ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   סרטון חדש של נאור זיו (https://israelbody.com/showthread.php?t=17917)

IRON-MASS 28-08-07 15:54

הוא חיה אמיתית ומגיע לו רק שבחים והערצה.
מה שלא הבנתי איך הוא זכה בקטגוריה עד 89 ק"ג כשהוא שקל 75:o

Night_Wolf 28-08-07 16:31

אוקי תגובתי בנושא המדהים הזה!
נאור זיו זה פשוט טנק מאסיבי, דחוס, יבש וחטוב בידיוק כמו שבודיבילדר מקצוען צריך להראות :sbb4:
אין לי מילים לתאר את ההערצה שלי כלפי המפתח גוף המדהים הזה איזו השקעה, איזו התמדה, איזו נחישות להצליח באמת שכל הכבוד!
נאור אני יודע שאתה קורא בפורום והבנתי מארבל שמעבר לזה שאתה בודיבילדר מקצוען ואחד האנשים הכי מוכרים ורציניים בתחום בארץ אתה אחלה של בן אדם:sbb4:
אני מאחל לך המון המון הצלחה בתחרות ביום חמישי ויודע שאתה תפציץ שם על הבמה וישראלבודי יהיו שם בישביל לעודד אותך!!!
וזאת תהיה תחרות מאתגרת מאוד השנה עולים תותחים רציניים בתחום בניהם:
עדל חאג',חוסאם,יוני האנה ועוד:)

שוב שתהיה לך המון בהצלחה אחי

גלעד.

PcGunMan 28-08-07 16:40

בשתי מילים! רמת עולמית!!!!:jockey:

barco 28-08-07 16:43

תותח נאור.. במציאות הרבה יותר גדול
תגידו זה תמונות עדכניות נכון?

Coleman 28-08-07 16:43

נראה מעולההה :) שיהיה לו בהצלחה

Daniel-Barak 28-08-07 17:04

נראה פשוט מדהים! כל כך הרבה מאסה, מאוד דחוסה, פשוט מהמם!

arbel2 28-08-07 18:08

אין הרבה מילים שעושות חסד לבחור כמו נאור זיו
על המבנה שלו אין הרבה מה להרחיב ,הוא נראה מעולה , קרוב למושלם ,זרועות מצויינות ,גב בין הטובים בארץ אם לא הכי טוב כרגע ,וכתפיים מטורפות לחלוטין

האם הרגליים שלו צריכות שיפור ? אפשר לומר ,אבל הן עשו שיפור משמעותי עד עכשיו והן רק ילכו וישתפרו עם הזמן.

בנוגע לביקורת על נאור
אתם לא חושבים שאתם קצת חצופים ?
בא בן אדם ברמה של נאור ,משקיע מהזמן שלו ,מצטלם ,ואתם לא מסוגלים להגיד מילה טובה ?!
כאילו שאם תגידו לבן אדם יומיים לפני תחרות שהרגליים שלו צריכות קצת עבודה זה מה שישנה ויעשה אימפקט

מגעיל אותי לראות את הגישה של חלק מהאנשים פה ,אור ביטון ,גלעד ,וראובן סולומון באו לפורום לפני התחרות שלהם ועוד שניה מצצתם להם ת'זין ,והנה בא נאור שבלי להעליב אף אחד ,הוא יותר טוב משלושת החבר'ה האלה ,ואפשר לספור על יד אחת את כמות האנשים שאמרו משהו חיובי ...מישהו מוכן להסביר לי את האבסורד הזה ?!למה ,כי הוא לא "משלנו" ?

אני באמת מתבייש בפורום הזה כרגע

בכל מקרה נאור נראה מדהים ,והרגליים למרות החוסר היחסי במסה ,חטובות מאוד ויראו נפלא על הבמה אחרי ייבוש ....מה זאת הפריסת גב הזאת Omg !

Kachok 28-08-07 18:13

הבנאדם נראה בנזונה , פשוט סוף הדרך
אין כל רע בלהעביר ביקורת בונה,במיוחד אם היא באה במנימה חיובית ונעימה

goldBEN 28-08-07 18:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
הבנאדם נראה בנזונה , פשוט סוף הדרך
אין כל רע בלהעביר ביקורת בונה,במיוחד אם היא באה במנימה חיובית ונעימה

לפני תחרות? S:

ולנושא! נראה ענק! באמת אחד הפייבוריטס.

Kachok 28-08-07 18:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
לפני תחרות? S:

ולנושא! נראה ענק! באמת אחד הפייבוריטס.

אנחנו נראים לך שופטים?
ומה הקשר לתחרות?
פרסמוסרטון של הבנאדם ואנחנו סה"כ אומרים את דעתנו על מה שאנחנו רואים

אני הרי לא המאמן ולא הזתונאי שלו ולא אומר לו איך להתכונן לתחרות אז מה הקשר לעזעזל לתחרות?
אני אמרתי לו "ואללה נאור תוסיף מאסה ברגליים לפני התחרות"? לא! אז מה הקשר?

Jones 28-08-07 19:36

נאור נראה פגז,באמת נכנסתי להלם כשראיתי אותו,איזה ידיים ,איזה גב...אלוהים ישמור...
אני מאחל לו באמת הצלחה בתחרות,כי רואים שהוא השקיע מאוד..ות'אחלס אני לא חושב שיש איום עליו בקטגורייה שלו.

barco 28-08-07 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
אין הרבה מילים שעושות חסד לבחור כמו נאור זיו
על המבנה שלו אין הרבה מה להרחיב ,הוא נראה מעולה , קרוב למושלם ,זרועות מצויינות ,גב בין הטובים בארץ אם לא הכי טוב כרגע ,וכתפיים מטורפות לחלוטין

האם הרגליים שלו צריכות שיפור ? אפשר לומר ,אבל הן עשו שיפור משמעותי עד עכשיו והן רק ילכו וישתפרו עם הזמן.

בנוגע לביקורת על נאור
אתם לא חושבים שאתם קצת חצופים ?
בא בן אדם ברמה של נאור ,משקיע מהזמן שלו ,מצטלם ,ואתם לא מסוגלים להגיד מילה טובה ?!
כאילו שאם תגידו לבן אדם יומיים לפני תחרות שהרגליים שלו צריכות קצת עבודה זה מה שישנה ויעשה אימפקט

מגעיל אותי לראות את הגישה של חלק מהאנשים פה ,אור ביטון ,גלעד ,וראובן סולומון באו לפורום לפני התחרות שלהם ועוד שניה מצצתם להם ת'זין ,והנה בא נאור שבלי להעליב אף אחד ,הוא יותר טוב משלושת החבר'ה האלה ,ואפשר לספור על יד אחת את כמות האנשים שאמרו משהו חיובי ...מישהו מוכן להסביר לי את האבסורד הזה ?!למה ,כי הוא לא "משלנו" ?

אני באמת מתבייש בפורום הזה כרגע

בכל מקרה נאור נראה מדהים ,והרגליים למרות החוסר היחסי במסה ,חטובות מאוד ויראו נפלא על הבמה אחרי ייבוש ....מה זאת הפריסת גב הזאת Omg !

עזוב זה כבר רגיל כל הקטע הזה.. כאילו כל אחד מפה יותר טוב מהמתחרים :|

goldBEN 28-08-07 19:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי barco
עזוב זה כבר רגיל כל הקטע הזה.. כאילו כל אחד מפה יותר טוב מהמתחרים :|

ואני מניח שהשופטים בתחרויות הם נראים הרבה יותר טוב מהמתחרים שהם שופטים?

גדי 21 28-08-07 20:05

עלה והצלח

ראשית, לפני שאומר את דעתי על נאור מבחינה מקצועית, אני חייב לציין שמדובר באדם נעים הליכות, אישיות מדהימה, כאלה שנדיר לראות בתחום פיתוח הגוף בעיקר. אני אומר זאת בהתבסס הן על דברי מכרים משותפים והן על פי שיחה קצרצרה שניהלתי עמו בתחרות Ifbb.
אשריך, נאור, כפי שאמרת זה הרבה יותר חשוב מכל דבר - להיות קודם כל בן אדם ואתה 10.

עכשיו, הדבר העיקרי ששמתי לב אליו בתמונות הוא השיפור ברגליים. לא יודע למה כולם פה ישר מדברים על הרגליים דברים שליליים. בזמנו כשעלו תמונות שלי מתקופת אוף סיזן דיברו כמה אנשים וביניהם אפילו חבר'ה שהתחרו על כך שרגליי קטנות. במוקדמות - לא ראיתי איש בקטגוריה שלי עם רגליים כאלו. אז או שאתם לא מבינים ברגליים בגלל איזושהי השוואה למתחרי האולימפיה או שקשה לכם לנתח ולהעריך מראה לפי תמונות. נאור שיפר את הרגליים משנים עברו וזה היה החלק החשוב בעבורו. על פלג גוף עליון אין בכלל מה לדבר.

נאור יודע גם לתת שואו כראוי, יודע להציג את עצמו מצויין ויש מה להציג. יש לו מתחרים לא קלים ויהיה מאוד מעניין בתחרות הקרובה.

כל הכבוד נאור ואתה לא מבין כמה אני שמח שברחתי ממך וירדתי ל - עד 75.
בהצלחה.

האדמור 28-08-07 20:06

4 קבצים מצורפים)
פשוט ענק! ידיים ענקיות+גב ענק ומרשים,חזה יפה,בטן מפלצתית וכמובן כתפיים וטרפזים ענקיים!
לגבי הרגליים-נכון,הם קטנות אבל קטנות יחסית לפלג הגוף העליון,בואו לא נשכח את זה. נאור בפלג הגוף העליון פשוט ענק ובכלל בגלל שהוא נמוך זה יוצר רושם שלילי על הרגליים.אני זוכר את נאור מהתחרויות שלנו יחד בשנת 2004 והלאה ואני רואה שהוא היה מודע לבעיה שלו(הרגליים)התייחס אליה ברצינות והיום אנו רואים שיפור משמעותי ברגליים והיד עוד נטוייה. נאור בחור מאוד רציני בתחום ובכלל בתור בנאדם הוא אחד הבודיבילדרים היותר נחמדים והוא תמיד אוהב לעזור ולתת עצות, הוא פשוט חי את פיתוח הגוף בנשמה.
יצא לי לשוחח איתו היום לפחות חצי שעה על נושא התחרות ולמדתי ממנו הרבה.נורא שמחתי והייתה לנו שיחה מאוד טובה.

אצרף כמה תמונות שלנו יחד מתקופת המסה בחורף האחרון.

נאור, שיהיה בהצלחה תותח! :sbb4:

פינגווין 28-08-07 20:08

חבל על הזמן חזק ביותר
http://www.ironman.co.il/gallery/cpg...__%2811%29.JPG

barco 28-08-07 20:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
ואני מניח שהשופטים בתחרויות הם נראים הרבה יותר טוב מהמתחרים שהם שופטים?

התכוונתי האנשים בפורום ..

nati10 28-08-07 21:32

ואללה הבנאדם הזה פשוט עצום הוא מתחרה בטוח על אלוף האלופים הוא הולך ל 82 רק בגלל שהוא נמוך נראה לי אם הוא היה יותר גבוה הוא היה בסביבות ה 95-100 יבש.

arbel2 28-08-07 21:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21
ראשית, לפני שאומר את דעתי על נאור מבחינה מקצועית, אני חייב לציין שמדובר באדם נעים הליכות, אישיות מדהימה, כאלה שנדיר לראות בתחום פיתוח הגוף בעיקר. אני אומר זאת בהתבסס הן על דברי מכרים משותפים והן על פי שיחה קצרצרה שניהלתי עמו בתחרות Ifbb.
אשריך, נאור, כפי שאמרת זה הרבה יותר חשוב מכל דבר - להיות קודם כל בן אדם ואתה 10.

עכשיו, הדבר העיקרי ששמתי לב אליו בתמונות הוא השיפור ברגליים. לא יודע למה כולם פה ישר מדברים על הרגליים דברים שליליים. בזמנו כשעלו תמונות שלי מתקופת אוף סיזן דיברו כמה אנשים וביניהם אפילו חבר'ה שהתחרו על כך שרגליי קטנות. במוקדמות - לא ראיתי איש בקטגוריה שלי עם רגליים כאלו. אז או שאתם לא מבינים ברגליים בגלל איזושהי השוואה למתחרי האולימפיה או שקשה לכם לנתח ולהעריך מראה לפי תמונות. נאור שיפר את הרגליים משנים עברו וזה היה החלק החשוב בעבורו. על פלג גוף עליון אין בכלל מה לדבר.

נאור יודע גם לתת שואו כראוי, יודע להציג את עצמו מצויין ויש מה להציג. יש לו מתחרים לא קלים ויהיה מאוד מעניין בתחרות הקרובה.

כל הכבוד נאור ואתה לא מבין כמה אני שמח שברחתי ממך וירדתי ל - עד 75.
בהצלחה.

נאור מוסר תודה אישית מעומק ליבו על ההודעה הזאת

barco 28-08-07 22:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
נאור מוסר תודה אישית מעומק ליבו על ההודעה הזאת

למה הוא לא כותב כאן? :|

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:28.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ