![]() |
כן, וסוזוקי, אתה מדבר על הסיפור המפורסם של Fearless.
עם כל הכבוד, זה לא ממש נחשב אומני לחימה אלו שהביאו לו להלחם בהם. (בלי קשר לסרט) |
לא קשור אחי הרבה מזלזלים בקונג פו בגלל כל האמני רחוב העלובים שמיתעסקים
שילכו לימצוא לוחמים אמתיים של התחום ובאותה תוכנית של נשיונל ראינו כמה מאסטרים שלהם ושאלו אותם למה הם לא נילחמים בתחרויות ומיצגים בצורה יותר טובה את האומנות לחימה שלהם והם אמרו כי זה נוהג להגנה בילבד |
אני מבינה על מה אתה מדבר בקשר להגנה בלבד,אבל עדיין,צריך להוכיח איכשהו שזה באמת אומנות לחימה מהשורה הראשונה,אולי היא הייתה טובה ללפני 100 200 שנה נניח,אבל עכשיו?
|
בתאכלס כל אומנות לחימה אם אתה לא לוקח אותה ברצינות ולא אשכרה מקדיש את החיים שלך בישבלה
אתה לא תהפך להיות לוחם כמו האנשים שהבאתה שמיתאמנים בטח מגיל 0 אבל עדיין אפשר להיות תותח במונחים של רחוב |
בדיוק.
קונג פו, קראטה, טאקוואנדו, אייקידו, הפקידו וכו' - כולם נועדו להגנה עצמית. אגרוף תאילנדי נועד להרוג. (חפש קצת על המלחמה בין תאילנד לבורמה\לאוס ותבין). |
ציטוט:
יש אומניות הרבה יותר עתיקות לא קשור לגיל יש אפשרות לפי מה שהבנתי ליקרוא עליהם תיגר אבל בשביל זה צריך ללכת עד לסין ולחפש את המניזרים שלהם למי יש כח לזה חח |
אני רוצה לילמוד אגרוףף תאילנדי אבל יש לי כמה קשיים אם תיסתכל בהודעות שלי חיפשתי כמה פעמים באזור שלי אומנות לחימה אבל אין משהו שקרוב אלי שאנייוכל להתמיד ..
|
דרך אגב יש אומנות לחימה יהודית מאוד מאוד עתיקה
יש כמה שמיתעסקים בזה אבל לא ממש רצינאים ישלזה פרק אם אני לא טועה בקבלה ויש כמה שמיתמחים בזה אבל אף פעם לא הציגו את מלוא הכישורים שלהם |
ציטוט:
בא ז'י קוואן, טאי צ'י קוואן, מואי ת'אי הדבר היפה בטאי קוואנדו זה שלא רק שהיא יעילה, היא גם יפה לצפיה, למרות שאני אישית חובב גדול של מואי ת'אי :boxing: |
היה סרטון יפיפה שראיתי פעם ....
הביאו נזיר שאולין לקרב מול 2 קרטיסתים .. בקיצור כל תנועה שלהם הוא קרא מראש ולפני שהם הספיקו להגיד אבגדוש , או הפך אותם לטוסט שרוף |
ציטוט:
|
וואי מגניב אני מדי פעם רואה את זה באגו ממש פיצוצים הולכים שם
|
ציטוט:
אתה לומד אצל דניס ? |
ציטוט:
אלה לא קראטיסטים,הם מטאי קוואן דו.. ולבחור שאמר שטאי קוואן דו יעיל אז גם לא ממש,רוב הלוחמים שם משתמשים רק ברגלים,ולא עובדים עם היידים בכלל,זה מה שהופך את זה ללא ממש יעיל..,חוץ מבתחרויות טאי קוואן דו כמובן :blush: |
בכנות, נראה אותך עוצרת בעיטה של טאי קוואנדו. מדוייקת, חזקה, והכי חשוב שיבאו עוד 4 אחריה..
|
ציטוט:
|
שוב פעם אני לא מזלזלת בשיטה...אני מדברת בכלליות :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
טאקוואנדו יעיל? הכי לא שבעולם. לא סתם תמיד בK1 זוכה איזה קיקבוקסר\מתאגרף תאילנדי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ