![]() |
יש גם את הבחור הזה שהתקדם מאוד בזמן האחרון גם הוא מאיים להכנס לטופ-6
http://i74.photobucket.com/albums/i2...MG_1209_wm.jpg *יש לו רגליים חזקות,יותר מבאדל לפי דעתי. |
מזה איך הוא מוצא מכנסיים במידות שלו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גב אכזרריי
|
גוסטבו באדל נראה מדהים בתמונות האלה.
גלעד אחי, בהחלט אני מבין שאתה לא אוהב את קמאלי ואת גוסטבו, אבל להגיד את שמותיהם של השניים באותה נשימה - זה לעשות עוול לגוסטבו. קמאלי מעולם לא הגיע לרמות הגבוהות: גוסטבו לקח איירון מן, וסיים ב 2004 כמקום 3 באולימפיה (לפני דקסטר)! ב 2005 הוא ניצח בצ'נלז ראונד, גם את רוני וגם את ג'י! אז אין מה לעשות, צריך להפריד בין דעה מקצועית לאישית, אתה יודע שגם אני עושה את ההפרדה הזאת לגבי מישהו ששנינו מכירים (ושנינו יודעים על מי מדובר...) |
ציטוט:
יש לי תחושה עזה לגבי מי מדובר דרך אגב אח שלי , שלח לי מייל ,יש לנו על מה לדבר |
תחושתך נכונה בהחלט...
המייל בדרך, אבל אני מתכוון להרים לך גם טלפון השבוע - יש דיבור שהוא גם לא למיילים, כי אתה יודע שהמחשב לא רק שלי... |
ציטוט:
אתה מוזמן עכשיו ,יש לי זמן פנוי על הידיים לשיחה ארוכה בנושאים חשובים (ומצב רוח מלודרמטי משהו ) |
ציטוט:
אני צריך להיות לבד בשביל זה, כרגע זה לא המצב... נמצא זמן השבוע. |
ציטוט:
וכן אתה צודק פשוט לשניהם יש תכונה מאוד דומה בשחצנות! קינג קמאלי ממש לא לרמה של גוסטאבו אם עכשיו מסתכלים על זה מנקודת מבט הזאת. מה שעכשיו הזכרתה לי אחי זה 2 בודיבילדרים שממש חבל לי עליהם שהם נעלמו פשוט פוטנציאל מטורף מטורף!!!!!! אחד בכלא על רצח CRAIG TITUS והשני הבנתי שהייתה לו בעיה בכליות משהו דומה למה שהיה לפלקס ויילר Tom Prince יש מידע לגביהם?:):):):) פרט לטיטוס שניקרא לי בדרך לכיסא החשמלי חחח הייתי מוענין לדעת מה מצבו של PRINCE:sbb4: |
ציטוט:
פרינס היום עוסק בנדל"ן ומכין מתחרים לתחרויות ,עד לא מזמן הוא עבד עם ג'וני ג'קסון |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איפה אחי אני רק עולה בזמן האחרון :(
אין לי זמן לחרבן אין לי.. |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחח ידעתי שמשהו כזה יבוא
מה איתך איך בטירונות ? טוחנים אותך קצת ? |
ציטוט:
איזה טחינה? זה סה"כ 02....לפחות בימים של המטווחים והשמירות אתה מרגיש שאתה עושה משהו מועיל צבאי... |
:):):):) יש לו תחתונים כמו שלי :0
קליבין קליין ! ועכשיו לנושא נראה מעולה הממזר !! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ