מישהו מסטלבט עליו, שהוא שגיא, או שאם זה באמת הוא אז :helpsmilie:
הנה השיחה שלהם, אני מתתתתתת איזה טימטום!!!!
שגיא:
ציטוט:
שלום עומרי אני שגיא גרשגורן מתחרה במצועי עם עבר של 14 תחרויות !!
מאמן בשתיי חדריי כושר מתאמן חזק ואוכל בריא
6 ארוחות ביום אני מצייע לך ללכת להתחרות יש לך פוטנציאל טוב
|
השרירן:
ציטוט:
0547270368 או לאיסיקיו 411763149
תקשיב אחי אני אולי לא הבנדם הכי בראי אני לא אוכל ממש ממש נכון אבל אוכל 6 הרוחות ביום בארך משהו כזה ואני לא לוכח לא הבקות ולא סטרואידים ואני גם לא רוצה לחכת אחי מבין עם תוכל לחכת אותי למכומות הוא להסביר לי מיפו ללכת אני ישמח מאוד אפילו עם יש לך גבוצה אני ישמח ליתרום קצת לקבוצה וליתחרות אני מיתאמן שנתיים כבר כמו חמור ולא מפסיד אימונים אני מיתאמן כול יום 6 פעמיים בשבוע כול יום שתי שרירים שונים בגוף אחי אני באמת צריך שתחזור לדבר איתי אני מבקש מימך עם אתה יכול צור איתי קשר לפלפון או לאיסיקיו לאן שתירצאה אני מת ליתחרות כבר מאז שהתחלתי עם זה זה החלום שלי ליום על הבמה וליתחרות פעם אחת או כול הזמן אני מוכן לעשות הכול חוץ מלכחת סטרואידים והבקות צור קשר הכי מהר שתוכל !!!
|
שגיא:
ציטוט:
עומרי אתה בן 12 ואתה נראה כמו גבר בן 20 ומרים משקלים ממש יפים אני חושב שאתה חייב ללכת להתחרות אבל חכה עם זה כמה שנים תגדל קצת אני חושב שעליך לשפר קצת את הכתפיים והטרפזים. אני מתחרה כעת באיגוד נאבא אני מקום רבעי בצפון ומקום רביעי בארץ ומאמן שתיי חדרי כושר בקריות,,,אני חושב שאתה לא צריך לשים לב לכל השמנים שכותבים פה עליך שטויות כי הם היו מתים לגוף כמו שלך
|
תקראו מה שהוא כתב במודגש, איזה ילד מפגר באמא שלי.
וכמה שגיאות כתיב יאוורדי..
הוא מתאמן 6 פעמים בשבוע לא מפסיד אימונים, כל יום 2 שרירים :ohmy:
|