדמה לי כאילו אני היחיד ששם לב שיש להם שרירים....אני תמיד מרגיש שכל האחרים בטח חושבים-"ואי איזה שמן"
|
ציטוט:
3 פיתות עם חומוס קילו כנפיים על האש (אני מחשב שיש שם לפחות 400 גרם בשר) חצי פחית שימורים של זיתים המונזולו האלה טעימים רצח:sbb4: וליטר וחצי מים ותאמין לי שאני עדיין רעב (פסיכולוגי?) רוב הפעמים אחרי זה חחח |
ציטוט:
לא 30 אבל גם לא 50, בטח לא אצל אדם ששוקל 70 קילו. |
ציטוט:
|
קשה לו המסכן זה גורם לו לגזים , cut the bullshit
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ