![]() |
איזה סוסים, אגב רואים שלשניכם גנטיקה מעולה בזרועות!
|
ציטוט:
ציטוט:
|
פששששששש 2 מגודלים
גנטיקה טובה בידיים.. |
אני מזהה נכון? זה בנפשונית בחולון?
ד"א אחלה תמונות |
ציטוט:
כן זה בנפשונית למה אתה גם מתאמן שם :jockey: ? |
חיות רעות סוסוים שניכם בהצלחה
|
ציטוט:
זה שהוא בעליה במסה כרגע ואני אוטוטו מסיים חיטוב ונכנס לעליה רצחנית! אני יעמיס עד פסח אפילו יותר ואז דיאטה ייבוש העמסת פחמימות ולבמה :jockey: |
ציטוט:
בהצלחה! |
ציטוט:
אני מאחל לך גם שתגיע לתוצאה שאתה רוצה להגיע אליה :) ובנוסף שיום מן הימיים תביא לי קראק שבאמת טוב ל... Command and conquer Generals Zerohour ו... battle field 2142 |
די בול אתה חיה רעה.... אהבתי
גלעד נראה שלי שהמקצוע שלך לעתיד זה מאבטח ;) מישהו מתכוון להתחרות? |
:sbb4:
|
סוסים.
תגיד נייט וולף בא לך להתחבר לicq? |
ציטוט:
אחי בימים האחרונים אני קורע לעצמי את התחת 24 שעות ביממה... אני קם בבוקר הולך עובד קורע שם תתחת אחי..אחרי זה מתקלח ושעה אחרי טס לאימון גם שם אני קורע את התחת..ותחשוב אחרי כל זה הדובדבן שבקצפת...הולך ללמוד בלחמ"ן עד 10 וחצי בלילה וחזור הבייתה מת וישר מתקלח אוכל ארוחה אחרונה נכנס ל40 דקות לאיי סי קיו והולך לישון... אם אתה הוספתה אותי אחי מה הNick שלך כי לפני כמה ימים הוסיף אותי אחד בשם "לירון" שניסה לכתוב לי הודעה ולצערי משום מה לא נשלחו אליי :disgust: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני בן 18 וחצי על מטר 85 ושוקל 116 וחצי קילו..(בעליה שלי אני מצפה להגיע ל120 ומעלה..) עומר יתחרה בקטגורית משקל או עד 80 או עד 70 קילו..באחד מהן אני לא כלכך זוכר.. ואני יתחרה ב19-21 ד"א אנשים חוץ מ"ניגרי ענק" ו"האדמור" שהם כבר התחרו כמה פעמים יש פה עוד מישהו בפורום שרוצה להיתחרות בנאבא או בIFBB 2007? |
116 קילו :ohmy: ??? בוא'נה אחי אתה טנק מרכבה סימן 3
|
שניכם סוסים
מה הקיף יד של דיבול? |
44 וחצי לכל מי ששאל
|
82 קילו חטוב בגילו ובגובה שלו - דיבול אתה אחד מהרציניים שראיתי בפורום ובכלל. כל הכבוד. באמת התרשמתי.
גם ממך נייט וולף - קשה להעריך כמה אתה גדול כנראה רק מתמונות, בעיקר שאתה לא חטוב, אבל אתה ענק. 116 וחצי קילו!! כל הכבוד. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ