![]() |
גם לי יש :)
סתאםםםם הוא באמת לא משהו =\ |
ציטוט:
לימדתי גם את חברה שלי להגיד שהוא לא מה שעושים ממנו(הסוס של ישראל) תפיצי את זה לכל החברות שלך!! חח |
חח עושים ממנו הסוס של ישראל? :d
סתם פרסומת.. |
מה אתה מתלהב מהשחיף פוטושופ הזה הוא בא אליי מלא פעמים לעבודה הוא נראה כמו ילד גבוהה וחטוב זה הכל אין לו ידיים גדולות אפילו.
|
ציטוט:
דוגמא: שהוא התארח במועדון לילה, קיבל יחס של אחד שאסור לומר לו מילה לא במקום, אחרת הוא ירביץ לכם :):):):) :| בכל מקום מהללים את הקוביות פוטושופ שו(וכן, בפרסוות שמים לו פוטושופ, שימי לב להבבדל בין תמונות פפראצי לתמונות של מגזינים שהוא משתתף בהן) |
ציטוט:
|
גם יש תוכנית שהיא קצת לפני החדשות עם קרן מרציאנו הזאת, אז עשו עליו כתבה והיא אמרה "מייקל לואיס האיש והשרירים":closedeyes::thumbdown:
|
בתמונות של מגזינים וכל האלה אפילו כשסתם עושים בוק , דופקים לך את הפוטושופ של החיים גם על הגוף וגם על הפנים זה משנה את כל התמונה ואת איך שאתה נראה
כל שחיף יכול להיראות בודיבילדר וכל קופיף יכול להיראות סופרמודל |
ציטוט:
קיצור שמע אנחנו מלכלכים על הבן אלף הזה פה חופשי למרות שאני יודע שזה בגלל שאנחנו מקנאים שאנחנו הרבה יותר גדולים אבל הוא זוכה לכל הפרסום |
אני גם רוצה קוביות שרירים כמו מייקל לואיס:jockey:
תכלס כל אחד פה שיעשו עליו כתבה קטנה בפנאי פלוס כל הבנות בישראל אחריו... |
סתם סה"כ הוא עוד ילד תנו לו את הרגע תהילה שלו שיהנה ...:dry:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחח הוא עושה סייקל מטורף של במבה ודובונים מגומי משהו חבל על הזמן, מזריק קולה לתאומים פשוט משוגע :sbb4: :unsure:
|
ציטוט:
דווקא הבנתי שהוא דווקא לוקח חומרים מסוימים אמיתיים כי היו לו בעיות עם הגדילה [ בסוף נגלה הוא מריץ GH ככה בלי סוף :flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מייקל לואיס יותר גדול מרב זירת הגולשים אז שקט
|
מה הנתונים שלו דרך אגב?
|
ציטוט:
העניין הוא שעשו אותה האיש הכי חזק בישראל, זה כבר מעצבן. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ