![]() |
ציטוט:
אז בשביל מה יש לך את "החבר הטלפוני" הכי אשכנזי בצד הזה של המרכז ? :sbb4: |
דבר ראשון אחי אני לא אופיר דבר שני הצבא של עומר היה יפה זה אין מה להגיד אבל מפחינת החיטוב והחתחים ברגלים והידיים ובעצם הכול אופיר היה יותר טוב מעומר חוץ מאשר הצבא שבזה אתה צודק
|
ציטוט:
|
תמונות בודדות אבל מאוד גדולות
|
ציטוט:
קודם כל -צבע . תלמד לאיית דבר שני , אם יש משהו שהיה חסר לאופיר זה חתכים ברגליים ,וזה היה חסר לו גם כשהוא זכה בתואר הזה ...אפילו אופיר מודה שהוא היה רחוק ממיטבו אתמול בערב ,אז למה אתה ממשיך להילחם בתחנות רוח זה כמו שאני אטען בקול גדול שגלעד היה הכי טוב בתחרות שלו ,אבל זה לא יהיה נכון לא משנה כמה אני אגיד את זה ...הבנת את הקטע ? |
ציטוט:
מה אתה מנסה לעשות לגרום לאיזשהו ויכוח וסיכסוך בין אופיר בכר לעומר?שניהם התחרו באותה קטגוריה והיחסים בניהם היו מאוד ספורטיביים ואתה כמו מסכן בלי חיים נכנס לפה ביום שישי בערב!!! ומנסה לגרום למריבה ולאוירה לא נעימה עשה טובה לך תפתח אתר www.אופיר יותר טוב מעומר והוא היה מר ישראל עד 70 קילו אם אלי האנה מר עולם 3 פעמים ומר אירופה לא היה משנה את הקטגוריות חודש לפני התחרות.suck my balls.com וצא מהפורום! התחרות הזאת הייתה התחרות הכי מרשימה שניראתה עד היום! אלי האנה אכן עמד במילה שלו ודאג לתחרות מצוינת ממש נהנתי אם הייתה יודע מראש מה היה הולך להיות שם גם הייתי משלך 400 שקל על כרטיס! |
ציטוט:
שמע מבחינתי תעשה סלטות באויר ,רק שתעלה התמונה שלנו ביחד :jockey: דרך אגב שלא תעיז לשכוח שאני ברמת גן ביום שלישי |
אתם יכולים להעלות תמונות של עומר מהתחרות לא ראיתי איך הוא נראה בכלל ..
|
ציטוט:
אופיר? |
ציטוט:
זה אחד שבא לעודד אותו ורשם על החולצה שלו "אופיר מר ישראל" היה צריך להוסיף "עוד פעם אתה באתה אם העיינים הגדולות שלך לעשות עין הרע" והוא מחפש להכפיש ולרדת על עומר חבל שהוא לא עלה לבמה בעצמו :):):):) |
ציטוט:
בדוק מוניטין. |
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב שהוא לא אונן על הבמה באמת :ohmy: |
אני יגיד לכם את האמת ..בהתלהבתי מאוד שמגדי
הוא נראה מאוד מעולה ..פרופורציות מעולות וגם צבע ממש יפה רציתי לבוא ולהגיד לו מזל טוב אחרי התחרות שישב בחוץ בלי חוצה .אבל ראיתי אותו שפוך מעייפות אז עזבתי אותו ללבדו ובהצלה גדי שלנו בהמשך ..אולי עוד כמה שנים נהיה על אותה במה ביחד |
ציטוט:
ותגידו. לזה שרץ היה קוצים בשיער? |
תיראה אחי לא ניכנסתי לפה בישביל סתם לריב אני חושב את דעתי .
אין לי שום דבר עם עומר אבל לפי דעתי האישית אופיר היה ניראה הרבה יותר טוב מעומר זה לא אומר שאני ניכנסתי בישביל לריב עם מישהו כי זה לא נכון |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה הוא עושה לאדמור פאדיחות שהוא מגיב כמו שהוא מגיב אני במקום האדמור הייתי הולך אליו ומכסח לו את הצורא :jockey: יאלה אחי אוכל !!!:sbb4: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ