![]() |
וואאיי אין דברים כמוך בביצפר שלי...חחח אתה גדולל
אני רוצה להיות כמוךךך אני בגובה שלך ורוצה להיות בסביבות 70+ רק שעכשיו אני 57 חחח מה ההיקפים שלך בערך? |
ציטוט:
מה שכן עכשיו בחיפה חזרתי להתאמן ביום שני, כבר מרגיש הרבה יותר טוב.(רק פסיכולוגית, פיזית שלשום אחרי האימון בשביל לעלות את המדרגות הייתי צריך לתפוס מהמעקה :sbb4:) חח יסטלן איך אני ידבר איתך ?.. אמרתי לך קודם לבדוק במוניטין השארתי לך שמה ת'מסנג'ר שלי. בהצלחה בהכנות לגיבושים גבר! ותשמור על קשר! עריכה: קלטו משהו מצחיק בתמונה הזאת: http://img204.imageshack.us/img204/9884/pict0078ni4.jpg אם תשימו לב , ורניש מסתיר שם מישהו מאחוריו :P. |
אחלה גוף,טרייפיס צריך עבודה.
גב חייתי |
מה בסוף העלתה תמונות הא? חחח:sbb4:
ניראה טוב כמו שאמרתי בעבר.. תענה קצת בMSN חחח |
ציטוט:
אם אתה מתכוון לחשיפה לפיתוח גוף אז לא נחשפתי לזה רק שנה שעברה,קצת לפני. |
[quote=nico]איזה אחי, לא יכלתי להתאמן בקיץ ירדתי לאזור ה70 :unsure:.
מה שכן עכשיו בחיפה חזרתי להתאמן ביום שני, כבר מרגיש הרבה יותר טוב.(רק פסיכולוגית, פיזית שלשום אחרי האימון בשביל לעלות את המדרגות הייתי צריך לתפוס מהמעקה :sbb4:) אחי הוספתי אותך ואני פה בשבילך תמיד! |
אחי, אתה לא מופיע לי ברשימה.. גם כן המסנג'ר שלי עידכן את עצמו אני לא מבין כלום חח ..
שלח לי תמסנג'ר ש'ך במוניטין אני יוסיף אותך. |
בן 17? פשש מגודל..
|
גוף טוב אבל ממש חרא גנטיקה באסה :\
|
ציטוט:
לך תלקק בוטנים. |
קודם כל כבוד על האומץ לעלות לבמה בגילך הצעיר ובכלל!
זה כבר מבדל אותך מ 99 אחוז מהנערים בגילך, וגם מכלל היומרניים שחכמים גדולים לקשקש ולבלבל בשכל. מבחינתי, גם אם לא תתחרה יותר פעם אחת בחייך - אתה כבר עשית משהו בעל משמעות. בעיקרון, גוף "בתולי" עדיין, חסרות המון שנים של אימונים ותזונה נכונה. עם זאת: צורה יפה, אסתטיקה, פרופורציות, תוצאה בהחלט נאה. אם תמשיך קדימה כמו שצריך, ברצינות רבה, ותהייה מוכן לשנות ולהקריב עבור הספורט - יש עתיד! בהצלחה. |
|
ניגרי תודה רבה אחי!
ולבחור שאמר שיש לי גנטיקה חרא,אתה צודק אחי אבל הצלחתי להילחם בה לדעתי. |
תגיד אחי אבל אתה על אבקות ניפוח ואסטרואידים זה לא שריר אמיתי נכון?
כל הכבוד נראה פצצה וברוך הבא לפורום:jockey: |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחח ועוד ורניש זורם איתו |
ציטוט:
רגליים לא רעות בכלל אומנם לא המון מסה (לא שאפשר לצפות ליותר מדי מסה בקטגוריית נוער ,במיוחד באיזור הרגליים ,נדירים האנשים שעולים גדולים לקטגוריה הזאת ) ,אבל צורה יפה וחיטוב לא רע. |
גוףף בנזונהה אחי..
אבלל תמשיךך במסה, רזה מידיי ... :p בהצלחה אחי.. |
גוף סבבה לגמרי..הפוטנציאל טוב אבל בכל מקרה היתי ממליץ לך להמשיך להתקדם שנה שנתיים לפי שאתה חוזר להתחרות..כי ככה אי אפשר להתמודד על זכיה..צריך קצת יותר מזה..
בהצלחה.. |
תודה על התגובות שנוספו אבל שוב,אין לי שנה שנתיים לקחת הפסקה ולעלות במאסה לקראת עוד תחרות..כיוון שיש לי את השנה הזאת להתחיל באימונים לצבא ואחרי זה אני מתגייס.
|
:disgust: אסף עשיתה בשכל שלא שתיתה אתמול
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ