![]() |
אני לא יודע ... לדעתי הפיתוח גוף לא צריך לבוא לפני זה במיוחד בכיתות הגבוהות כי זה שיעור חשוב ... ולדעתי זה יכול לתרום טיפה לפיתוח גוף או מקסימום לא להרוס הרבה...
|
לכולםםם תוציאו פטור מספורט ושיילכו כולם להזדיין
|
איך להוציא פתור מה סתם?
תן לנו רעיון מה להגיד |
ציטוט:
|
עזבו אישורים רפואיים ובאלגנים
בשביל מה זה טוב? הרי יש כולה שתי שיעורי ספורט בשבוע תסדרו לכם את זה עם התוכנית ככה שאימונים לא יפלו על הימים האלה או אימונים קלים פשוט אצלנו אם ב-י"ב יש נכשל בספורט אז אין תעודת בגרות ומתן אם זה ממש מפריע לך פשוט תזייף בשכיבות שמיחה ואת הריצה תעשה בהליכה ואתה מסודר אחי |
תביא אישור של כאבי גב\ברכיים
|
יא קקות תהנו מהשיעור
|
שיעור ספורט זה כזה דרעק
אם יש משהו שאני שונא זה ספורט.. זה ממש לא בא לי טוב באימונים, ותמיד אחרי שאני מתאמן יש יום למחרת איזה מבחן בספורט ואני כולי גמור ואז נותנים לעשות ים של שכיבות סמיכה + מתח + מקבילים + ריצה ושיט כזה היה נחמד אם הייתה אופצייה למבחני כוח במקום סיבולת |
תאמת.. אני בריצות וקפיצות מקבל נכשל אבל שיש מבחנים של מתח כפיפות ושכיבות ומקבילים אני מקבל 100 ככה שיוצא לי ממוצע 65..
|
שנה שעברה טחנתי אופניים בחיטוב הסיבולת ריצה שלי הייתה כ"כ טובה הייתי מקבל 100 בהכל D=
מה גם הייתי על משקל נוצה של איזה 59 @ 1.72 אחוז שומן נמוך עכשיו אני 70ומשהו על 1.73 16% ככה והמון המון זמן בלי אירובי ככה שאני מפחד רצח מהמבחן שהולך להיות לי :s עצוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ