ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   התפריט שלי למאזן נייטרלי (https://israelbody.com/showthread.php?t=17597)

zav 25-08-07 04:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
ההמלצות של ארגוני התזונה האמריקאים עומדות על 25-35 אחוז שומן מהצריכה הקלורית היומית. אצלו זה אפילו לא 20%.

אבל זה המלצות לאנשים שלא מתאמנים (שאחוז החלבון נמוך בתפריט שלהם).

ironman 25-08-07 10:38

Panic זה בשבילך

http://findarticles.com/p/articles/m...3/ai_n15733216

Moshe 25-08-07 10:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ironman

מאמר נחמד מאוד , קבל במונ'

Bullet 25-08-07 10:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ironman

זה רעיון חמוד אבל זה לא קורה בפועל. להפך, יש rebound של שומן ולא של שריר אחרי דיאטה.

Sugarzaza 25-08-07 10:57

ציטוט:

זה רעיון חמוד אבל זה לא קורה בפועל. להפך, יש rebound של שומן ולא של שריר אחרי דיאטה.

על מה הוא בכלל מבסס את זה? סתם זרק טענה באוויר וכתב עלייה מאמר?

Moshe 25-08-07 10:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
על מה הוא בכלל מבסס את זה? סתם זרק טענה באוויר וכתב עלייה מאמר?

זה לא משנה במאמר ב3 שבועות הראשונים במילא יוצא לך שאתה על ניטרלי ואז אחרי 3 שבועות אתה כאילו באמת נכנס לקטע של המסה , ככה שאתה לא תעלה בשום שומן

Bullet 25-08-07 11:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
זה לא משנה במאמר ב3 שבועות הראשונים במילא יוצא לך שאתה על ניטרלי ואז אחרי 3 שבועות אתה כאילו באמת נכנס לקטע של המסה , ככה שאתה לא תעלה בשום שומן

אוקיי, אבל זה אם אתה עובר נייטרלי. אם אתה ישר קופץ למאסה, אתה תעלה בעיקר בשומן.

Moshe 25-08-07 11:06

ציטוט:

אוקיי, אבל זה אם אתה עובר נייטרלי. אם אתה ישר קופץ למאסה, אתה תעלה בעיקר בשומן.

קראת את המאמר? , הוא אומר 3 שבועות הראשונים לעלות את הפחמימות ב150 גרם , בהנחה שאף אחד פה לא יושב על 200 גרם פחמימה (וגם אם כן זה עדיין תקף) , אין סיבה שתעבור את הנטרלי , כמו כן הוא גם אומר להוריד את החלבון לגרם פר פאונד , משמע אתה מוריד חלבון אתה חוסך קלוריות ואתה מעלה את השומן ב40-50 גרם על מה שהיה לך לפני זה , זה עדיין נטרלי אם תחשב את כל הסכמה הכללית... וזה 3 שבועות רצופים על נטרלי זה דיי זמן לא לאותת לגוף לדפוק ריבאונד כמו כן אתה ממשיך לעשות אירובי אבל ממעיט בו לעומת החיטוב.
לאחר 3 שבועות אתה מעלה עוד 150 גרם פחמימה על מה שהיה לך ועוד 10-15 גרם שומן על ההוספה הקודמת , החלבון נשאר אותו דבר..
זה הכל לא מבין איפה הבעיה פה , לא יהיה פה שום ריבאונד המסה גם לא תצא לך כזו מטורפת גם בשבוע ה3-6 , זה תחילת מסה נורמלית אפשר לומר 500 מעל התחזוקה

P-a-n-1-c 25-08-07 11:14

אבל אני מגיע למצב שאני אוכל פי 2 שומן מהגוף שלי...

Moshe 25-08-07 11:23

ואיך הגעת ל120 גרם שומן

P-a-n-1-c 25-08-07 14:51

כרגע [בחיטוב] אני על משהו כמו 45, סבבה? עכשיו אני אעלה עוד 40 אח"כ עוד 15 זה יואצ משהו כמו 100.. כמובן זה +\-

F][_aMe 25-08-07 16:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
פשוט אני מעדיף לכסות את המינימום ולא להוסיף עוד. יענו להישאר על מינימום וזהו [כמובן לאט לאט להוסיף אבל לשבוע נייטרלי זה יספיק].
בגלל זה אני מבין את גיל עם הכמויות חלבון האדירות שהוא דוחף, כמו שהסברתי החלבון עושה "תהליך" ארוך יותר עד שהוא הופך לשומן מאשר פחמימה\שומן.

שמע אחרי השבוע הזה אני מוסיף עוד, רק לשבוע הנייטרלי הזה אני אהיה על 50~

גם אצלי הוא הפציץ בחלבון וכיסח את השומן... (בחודש הראשון לחיטוב - זה היה כמעט מאזן ניטרלי). :mellow:

P-a-n-1-c 25-08-07 17:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי F][_aMe
גם אצלי הוא הפציץ בחלבון וכיסח את השומן... (בחודש הראשון לחיטוב - זה היה כמעט מאזן ניטרלי). :mellow:

בגלל זה בדיוק אני עכשיו עובר לעבוד לבד.
זה לא שלא הייתי מרוצה מגיל, להיפך! היו תוצאות נפלאות, אבל הקטע שוואלה כל החלבון הזה עולה לי מאוד יקר ונמאס לי כל שבוע ללכת לקצביה להוציא איזה 120 שקל ועוד על כל המוצרי חלב וכו'. ככה כל הפחמימות והשומן נורא זולים..

zav 25-08-07 19:42

תבקש מגיל תפריט עם פחות חלבון.

F][_aMe 26-08-07 13:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zav
תבקש מגיל תפריט עם פחות חלבון.

+1.
בטוח שגיל יכול להגמיש את התפריט לפי הצרכים שלך, למרות שיש לי הרגשה שגם בלי הייעוץ אתה תסתדר טוב, התפריט שלך נראה לי סבבה. בהצלחה ד"א. :sbb4:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:28.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ