![]() |
ציטוט:
הוא הגיע נפלא והישתפר מלא משנה שעברה ,רק עוד קצת חיטוב והוא היה בשלישייה .. |
ציטוט:
|
ציטוט:
פה אני חולק עליך ,עומר הגיע לתחרות במצב מצויין ,אבל השלישייה הייתה יותר איכותית ממנו ,אומנם לא בהרבה יותר ,אבל יותר איכותית ,אצלי הוא דורג רביעי ,לא יודע מה עם השופטים . |
ציטוט:
גדי היה מרשים והגיע לו מקום בהחלט,אבל לדעתי עומר היה יכול לקחת מקום יותר גבוה מרביעי טוב אני לא הולך להתווכח פה. |
מה זה משנה, חלאס. אני את המטרה שלי השגתי וזה לעקוף את כל המתחרים שלי עד 70. חבל היה יכול להיות לי איזה כותרת נחמדה מתחת לכינוי.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לא ויכוח אחי ,זה דיון על דעה :) אל תשכח שגם אני חולה על עומר. |
ציטוט:
למשל אני חושב שאם אסיד היה עולה השנה לנוער הוא היה לוקח מר ישראל בשתי התחרויות IFBB ונאבא בשקט ואתה לא חשבתה ככה זאת עוד דוגמא |
ציטוט:
הסכמתי איתך שהוא היה נותן פייט רציני ,אבל אי אפשר לדעת איך הוא נראה כרגע בחיטוב של תחרות זה לא נאמר מתוך זילזול או משהו ,פשוט היגיון מה שכן הוא היה מתמודד רציני על התואר . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה לא משנה מה אנשים יחשבו גלעד ראה אותי בחיטוב על אחוז נמוך מאוד
ושנה הבא התאוצאות ידברו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שאמרתי ,הוא יעשה הרבה צרות להרבה אנשים. |
ראובן נראה כמו אחד שלא מתאמן ליד אסיד ::closedeyes:
הבנאדם רוני קולמן קטן :sbb4: |
ציטוט:
בוא לא נזלזל בראובן . |
אסיד היה לוקח את הifbb ב100% וגם את הנאבא
ואם הוא היה עומד עם נאור זיו על אותה הבמה הוא לא היה חש בו רובן נראה כמו דוגמן של קסטרו ליד אסיד שלא נזכיר שמתי שרובן התחיל להיות "רציני" (אחם אחם) אסיד עוד לא התאמן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
אמת
אסיד מטר זה אחד האנשים אם הגנטיקה הכי מפלצתית שיצא לי לפגוש בחיים שלי מעבר לזה שהוא חבר מאוד טוב ותומך ועודד אותי הרבה לקראת התחרות שלי כבר למעלה משנה מי שהיה בתחרות של נאבא והיה רואה אותו היה מבין על מה אנחנו מדברים:sbb4: ואנחנו שראינו אותו בשיא החיטוב יודעים על מה אנחנו מדברים! שנה הבאה יהיה מאוד מענין:sbb4: בהצלחה ובאמת בהצלחה למי שיעלה לנוער איתו כי הוא יצטרך יותר מזל מבייספס..:unsure: |
ציטוט:
:):):):) אחת היציאות "יותר מזל מבייספס " |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ