![]() |
תחכו ב24-25 לחודש יהיה פרק שני..
יש מצב שאני אפרסם נדע רק אז :) |
פרק טוב
אני לא מבין מה אתם רוצים |
איזה פרק!!!!!
|
מטבע הדברים, משהו מהריגוש והחדשנות של העונות הראשות אבד.
אני חושב שהעונה הראשונה הייתה מדהימה, והשניה, לטעמי, אפילו עלתה עליה. כשהסיפור התפתח מחוץ לכלא למחוזות צבעוניים ורבים - הסדרה רק השתפרה והשתפרה. ברור שהעונה השלישית לא יכולה לשחזר את זה, אך גם אם נקבל ממנה 40 אחוז ממה שאפיין את שתי העונות הבלתי נשכחות שלפניה - דיינו. נמלטים גם כשהיא לא בשיאה - היא עדיין טובה אלפי מונים מכל מה שיציעו לכם היום בטלוויזיה. סדרה ללא מתחרים, הטובה בהיסטוריה לדעתי - כתף אל כתף עם "אוז" האגדית. |
היא לא מישתווה לאוז
|
מה שחשוב זה שטי באג חזר לעשות טרור. :sbb4:
|
אפשר לינקים להורדה של העונה הראשונה עם תרגום? מני..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני מהמעריצים הגדולים של "אוז".
אתה יכול לבחון אותי על כל פרק קדימה ואחורה. אוז הייתה יצירת מופת, מאסטר פיס בקנה מידה היסטורי. נמלטים היא סדרה מסוג אחר, אבל מבחינתי היא עומדת כתף אל כתף עם אוז - כאשר המדדים אולי אחרים. תאמין לי שלי זה עולה יותר להגיד את המשפט הזה, הייתי גרופי של "אוז" ברמות מביכות, אבל אחרי שצפיתי בשתי העונות הראשונים של נמלטים, העזתי להשוות ביניהם. נמלטים יותר סדרה של "פאן", אוז הייתה כל כך אפילה, שלפעמים זה היה יותר מידי גם לחובב הארד קור כמוני. אבל איזו סדרה זו הייתה!! ד"ש מכריס קלר... |
ציטוט:
אבל איפה קלרמן קיבינימט??? אני עדיין בסרט שהיריות בוואן היו לעבר השוטרים שאבטחו אותו ולא עליו. |
ציטוט:
או שהרגו אותו משהו בסוף שהוא לובש מדים כאלה וזה |
ציטוט:
ואז עצרו את הואן וירו במי שהיה מאחורה. לא יודעים בטוח אם קלרמן מת, לדעתי הוא יחזור. |
הופה הופה מה אני שומע פה על אוז? סדרה טובה אני רואה אה? חח מזה בחיים לא חשבתי שהיא כמו נמלטים אבל גם לא ראיתי פרק אחד! מה אתם אומרים שווה להוריד? כמה עונות זה בכלל?
|
ציטוט:
אין אחד שלא רואה אותה ונשאר שפוי זאת סדרה שמשאירה צלקת לכול אחד!! כול פרק שעה!! הייתי רואה 6 פרקים ביום הייתי מכור זה היה בחורף לפני שנתיים נראה לי כול כך הרבה ברוטליות בסדרה אחת בחיים לא ראיתי כאלו דברים! |
סבבה אחי ניראה לי אני יוריד :)) תודה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היה פרק שהוא אמר לו למצוץ והוא נגס לו בביצה משו כזה? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ