ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   וואלה רוצים לעזור ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=1761)

NikotiN 02-11-06 17:20

אני לומד בעמל בן עמי זה בשוהם..
ואחי תודה על הניסיום לעזור..
אתה מלוד אתה?

NIRAN 02-11-06 17:20

ואללה יש לך בסיס, רואים תשרירים מפותחים אבל חסר מאסה!
אתה צריך להיות גדול תתחיל לאכול ולהתאמן, שתהיה גדול מספיק לך מכות... חבל עלייך עכשיו

NikotiN 02-11-06 17:22

סבבה אחי ויש לך איזה טיפים איך לגדול מהר..?

OMRI-TURBO 02-11-06 17:22

קח עצה ששחקנים מקצועיים עושים אולי זה יעזור לך, תבחר דמות שאתה ממש אוהב מסרט/סידרה/ספר ופשוט תגלם אותה ותכנס לדמות. זה נשמע כמו שטות אבל זה עובד,אפילו תשנה את המראה שלך/תספורת בשביל זה.
תגלם פשוט מישהו אחר וככה אנשים יראו אותך.
תדבר ותתנהג כמו שאותה דמות היתה מתנהגת במצב מסויים.

n0x 02-11-06 17:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NikotiN
סבבה אחי ויש לך איזה טיפים איך לגדול מהר..?

תוכל כל מה שזז :diractor:

NikotiN 02-11-06 17:24

חח בסדר אני ישחק אותה גון סינה מהיאבקות..רק צריך תשרירים שלו..

Real 02-11-06 17:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
קח עצה ששחקנים מקצועיים עושים אולי זה יעזור לך, תבחר דמות שאתה ממש אוהב מסרט/סידרה/ספר ופשוט תגלם אותה ותכנס לדמות. זה נשמע כמו שטות אבל זה עובד,אפילו תשנה את המראה שלך/תספורת בשביל זה.
תגלם פשוט מישהו אחר וככה אנשים יראו אותך.
תדבר ותתנהג כמו שאותה דמות היתה מתנהגת במצב מסויים.

אבל אז הוא לא יהיה הוא,
וכשאנשים טובים יתחברו אליו,
הם לא יתחברו אליו בעצם,אלא לדמות שהוא מגלם,
ואז הוא יחייה חיים של מישהו אחר,וזה לא בסדר.

OMRI-TURBO 02-11-06 17:26

ציטוט:

חח בסדר אני ישחק אותה גון סינה מהיאבקות..רק צריך תשרירים שלו..

הדמות באה לפצות על מה שאין לך או חסר לך כניראה שלא הבנת כלום מההודעה שרשמתי, לא משנה!

NIRAN 02-11-06 17:27

שישחק אותה כלי וזהו

OMRI-TURBO 02-11-06 17:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Real
אבל אז הוא לא יהיה הוא,
וכשאנשים טובים יתחברו אליו,
הם לא יתחברו אליו בעצם,אלא לדמות שהוא מגלם,
ואז הוא יחייה חיים של מישהו אחר,וזה לא בסדר.

אף אחד הוא לא "הוא" באמת,כל בן אדם מגלם ומשחק בסרט אחר לפי ההשקפת עולם שלו,כל תקופה בחיים אתה משתנה,אתה עכשיו לא כמו שהיית בן 10 נכון? או לא כמו שהיית בן 6? ושתהיה בצבא תהיה שונה, ואחרי הצבא שוב תשנה וככה זה ממשיך.
מה שאני מנסה להגיד לך זה שאתה לא נולך בן אדם מסויים ונישאר אותו בן אדם עד המוות כל כמה שנים אתה משתנה מגלה דברים אחרים שאתה אוהב או מעניינים אותך וכו'.. התכונות הראשיות לא משתנות,אבל אם הוא רוצה כן לנסות לשנות אותן או לחלופין שאנשים לא יראו את התכונות האלה כמו חוסר ביטחון וכו',אז הוא יבחר דמות שהוא מעריץ-מה שאומר שהוא מסכים עם התכונות שיש לאותן דמות אחרת הוא לא היה מעריץ אותה,ופשוט יכנס אליה וזה יעזור לו להעלים את החוסר ביטחון שהוא לא רוצה שיראו.

Real 02-11-06 17:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אף אחד הוא לא "הוא" באמת,כל בן אדם מגלם ומשחק בסרט אחר לפי ההשקפת עולם שלו,כל תקופה בחיים אתה משתנה,אתה עכשיו לא כמו שהיית בן 10 נכון? או לא כמו שהיית בן 6? ושתהיה בצבא תהיה שונה, ואחרי הצבא שוב תשנה וככה זה ממשיך.
מה שאני מנסה להגיד לך זה שאתה לא נולך בן אדם מסויים ונישאר אותו בן אדם עד המוות כל כמה שנים אתה משתנה מגלה דברים אחרים שאתה אוהב או מעניינים אותך וכו'.. התכונות הראשיות לא משתנות,אבל אם הוא רוצה כן לנסות לשנות אותן או לחלופין שאנשים לא יראו את התכונות האלה כמו חוסר ביטחון וכו',אז הוא יבחר דמות שהוא מעריץ-מה שאומר שהוא מסכים עם התכונות שיש לאותן דמות אחרת הוא לא היה מעריץ אותה,ופשוט יכנס אליה וזה יעזור לו להעלים את החוסר ביטחון שהוא לא רוצה שיראו.

בדיוק,

תיעזר בה אבל אל תאמץ אותה.

ועומרי,בלי עצבים גבר :jockey:

OMRI-TURBO 02-11-06 17:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Real
בדיוק,

תיעזר בה אבל אל תאמץ אותה.

ועומרי,בלי עצבים גבר :jockey:

איזה עצבים?:ph34r:

Dino Psaras 02-11-06 17:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
תתחיל לעשן.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח ..:1eye:

Ori-Silver 02-11-06 17:46

אחי תשאיר לי איי סי קיו או משהו יש לי אתר שממש יכול לעזור לך

מתן18 02-11-06 18:03

ציטוט:

:whistle: שמעו ..
אני באתי עכשיו מאשקלון ללוד..
התחלתי בית ספר חדש..
ואין לי חברים שמה....
ואני מתבייש שמה לא יודע למה..
יש לי בעיה קטנה שיכול להיות שבגלל זה אני מתבייש..
מה אתם מציעים לעשות ככה?
תודה רבה רבה מראש..
:blush:

שמע גבר א' זה ממש לא המקום...יש הרבה פורומים אחרים לדברים האלה(נסה את ELSF)

ב' גם לי יש את הבעיה הזאת...לא חמורה כמו שלך אומנם אבל יש...תדע לך שאנשים לא אהבים אנשים חסרי ביטחון...

שמע לא משנה כמה אתה מתבייש תתגבר על זה אין מה לעשות...

ג' גם אני עברתי לבי"ס חדש..הייתי בב"ס דתי לפני ככה שזה היה מעבר די חד ומאוד קשה..כל יום מחדש צריך להתמודד עם דברים שלא רגילים אליהם..אין מה לעשות.

ד' מצחיק לחשוב שכולם פה "בודיבלדרים" וכמעט אפחד לא נתן לא עצה פשוטה ביותר..תתחיל להתאמן,לאכול ולגדול...אחרי חודשיים של אימונים תרגיש יותר טוב עם עצמך והבטחון יעלה פלאים...

זה כל מה שיש לי לומר,סורי על החפירה.

ran_z 02-11-06 18:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ..:1eye:

תכ'לס אחי שאני חושב על זה אין יותר טוב מזה, בהתחלה שיקנה כל יום יומיים קופסא הוא בא איתה לבצפר מוציא אותה בהפסקה כולם קופצים עליו תביא סיגריה תשאיר לי חצי תביא שאכטה תוך יומיים הוא הופך לאורח הכבוד במחששה, והדרך מהמחששה לחבר'ה "הפופולרם" קצרה.
רק תשתדל לא להתמכר כי חבל על הבריאות,,, בכלל עם אתה בנאדם חכם ולא אהבל כמוני אז תזרוק את העצות שלי בנושא בצפר לפח.

SuzukiR 02-11-06 19:04

וואלה תאמין לי אחי !

אם הייתי גר בלוד או ליד לוד הייתי דואג לך אבל
אני לא יכול לעשות כלום חוץ
מלאחל לך בהצלחה אחי בכל אשר תיפנה
ולא משנה כמה ישפילו אותך !!!!!תישאר עומד!

רק שתידע אני התחלתי להיתאמן כי חטפתי כאפה מילד בין 19 באוטובוס חזרה מבצפר חחחחחח

כולם מתחילים מאיפשהו

NikotiN 02-11-06 19:10

תודבה רבה לכולם...
באת תודה..זה היה חשוב לי מאוד...
שיהייה לכם כל טוב ...

jonathan 02-11-06 19:12

ציטוט:

אני לומד בעמל בן עמי זה בשוהם..
ואחי תודה על הניסיום לעזור..
אתה מלוד אתה?

שוהם?!אתה גר בשוהם?
אני גר בשוהם
מה זה עמל בן עמי?

Psychopath 02-11-06 19:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
תכ'לס אחי שאני חושב על זה אין יותר טוב מזה, בהתחלה שיקנה כל יום יומיים קופסא הוא בא איתה לבצפר מוציא אותה בהפסקה כולם קופצים עליו תביא סיגריה תשאיר לי חצי תביא שאכטה תוך יומיים הוא הופך לאורח הכבוד במחששה, והדרך מהמחששה לחבר'ה "הפופולרם" קצרה.
רק תשתדל לא להתמכר כי חבל על הבריאות,,, בכלל עם אתה בנאדם חכם ולא אהבל כמוני אז תזרוק את העצות שלי בנושא בצפר לפח.

זה הדבר האחרון שהוא רוצה להיות... הפראייר שלוקחים ממנו סיגריות
זה אומנם מושך צומת לב אבל זה לא שווה כלום

תקשיבו לי:
יש אצלנו ילד מתלהב שהתחיל לעשן רק כדי להיחשב "ערס" ועשה עגיל מתחת לשפה רק כדי להיות "מגניב" ומתחיל לדבר כמו ערס ומתחיל להיות "עבריין"
זה ילד קבוע שאני רואה אותך אני נותן לו את הלחיצת יד המפורסמת שלי ומכאיב לו במשך דקהה-שתיים עד שהוא על הרצפה ואז מביא לו כאפה! לכאלה ילדים צריך להרביץ לא לחננות!
וחבר שלי משתמש לו בקופסאות סיגריות על בסיס יומי. קיצר זאת לא הדרך להיות פופולרי.

ואני אומר את זה כי גם אני הייתי קצת ככה, לא ממש כמוהו אבל קצת.. ניסיתי להיות אדם שלא אני.
בכיתה ט' התחלתי להשתנות וכולם אוהבים אותי בביצפר ואין אחד שלא מכיר אותי.

בקיצור לא יודע אם הגעתי לאיזשהי פואנטה רק אל תעשה מה שRAN אמר לך כי גם אם תקבל תשומת לב לכמה שבועות היא תהיה שווה ל-0! אנשים צריכים לכבד אותך ולהעריך אותך בגלל מי שאתה ולא בגלל קופסת סיגריות.

המפתח לפופלריות זה ביטחון עצמי, עם בנות, עם חברים עם כל העולם.
יש אנשים שנולדים בלי, ושמנסים להראות שכן יוצא להם "לא" עוד יותר גדול. דברים לא אמיתיים אצל אנשים שקופים! בגלל זה אני מתעצבן על ה"ערסים צעצוע" ולא על החננות שלפחות לא משחקים אותה.

בקיצור, תעשה מה שאתה יכול כדי לשפר את הביטחון העצמי שלך, זה הדבר הכי חשוב בחיים! לא לימודים לא כסף לא כלום, המפתח להצלחה זה ביטחון עצמי ואינטלגנציה רגשית.
זה לא משנה מי אתה או איך אתה נראה, זה משנה איך אתה מרגיש לגבי עצמך.

תתאמן, תתיפיף, קנה בגדים יפים תעשה מה שאתה צריך כדי להעלות את הביטחון שלך.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ