![]() |
ציטוט:
|
אייל מתעלל בילד שלו הוא גורף אותם לספורט הזה בלי שהם כל כך ירצו , הילד שלו כל הזמן בוכה שהוא מפסיד או כל דבר הוא בוכה .
לדעתי זה דיי דפוק שהילדים שלו ילכו אחריו ללא רצונם אפילו שהם קטנים עדיין ולא יכולים להחליט הוא סוחף אותם במקום להביא להם לבחור תחומים או לראות אפילו תחומים אחרים. |
ציטוט:
מתי הוא אמר את זה? לא נראה לי סביר, מדובר בילד טוב. יש לך לינק לכתבה בה הוא מצוטט אומר את הדברים? |
לא אבל אני זוכר שראיתי את זה אני לא אומר סתם
אני מקווה שהוא אמר את זה בהיותו ילד ואולי בעתיד שהוא יתבגר ויבין מה חשוב ומה פה הוא יחזור בו ממה שהוא אמר לגבי לשחק בנבחרת ספרדת |
ציטוט:
הילד יכול לזרוק משהו למישהו, זה מעביר לגורם שני והעיתונאי שומע מגורם חמישי, אולי יותר. כל אחד מוסיף משהו. יכול להיות אחר כך שהכתב טילפן לקבל תגובה ואולי אפילו לא השיג. אז הוא רשם שלא הושגה תגובה, אבל אתה נשארת עם הרושם מאותה שמועה. יש גם עיתונאים שמרשים לעצמם לא לבקש בכלל תגובה. אני מרשה לעצמי לחלום שמתישהו יהיה לנו שוב צמד וירטואוזי בלב הנבחרת, גיא ומאור בוזגלו מתאימים מבחינת הכישרון, השאלה איך הם יתפתחו. על פניו נראה שלשניהם יש גם את האופי: אסולין עושה חייל במדינה זרה וצריך בשביל זה ביצים. מאור לא חיכה למכבי חיפה והלך להתחשך בפתח תקווה וסכנין, כדי לא להיעלם. הוא מצטיין כמעט בכל משחק ובנבחרות הצעירות - יש לו את זה. יש לך חלוץ כמו תמוז, ואני מקווה שחן עזריאל המוכשר יפרח השנה בבית"ר או שיעבור לקבוצה שתתן לו דקות. בקיצור יש חומר, אבל צריך לפרק את הנבחרת הנוכחית עד היסוד, להביא מאמן אחר ולבנות הכל מהתחלה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ