![]() |
רוני לא רואה את ג'יי ממטר
|
לקאטלר באמת היה מגיע התואר ב2006 אין פשוט מה להגיד...
|
ציטוט:
אבל רוני נראה יותר טוב אין ויכוח נקודה ביי. |
ממש קשה להשוות חוץ מהגב שברור שג'יי לוקח ..
אבל אני יותר אוהב את המבנה של רוני .. |
לא יודע איך קאטלר ניצח
משום מה העובדה שלקאטלר יש בקושי ורידים בולטים לעומת קולמן נראה כאילו קולמן הרבה יותר טוב |
שני הבאדיבילדרים הכי טובים בעולם לאחד הבטן עקומה אחושרמוטה
לאחד רואים רק 4 קוביות? |
קאטלר
|
ציטוט:
חבל שמייקל לואיס לא התחרה.. |
ציטוט:
איזה יציאה חזקה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מחזק. קטלר הולך לדעתי על סריה של זכיות, אף אחד לא ידגדג אותו בשנים הקרובות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני מאד מתקשה להבין איך חובבי רוני מצליחים לשמור על האשליה שהוא עשוי לזכות באולימפיה, או בכלל לעמוד בקנה מידה אחד עם ג'אי, בעודו פצוע?
הפציעה שלו, ממנה הוא טרם התאושש עפ"י התמונות האחרונות שיצא לי לראות, כופה עליו לאט וטרייספס גדולים משמעותית בצד ימין - שהם חוסר פרופורציה לכל דבר ולא משנה שהוא עם שריר קרוע. לא הוגן, אבל זוהי דרכו של עולם. זהו ספורט של גנטיקה ושייפ - על הגנטיקה של רוני אין עוררין, אבל הוא לא בשייפ כאשר הוא פצוע. |
ציטוט:
זה לא רוני ששומר על האשליה ,אלא עדר המעריצים שלו אני בתור שבחדרי ליבו קולמן יודע שהוא הולך לאכול מקום שלישי השנה ו וויקטור מרטינז פשוט נראה מחריד במובן החיובי. |
ציטוט:
http://img172.imageshack.us/img172/4346/vbfbdfbf2.jpg בתמונות החדשות זה לא יצא טוב כנראה כי רואים שהטרייספס ענק פה וזה יד שמאל |
:laugh: :laugh: :cry_1:
|
ציטוט:
קודם כל תשמור על הפה שלך ,או שאתה לא תהיה פה דבר שני ,ענק ביחס למה ? ידוע שלקולמן יש זרועות יותר גדולות מלקאטלר , גם בזרוע הפצועה ,אבל האם הטרייספס הזה עומד שווה בשווה עם הזרועה השניה ? למען האמת סוגיית הטרייספס לא הקטע הקריטי, אלא הניוון שרירים שהתחיל בצד השמאלי של הרחב גבי שלו שמטריד את כולם ,קולמן בלי גב זה קולמן בלי תואר ,הבחור עשה את הקריירה על הגב שלו ,בדיוק כמו דוריאן לפניו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ