![]() |
ציטוט:
נ.ב פעם הייתי בתחרות לחיצת חזה ואייל גם היה שם , וכולם רושמים מה המשקל שרוצים להתחיל בו , אני אמרתי 80 :closedeyes: אחרי זה שאלו את אייל והוא אמר230 :) :ohmy: :cry_1: |
ציטוט:
ללוליק יש את הסיבות שלו למה לא לפנות לפיתוח גוף, לא בשנים הקרובות לפחות. הוא מספיק חכם ומבין קצת יותר מכל מי שכבר יודע למה הוא לא עושה הסבה והאמינו לי שהוא יודע בדיוק מה הוא עושה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מדבר עובדתית..מה יש בשטח אני לא עוסק בספקולציות..ברגע שהוא יעלה חטוב ויבש לתחרות אני אוכל להגיד שצדקת וכל הכבוד לו.. אבל בנתיים הוא פאוורליפטר מצויין וכל הכבוד לו על זה ושימשיך כך |
ציטוט:
בכל מקרה אם אני אומר משהו זה לא סתם.כך תמונה.זה רגליים שיש להם עוד זמן להגיע לפרופורציה אם גוף עליון במיוחד אם הגובה הזה.אין לך פה מה להתווכח. http://newforum.israsport.org/upload...6_IMG_2931.JPG *בדבר 1 אתה צודק,לכל אחד יש את הסיבות שלו לא להתחרות בנתיים. |
ציטוט:
חבל שאין לי פה תמונה אחרת של הרגליים שלו, מצאת תמונה לא טובה או שמתקופה לא טובה, ידידי איך אתה יכול להתווכח איתי, אני לא סתם אומר כי לוליק חבר. דווקא בזכות כך שהוא חבר יוצא לי לראות אותו (בלי בגדים) קצת יותר מכם. ושוב, רגליים ה החלק האחרון שחסר לו. זה ויכוח מיותר. |
מנהלים דיון אחי..אין ויכוח..בנתיים זה עובדות בשטח.אתה מוזמן לחפש תמונות יותר טובות.
זה שאתה רואה אותו בלי בגדים..לא יודע מה להגיד לך.. |
ציטוט:
:jockey: |
:ohmy: :ohmy: :ohmy:
ציטוט:
|
לגבי הלחיצות, לוליק בעצמו אומר שחזה הוא החלק הכי חלש אצלו. אבל לרדת לסקוואט עם 450 קילו על הגב ? שיהיה בריא..
|
ציטוט:
|
תגידו איך זה שיש לו גב כזה עצום?
כאילו בפאוורליפטינג עובדים רק על סקוואט דד ליפט ודחיקה לא? ובדד ליפט אני חושב שהחלק היחיד שעובד בגב זה הגב התחתון אז איך יש לו רחב גבי כזה מפותח? |
אולי כי הוא מאמן גם גב, שהוא שריר מסייע, ובפאוור לפטינג אתה תאמן כול שריר שיכול איכשהו לעזור לך להרים עוד 5 קילו.
|
הרגליים של לוליק לא קטנות ביחס לשום דבר,אלכס התמונה שהבאת לא טובה !
|
ציטוט:
גדי יצא לך פעם לבקר בקניון ג'ים? בחיים לא ראיתי אותך שם... איך זה שלא התאמנת עם ליאור ואח שלך? :mellow: |
ציטוט:
את מי זה מעניין רגלים כל אחת תגיד לך את זה |
ציטוט:
|
הידיים שלו זה דבר שאין שני לו פשוט עצומות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ