![]() |
יאללה, אני בא לעבודה שלי, מוציא משקית סנדוויץ' סטייק, כן כן, סטייק, אוכל אותו ככה ביד, מוציא בייצים ואוכל באמצע. ומתפוצץ מצחוק תוך כדי. בהתחלה התפלאו, עכשיו כולם צוחקים איתי על זה. שטויות, זרקו זין.
|
ציטוט:
|
עד איזה שעות אתה לומד?
|
אולי תביא גם גזיה בשביל שהכל יהיה חם?
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח חזק אתה רן |
מה אתה ילד כאפות מה אתה מביא אורז לבית ספר. תביא אוכל כמו כולם... אתה חושב שאם תאכל אורז על פני לחם אתה תראה שונה/יהיה לך הרכב גוף אחר ( ואם כן, אז כזה שנראה לעין )?
|
תביא תביא קח איתך הכל מה אתה גנוב שים זין אתה רוצה לגדול ואתה תגדל אל תראה אף אחד בעיניים
|
:):):):) זה שווה את זה תאמין לי
יש לי חבר מביא לביצפר 2 קופסאות-אחת עם אורז והשנייה עם ספגטי וחזה עוף הריצו עליו דחקות איזה שבועיים שלוש אבל הבן אדם ניהיה חמור ואז כולם שתקו |
:):):):) נשרטת חזק מהפיתוח גוף אא .???
גם ככה כל הילדים הנודנקים והנמניאקים שהיתי קושר אותם בהפסקות וזורק עליהם ביצים יבואו אליך בשביל לטעום אז חבל על הסבל |
אני מביא חזה עוף מתובל בפיתה עם חומוס ושלום על ישראל..
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי רן הרגת אותי
חחחחח למה לא תביא מקרר לבצפר וזהו אה וגם מיקרוגל וגזיה ומחבת וצלחות וכוסות.. :/ |
תביא תביא :)
|
ציטוט:
|
3 לחם מלא = 100 גרם לחם.
פיתה מלאה = 2.5-3 לחם מלא אפשר לשים בפנים חומוס , טחינה , אבוקדו , שניצל[חזה עוף/הודו] , פסטרמה , ועוד ועוד... למה באמת לפתוח שולחן באמצע הכיתה ולהיות מסכן.. , לא צריך לקחת את זה כזה קיצוני. |
ציטוט:
מה הקשר מסכן בא לי לאכול כרגיל וזובי על כולם שמישהו יגיד מילה אני הייתי מביא כמו גדול קופסאות עם אורז או פסטה וחזה עוף אחרי כמה פעמים אנשים מתרגלים וזהו מי ישמע הוא מתחיל לבשל באמצע הכיתה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תביא אחי כוס אמא של כולם:sbb4:
אני הייתי מביא איתי קריאטין ואבקות שהייתי צריך לבית ספר בכיתה ח' |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ