![]() |
חחחחחחחחחחח כולכם בסרט עלק השביתות יפגעו
שנה שעברה כשהיו את השביתות הקלאסה של כל יום שביתה זה לא הזיז בשיט.. עזבו אתכם תיכון זה שכונה, תגיעו לאונב' [ממה שאני רואה אצל אחותי] ואז תפתחו קצת את העיניים |
בקצב הזה נצטרך להשלים הרבה לפני שנחשוב על לגשת לאוניברסיטה..
|
ציטוט:
באמת את מדברת כ"כ הרבה שטויות |
ציטוט:
אמממ אין תוצאות ואני משתגע מזה , אבל גלעד ועומר שומרים שאני לא יעשה שטויות |
ציטוט:
|
ציטוט:
(ותיקרא מה שרשמתי בקשר לגיוס שלך,יש מצב נתגייס ביחד. למדת מקצוע טכנולוגי בבית ספר?) |
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה כיתה אתה? אתה רוצה להגיד לי שהתיכון עד כדי כך קשה? לאדע מה איתך בי השביתות לא פגעו בשיט ואני מבסוט אש שהיו שנה שעברה שביתות. ציטוט:
|
איזה תמימה את חח חמודה:) חח
תיראי בצפר זה בית זונות תעשי בגרות גם ככה כולם משלימים פה ושם בבצפר תעשי חיים זה יותר חשוב |
ציטוט:
אחרי שמסיימים תלימודים,לוקחים תתעודת בגרות,ומה שעושים איתה זה פשוט לדחוף אותה עמוק עמוק לתוך התחת |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זידאן, וואלה אם אתה באמת הולך לזרוק את התעודת בגרות שלך אני מקווה שיש לך איזה דוד\אבא עם חברה וככה תוכל להצליח בחיים. אלא אם כן אתה בונה על פתיחת באסטה שזה גם אופציה לא רעה בכלל [או שכן]. |
דווקא מתאםי לי עוד שבועיים חופש לעשות עוד כמה שקלים. לגבי סוף שנה גם לא אכפת לי ללמוד עוד קצת באיחור בגלל שממילא יש לי חופש של כמה חודשים לפני הגיוס..
|
ציטוט:
אל תחשבני יותר מדי תשקיעי בלימודים אבל אל תבזבזי תקופה שלא תחזור לך אף פעם.. כן זה אומר לצאת לשתות לבלות להשתרלל (להזריק סטרואידים :sbb4: ) חח עדיף שתכניסי את זה לראש... יש לי ידידות בגילי מסכנות כל החיים לומדות אין להן זמן לשום דבר זה לא חיים ככה |
ציטוט:
דבר שני, אני לא שותה..ומה שאמרת "להשתרלל"... wtf?! |
ציטוט:
אני יותר בכיוון של קורסים של בוא נגיד בין חצי שנה לשנה,של מנהל עסקים/השקעות/מסחר בבורסה,ואני רוצה להיות עצמאי,לעסוק ביבוא ומסחר,אני אוהב את הדינמיקה הזאת של להתרוצץ וזה אתה מבין מה אני מתכוון? אני אוהב לנסות דברים, "להמר",להיות חופשי. הבנת אותי אחי? זה רק קו המחשבה שלי כרגע,למרות שאני לא מאמין שהוא ישתנה,אבל אין לדעת. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ