![]() |
למה קנית אבקת חלבון 900 גרם?
|
גיל חרא ניסים מה אתה מביא לי שלילי מה אתה ילד קטן?? חחחח רוצה להחזיר לי חחחחחחח איזה ילד קטן של אמא לך תצלם עם אמא שלך דאבל ביספס יא חתיכת חרא תדבר יפה...
אתה מתחיל איתי? אתה לא תסיים עם זה |
ציטוט:
איזה מוצר עכשיו יותר טוב ממנו? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אומר לו דעות אחרות הוא מתחיל לקלקל אותי הוא לא יכול להתווכח בלי לקלקל? בסדר אני מבין יכול להיות שאני טועה אבל מה הוא מקלקל? אפשר להתווכח בלי לריב הוא ישר מקלקל את כולם הוא חושב ישר שהוא צודק במאה אחוז לכן צריך לבדוק את הדברים במאה אחוז. וגם אין תמיד מאה אחוז:sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בקיצור, די עם המריבות הוא קייל הוא השמיץ, אין טעם.
בקשר לנוז, תעדכן מה איתו ואיך הוא אחרי שתתחיל שימוש איתו. :wiggle: |
ציטוט:
|
100 גרם לפני אימון בשביל שיהיה לך פאמפ לשבועיים ויתפוצצו לך כל כלי הדם :sbb4:
|
אחחחחח איזה ילד קטן אתה..
קודם כל לא קיללתי ! דנו בוויכוח לגבי יאיר להב,שאמר לך לקחת את הנוז כשיטת העמסה -5-10-15 גרם. ומאחר ומדובר בקריאטין איטל אסטר,ונוז היא בגדול פורמולת פאמפ עם קריאטן לא עושים את זה. יש לך סקופ בנוז,20 גרם=סקופ! אבל אתה קשה הבנה,אז אמרת שאני לא צודק ובלה בלה, אז אני אמרתי לך אחרי שתנסה ותראה שלא תרגיש פאמפ כלום מהנוז,כי לא מדובר רק בקריאטין אלה ארגנין בטלה אלינן וכו' שבצריכה של 0.9 מ"ג לא תשפיע בכלל, ואתה לא תרגיש פאמפ וכו'... תזכיר לי לתת לך כאפה, זה סוג של סלנג, כי גם דיזל אמר לך אבל אתה מקשיב רק ליאיר שאתה חושב שהוא יודע יותר טוב מכולם ובבלה בלה אפילו יודע יותר טוב מהיצרון של הנוז! ואז אתה רשמת לי בתוגבה. BB (PM 04:22) : חחח נחייה ונראה גיל ( PM 04:23) : בסדר רק תזכיר לי לתת לך כאפה על זה.. שתראה שאני צודק בסוף BB (PM 04:23) : תתן לי כאפה אחי אני ישבור את אמא שלך לחתיכות גיל (PM 04:23) : רואים שאתה לא היתבגרת ואתה עוד ילד קטן.. אתה יודע מה ??.... תבוא למפגש שיהיה בסניף החדש ונראה איך תשבור לי את האמא סבבה ?.. זהו לא קיילתי ולא השמצתי,כי הבנתי שמדובר בילד קטן השומע רק לבדיחות של יאיר להב.. |
----
|
כמה צפוי שתעתיק מה שאתה רוצה:mad:
לא קראת לי יא חמר קודם חחחחח |
ציטוט:
אני מציע לך ליקרוא שוב את השיחה שלנו באיי סי,ולנסות להבין שאני לטובתך אבל אני מדבר עם קיר :mellow: ואני עדין מחכה שתבוא לישבור לי את האמא :dry: בקיצור תתבגר אחי :flowers: עריכה.. לא העתקתי מה שאני רוצה,אני מוכן לעלות את השיחה מהיסטוירה רק כדי להראות לכולם שאתה סתם שמוק. |
ציטוט:
אבל תחשוב קצת שיותר הגיוני שאני יקשיב למישהו עם תואר מאשר לך חחחח אני התחלתי לקלקל כי אתה התחלת זאת הסיבה! ואני יכול לחלוק על הדעות שלך כי אין 100 אחוז בדברים האלה..בסדר אפשר להתווכח אבל תספיק לחשוב שאתה צודק תמיד יש עוד אנשים בעולם חוץ ממך ואגב החברה אומרת בכלל אחרת לקחת את זה למשך 12 יום סקופ של 20 גרם לפני ואחרי אימון זהו |
ציטוט:
זה כמו שאתה מדבר עם מישהו ואומר לו מה אתה מפגר"? אבל אתה באמת ילד קטן,עם לזה אתה קורא קללה. עזוב שיהיה לך שנה טובה רד מיני תעשה מה בראש שלך :flowers: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ