![]() |
ציטוט:
|
אצלי למשל כמעט כל עדות המזרח בבית ספר שלי,מסתלבטים על האשכנזים ולא ממש אוהבים אותם,אז למה להפוך את עדות המזרח לדוגלי שוויון גזעים?
לכל אחד לא חסר,היא הגזימה עם ההודעה,אבל סה"כ היא לא ממש חידשה,בין אם זה נגד המרוקאים ובין אם זה נגד האשכנזים,תמיד תיהיה את הגזענות הזאת..לא שאני בעדה,אבל בינתיים היא קיימת |
שתגיד שהיא לא נמשכת לאנשים שזופים אבל למה לרדת על מרוקאים ועל מזרחים בכלל? :mad:
|
תמסרו לה שהיא יכולה למצוץ ת'זין המרוקאי והעצבני שליי...
|
ציטוט:
ללא שאני יבין ישך בעיות אם מרוקאים? סתום תפה יתחכת גזען מכוער. |
ציטוט:
נירא לי לא ציטטה את ההודאה שרצית |
הינה בשבלך הדגשתי... אני גם נולדתי בארץ אבל יש לו בעיה אם מרוקאים שאני אבין אותו...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבנת אותו לא נכון חח הוא אמר שכולנו יהודים קודם כל ... ולא משנה מה העדה |
אני נמשך לכוסיות..
ולא מעניין אותי אם אותה בחורה שחורה, חומה, סגולה, לבנה, מרוקאית, רוסיה, עובדת בקג"ב, ברזילאית, גרמניה, אוסטרית, אוקראינית, תימניה וכו'. |
שתלך לדחוף אצבעות לתחת
|
ציטוט:
למה? אפשר להבין אותה היא גדלה ברוסיה והיא גדלה בחינוך אחר. ושהיא באה לישראל היא נראתה לך חינוך גרוע. כי זה נכון בחו"ל החינוך יותר טוב. (אני מרוקאי בלי קשר).. קיצרר מותר לה לאהוב רק בהירים ולא להימשך לשזופים. כל אחת והסטייה שלה. |
ציטוט:
אני מרוקאי יותר ממך וממה שתבין טמבל |
ציטוט:
בוא נגיד ככה אבא שלי מרוקאי הוא עלה ממרוקו בגיל 4. אמא שלי מרואקית אבל נולדה בארץ. אז אתה לא יותר מרוקאי מימני (= |
ציטוט:
לא צריך לקלל כיפור עוד מעט למה לריב |
ציטוט:
עזוב בא ישר מקלל ולא מחפש קודם להבין תהודעה |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
המרוקאים בשיאם :unsure: |
ציטוט:
אבא שלי מקזבלנקה עלה לארץ בגיל 18 אמא שלי עלתה לארץ בגיל שנה מי מרקש אני דובר מרוקאית ומבין מרוקאית עוד משהו ? |
ציטוט:
|
עכשיו אתם רבים מי יותר מרוקאי ממי? חח מה נסגר איתכם חבר'ה? בסוף כולנו יהודים. וגם מי שלא, צריך לכבד אותו. אבל מה שאני שונא זה את הגזענות..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ