![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחח http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%...93%D7%99%D7%9D |
בונה אתם פלצנים ברמות ?!?!!? מה זה פה מאה 18 ? חותכים בלי לראות....פחחח
היו התכנולוגיה ברמה כזאת שמכניסים מצלמה עם דברים מיוחדים לווריד קטן ביותר במוח .... ושקדים מסריחים הם לא יכולים להעיף איפה אתה חי בעזה או באפריקה ? חוץ מזה זה לא מסוכן. ולא כואב כי אפשר גם לקחת סם לשיכוח כאבים מה בניתוח חותכים לך תבטן בזמן שאתה בהכרה...איזה שטויות אתם מדברים בטונות ..וזה גם לא משנה תקול.. איזה שטויות יא אללה.... פשוט כואב מה שקורה פה.... עם אנשים |
זה ככה: אתה הולך לרופא, הוא בודק אותך, אתה מקבל תור לאיזה בית חולים, הולך ומחכה שעה שבה אתה מתרגש, נכנס לחדר, מתפשט ונשאר רק עם תחתונים ומקבל חלוק שרואים בו את התחת, הולך לרופא, נשכב על המיטה הנוחה, הרופאים והאחיות שמה מריצים בדיחות, שמים לך מסיכה על הפנים ופה זה הקטע הכי כיפי! אתה נושם את החומר הרדמה הזה דרך המסיכה ואתה תופס ראש! רואה אשליות! אני ראיתי את כל מי שהיה סביבי בצורת קומיקס! זה היה גדול!
אתה קם, אוכל ארטיק, משתקם תוך כמה שעות והביתה. בבית אתה נחשב מלך, כולם דואגים לך...אחחח...אני לא אשכח את הניתוח שלי. (: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היה אחלה ת'אמת...יום למחרת כבר הלכתי לבית ספר... |
עברתי את הניתוח הזה כשהייתי בן 4 כי השקדים היו מתנפחים לי וגורמים לי להיחנק באמצע הלילה. :/
הבעיה העיקרית עם הניתוח הזה, זה שמדובר בהורדת בלוטות שאחראיות ליצור כדוריות דם לבנות, ישנן עוד בלוטות לימפה בגוף, אבל חיסרון שלהם יגדיל את הסיכוי שלך לחלות בשפעת כל שני וחמישי. זה דיי ארוני בהתחשב שהסיבה שמוציאים לך את השקדים היא בגלל וירוסים. :/ |
וואלה? אולי בגלל זה אני חוטף שפעת כל כך בקלות.. ולחשוב שהורידו לי פעמיים!
ואולי זה קשור לעובדה שאני לא עושה חיסון.. :unsure: |
ציטוט:
עמל ב' זה לא רמה |
ציטוט:
רוב הסיכויים שאני עושה את זה אבא שלי עושה תניתוח גם מאותה סיבה שקדים מוגדלים |
עברתי את הניתוח!
ההחלמה היא סיוט 5 ימים ראשונים בקושי שנגעתי באוכל... כואב מאוד שמתעוררים כואב מאוד שמדברים שצוחקים... וכל פעם שתעשה אפצ'י תרגיש כאילו ירו לך בגרון. אבל אני עכשיו בערך 13 ימים אחרי הניתוח ועכשיו תענוג... אני יושן כמו תינוק עשו לי גם ניקוז וכל מיני אז השמיעה השתפרה. חברה שלי ישנה איתי בבית חולים בליל אשפוז :):):) הסיבה שהורידו לי את השקדים + הפוליפים כי הם היו מוגדלים והפריעו לנשיהמ וגרמו לנחירות ולהיחנקויות בלילות. גם נשימה פחות טובה בחיי היוםיום תעשה את הניתוח! |
אתם טועים!!!!
זה לא נכון כל העניין של המניעת זיהומים! הרופא שניתח הסביר לי בידיוק במה העניין השקדים הם אכן לימפות, אבל יש לנו בגוף 150 לימפות רק בתוך הגרון! לא יהיו שום דלקות ושום שפעות ושום כלום! הרופא שניתח אותי הוא מומחה ואני בטוח שהוא מבין פה יותר מכולם וחוץ מזה אותו רופא מנתח 7 ילדים בכל יום שישי ומוציא להם את השקדים ואפחד לא מזהירים מהתופעה של השפעות והוירוסים כביכול בקיצור, זיוני שכל! |
תגיד לרופא שניתח אותך קוראים במקרה יצחק פוריה?
|
ציטוט:
ד"ר דנינו ...מומחה הוא נחשב להכי טוב באיזור.. הוא יחסית מבוגר. |
אז בזמנים שעשו לי את הניתוח (לפנני 12 שנה בערך) אז כדי להוציא את השקד השלישי (שממוקם מאחורי האף במקום שלא רואים) היו צריכים להיכנס כאילו על עיוור ....כנראה שמאז הדברים השתנו
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ