![]() |
יהי זכרו ברוך,יאללה שיקום לתחיה מחדש מהר.
|
ציטוט:
על איזה סוג אתה מדבר? אם זה הסוג השני אז תחזיר ת'סרט...אתה באיחור של יומיים. בעצם, על מה אני מדבר? הבגרות היא רק ההתחלה לתואר. אם הם השיגו תואר ולא הצליחו בחיים (אני לא מדבר על התוארים השטותיים) אז תחזיר ת'סרט...אתה באיחור של יומיים. |
הגיע הזמן לחזור לבית ספר באמת.
אני מבקש מיושבי הפורום, לא להבריז משיעורי לשון והבנת הנקרא. (יש פרק שלם שלומדים איך לתת כותרת למאמר.) :clap: |
ציטוט:
באמת נראה לך שהרבה אנשים מכאלה שלא לומדים מצליחים? אולי מעט |
ציטוט:
|
ציטוט:
חלאס לזיין את השכל על להשלים בגרויות אח"כ מה אתה ילד קטן?? אתה לא יודע שזמן בחיים זה דבר שנגמר? למה לבזבז את הזמן פעמיים? במקום להשלים אח"כ תעשה את זה עכשיו...!!! אתה יכול להביא כמה דוגמאות שאתה רוצה לאנשים שסיימו ביצפר בהצטיינות ובסוף לא יצא מהם משו (וכמה שתחפש לא תמצא כאלה הרבה ואל תזיין את השכל על אני מכיר הרבה כאלה) רוב אלה שהיו "חננות" מצליחים אח"כ כשמתחילים את החיים האמיתיים... אנשים שאומרים וואללה נשלים אח"כ בסוף גומרים כמנקי רחובות אז חלאס לבלבל... ד"א אני מאלה שהכי מבואסים לחזור לביצפר ורק תנו לי עוד חודש... במיוחד החופש בכלל לא מתאים לי לחזור לביצפר.. אבל עושים את זה כי זה מה שצריך לעשות ומי שיש לו שכל ולא עושה את זה אז חבל.. |
ציטוט:
מוניטין אחויה :sbb4: |
7:45 ** =\
|
ציטוט:
יש לי חבר קופי מה שאתה אמרת ככה הוא...וואלה נשלים..נראה ליבסוף הוא יהיה מנקה רחובות :\ |
ציטוט:
|
חח דוד שלי גם אין לו תעודת בגרות...וכל הזמן הוא אמר שהוא ישלים...
עכשיו הוא בן 30+...ועדיין אין לו בגרות... אבל למען ההגינות אני אגיד שהוא הסתדר טוב דווקא, הוא עובד במפעל, מרוויח לא רע, אבל עובד הרבה...והתנאים לא משהו... |
יאללה חלאס לבכות כולה בצפר קמים ב9 בבוקר שותים נס קפה מכינים סנדוויץ' מגיעים לבצפר ב11 והולכים הבית 12:45. חכו תגיעו לצבא אז תבכו, חחחחח' בולט בטח פותחים לו עכשיו ת'תחת בזמן שאנחנו מדברים כאן מפרפרים אותו בכל הבסיס עכשיו מילה שלי.
|
אז מה לא תהייה שביתה?
|
חחח חזקק
ברוך שפטרנו מבסצפר |
כל שנה אותה בדיחה
|
די די, תודו שהתגעגעתם לכל הטרור בבית הספר. הכי צחוקים לשגע את המורים. ויאללה ללמוד קצת, נפשנו כבר חודשיים וחצי
|
צוחקים על מנקי רחובות אבל תראו ת'אלה שאוספים את הזבל עם המשאית, עובדים 3-4 שעות ועושים משכורת מלאה, אח''כ הולכים לעשות חלטורות...
כל עבודה היא מכובדת, העיקר לעבוד ולהרוויח כסף ביושר! לא להיות פרזיטים! הבגרות וכל השטויות האלה זה רק למי שרוצה לחיות ביותר קלילות. (: |
ציטוט:
עלק "ויאללה ללמוד קצת, נפשנו כבר חודשיים וחצי" - SO WHAT? בחיים שלי באף חופש לא "התגעגעתי" לבצפר, זה נשמע לי כמו בעיה רפואית |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יודע מה כן בסופו של דבר הם מרוויחים את אותו הסכום... הבגרות?? סתם שטויות.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ