ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   כתבה על מאור וקארין ניניו בידיעות אחרונות (https://israelbody.com/showthread.php?t=17802)

Shauder 27-08-07 17:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Raffib
הוא כבר יצא עליו ככה באתר של נאבבא.
אבל מאור יצא ענק בתגובה שלו !!

מה היו התגובות שלו ?

Raffib 27-08-07 17:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Terminator
מה היו התגובות שלו ?

תסתכל כאן :
http://www.nabba.co.il/ifbb.htm
זאת התגובה שהוא פרסם באתר של נאבבא.

Coleman 27-08-07 17:51

יש מצב שאתה מקטין את התמונות קצת שיהיה אפשר לקרוא? X

ניגרי ענק 27-08-07 19:16

רק על המשפט לגבי מייקל לואיס הייתי נותן לעיתונאי הזה פרס נובל.
כל בוקר אני רואה את ה 25 קילו הזה בעמוד הרכילות של "ישראלי היום", ואני מאוד קרוב להרים טלפון לרכילאית של העיתון כדי להגיד לה שמאוד לא נאה מצדה לאלץ אותי בכל בוקר לשבת ולשתות הרבה מים כדי לא להקיא (ואני צריך לעבוד בזמן הזה קיבינימאט).

PcGunMan 27-08-07 19:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
כל בוקר אני רואה את ה 25 קילו הזה בעמוד הרכילות של "ישראלי היום", ואני מאוד קרוב להרים טלפון לרכילאית של העיתון כדי להגיד לה שמאוד לא נאה מצדה לאלץ אותי בכל בוקר לשבת ולשתות הרבה מים כדי לא להקיא (ואני צריך לעבוד בזמן הזה קיבינימאט).

:clap::laugh::laugh::laugh::laugh:
הוא קרש גיאוץ מהלך:laugh::laugh:

Daniel-Barak 27-08-07 19:36

א. תודה על זה שהעלת את הכתבה... למרות שלא הכל ברור בגלל החיתוך, עדיין כתובים כמה משפטים מאוד מעניינים, והטמטום של אלי האנה, כמובן
ב. אביב, אתה צודק, זה מעצבן וכבר דוחה. לכל מקום שכתוב בו המונח "שרירים", ישר מתווסף השם "מייקל לואיס"... מה הקשר לשני המונחים הללו, תזכירו לי? :(

arbel2 27-08-07 21:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק

גררר אלוהים ישמור כמה שאני סובל מאותה בעיה
בעיקר מפאקצה אחת בבסיס שלי שבטוחה שמייקל לואיס הדבר הכי מגניב מאז לחם קל (שכולנו חייבים להודות מגניב לחלוטין , יאללה פחמימות נמוכות !) , וכמובן תמיד אוהבת להוסיף " למייקל יש גוף יפה ,אתה סתם גדול "

בנימת "אמן תקבלי צהבת נגיפית " אני אסגור את התגובה שלי :)

Night_Wolf 27-08-07 21:07

חחחחחחחחחח יש לי איזשהו
"מסר" מייקל לואיס לאתר של ישראלבודי
לפני כמה ימים דברים אם אחי הטוב HOMIE (תומר) הכריש ושאלתי אותו תגיד לי אתה בתור שכן של מייקל לואיס אחי גדול ממני פי 2 לא אומר לו משהו על זה שהוא שחיפון?שהוא דוחה ?שהוא סתם משחק אותה ותופס מעצמו ושהמפלצות האמיתיות נמצאות בישראלבודי?!
ואז תומר עונה לי
דווקא כן דברתי איתו והוא יודע שהוא סך הכל "דוגמן" ולא בודיבילדר והוא יודע שבישראלבודי יורדים עליו ועושים ממנו בדיחה בגלל זה הוא לא נכנס לשם ולא לשום אתר אחר חחחחחח מה שכן הוא אמר שאת ה"שטויות" שהוא אמר בטלויזיה לגבי אבקות חלבון,אימונים מסוימים,וסטרואידים מבקבוק, זה לא הוא התכוון להגיד את זה זה המנהלים והמפיקים של התוכניות המפגרות שהוא משתתף בהן מכריחים אותו להגיד את השטויות האלו חחחחחחחחח תאמת לא התפלאתי
תומר ציין שהוא בכלל שקט כזה ולא מתלהב מעצמו בחיי היום יום :sbb4:

zed 27-08-07 21:54

אהבתי מאד!
מאור נשמע בן אדם שמגיע לו לזכות מכל הבחינות.

תודה רבה

Ronush 27-08-07 22:06

איזה יופי,

תודה רבה.

maradona 27-08-07 22:08

מאור לא רק בודיבילדר מצליח וגדול אלא גם בתור בנאדם הוא גדול
ממש אהבתי את התגובות הקלאסיות שלו
אלי האנה ממש איכזב אותי בתגובות שלו,הוא עושה מעצמו בדיחה וכואב לי על כך
נשיא איגוד מגובד ו3 פעמים מר עולם לא צריך לרדת לרמה כו נמוכה ולדבר בזילות כזאת.

לגבי מייקל לואיס,יש לי חבר שיצא לו להכיר אותו ועשה איתו טיול טרקטורנים במשך כמה ימים
והוא אמר לי שהוא דווקא אחלה בנאדם,לא משוויץ והוא דיי צנוע למען האמת
מבחינת הגוף הוא אמר לי שיש לו גוף יפה וסימטרי ודיי גדול ביחס לבנאדם ממוצע ואפילו למתאמן ממוצע(יש לו ידיים בסביבות ה 40+ לפי מה שהוא אמר לי).
בכל מקרה כל התגובות עליו לא לעניין,לא צריך להיות צרי עין תמיד ואפשר לפרגן
לגבי האבקות מה שהוא אמר גם אותי זה הרגיז מאוד אבל עכשיו תומר אמר מה שחשבתי מלכתחילה
ובנימה קצת אחרת,תודה על הכתבה =]

נ.ב
ארבל פשוט קרעת אותי מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!

m4a1 27-08-07 22:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחח יש לי איזשהו
"מסר" מייקל לואיס לאתר של ישראלבודי
לפני כמה ימים דברים אם אחי הטוב HOMIE (תומר) הכריש ושאלתי אותו תגיד לי אתה בתור שכן של מייקל לואיס אחי גדול ממני פי 2 לא אומר לו משהו על זה שהוא שחיפון?שהוא דוחה ?שהוא סתם משחק אותה ותופס מעצמו ושהמפלצות האמיתיות נמצאות בישראלבודי?!
ואז תומר עונה לי
דווקא כן דברתי איתו והוא יודע שהוא סך הכל "דוגמן" ולא בודיבילדר והוא יודע שבישראלבודי יורדים עליו ועושים ממנו בדיחה בגלל זה הוא לא נכנס לשם ולא לשום אתר אחר חחחחחח מה שכן הוא אמר שאת ה"שטויות" שהוא אמר בטלויזיה לגבי אבקות חלבון,אימונים מסוימים,וסטרואידים מבקבוק, זה לא הוא התכוון להגיד את זה זה המנהלים והמפיקים של התוכניות המפגרות שהוא משתתף בהן מכריחים אותו להגיד את השטויות האלו חחחחחחחחח תאמת לא התפלאתי
תומר ציין שהוא בכלל שקט כזה ולא מתלהב מעצמו בחיי היום יום :sbb4:

חחחחחחחחחחחחח אהבתי!!

Raffib 28-08-07 09:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Coleman
יש מצב שאתה מקטין את התמונות קצת שיהיה אפשר לקרוא? X

מתחת לתמונות יש לינקים בהם תוכל להוריד את התמונות למחשב ולהקטין אותם.
התמונות הן רק קטעים מהמאמר ולא כולו.
את המאמר תוכל לקרוא בעיתון.:wiggle:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:25.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ