ציטוט:
פורסם במקור על ידי Moshe
אולי ואולי לא.
ממש לא כואב לי הלב כי אין לי במה לקנא אני לא מעוניין לעסוק בתחום ולא מתיימר להיות אחד כזה.
פשוט מעצבן אותי לראות מספרים מצחיקים באינטרנט כדי שזה יראה WOW אבל בעצם זה הרבה פחות , אז סבבה פתחו סניף חדש , למה סתם להקצין כדי למשוך לקוחות ? , למה כל השטויות האלה יש מספיק לקוחות ומספיק פירסום (חוזי פירסום עם אופטימום , MRM , צ'מפיון [המבין יבין]) , שיביאו לגיל מלא לקוחות גם בלי ההקצנות והשטויות.
עזוב זה אולי כי אני יודע יותר מדי ואם ממש הייתי רוצה להשמיץ ולעקוץ זה כבר היה נעשה ממזמן והייתה פה מהומה מטורפת.
אני מאוד מכבד את גיל כמה שנראה לך שלא , ומאוד מעריך אותו כבן אדם נכון שישנם דברים שאני לא מסכים איתם [במיוחד עקרונות התזונה], ולכן אני אומר חלק מהדברים בפורום ונותן עצות לשיפור.
|
תגיד לי, מויש'לה, אתה פתחת פעם עסק? יש לך מושג כמה השקעה ראשונית יש?
אני הראשון שקפץ ואמר בזמנו שעם עלית מחירי החלבון היה פיחות בשער הדולר אז המחיר יכול להישאר זהה, האמן לי שאני האחרון שלא יסתכל על הספקטרום המלא של הדברים ואני תמיד לוקה בכנות ברוטאלית אפילו שאני חולה לגיל על התחת וחושב שהוא עשה לספורט הזה רק חסד ורק טוב, וזה שהוא גם עושה על זה כסף, בשיא הכיף, כי לפחות זה נעשה בדרכי יושר (חוץ מהסחר בחומרים, ילדות תאילנדיות והעלמות מס שהוא לא מגלה לאפ'חד.... :blush: ).
אבל יש'ך מושג כמה עולה להרים מקום? בדיזינגוף? שתי קומות? על מה אתה מדבר? פאקינג ארון מזויין או גרם מדרגות זה עשרות אלפי שקלים, צביעה, מראות, שבירת קירות, מרצפות, תשלום מראש על שכירות, עובדים, המלאי, מס הכנסה וכ'ו, מה אתה מדבר בכלל? דיי לקפוץ מעל הראש שלכם, אנשים. זה יכל ויכל שלא להגיע לסכום כזה, אבל לקבוע בוודאות מוחלטת שהוא סתם הקריץ מספר בלי להניח כף רגל או להעיף מבט במקום, זאת יומרנות נפשעת ותעודת עניות מובהקת.
|