![]() |
ציטוט:
ברור שהן בוכות רק כשזה לטעמן..... שאר הזמן הן במחזור. אנחנו אלו שבוכים. |
אני ממש נגד הפימניזם הזה...לא מבין מה רע לנשים להיות בבית לבשל, לנקות, ולדאוג לילדים? הרי נשים מחוברות לדברים האלה מאז ומתמיד וכשהן רוצות "שיוויון" ו"לצאת לעבוד" הן מתישות את עצמן עוד יותר כי הן צריכות גם להתקשר לילדים כל היום, לחזור מותשות מהעבודה ולדאוג לבית (בדרך-כלל גברים לא מסוגלים לדאוג לבית כמו נשים) במקום לחיות בסבבה...אחותי ממש פמיניסטית חחח סבא וסבתא שלי לא סובלים את הגישות המשונות שלה...עלק "כשאני אתחתן אני אצא לעבוד ולא אשרת את בעלי בשביל כלום...לא לנקות, לא לבשל, שום דבר..." אז הם עושים לה:"אם את לא תעשי כלום, בשביל מה הוא צריך אותך??" חחחחח....
|
ציטוט:
|
מסכוליסטים מקבלים יותר כוס מחבריהם הסמרטוטים הגברים החדשים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בדיוק! נשים מקומן בבית. אין לי בעיה עם זה שילכו לעבוד ולפתח קריירה, אבל הן צריכות גם לדאוג לבעל, לילדים, ובמקום לראות את זה כנטל הן צריכות לראות את זה כשליחות. |
ציטוט:
הבעיה שהן רצו שויות זכויות ולהיות חופשיות מ"שעבוד פטריארכאלי" ובמקום זה הדבר היחיד שיצא להן זה ש90% מהנשים שרמוטות. |
ציטוט:
|
הכי מעצבן אותי בקטע הזה זה הקורסים בצה"ל
דוגמא אחת זה טייס שמכשרים טייסים מכשרים אותם להיתמודד בשטח אוייב ובגלל זה כל המסעות הקשים אבל מה לבנות המסלול טייס הרבה הרבה יותר קל גם זה מסוכן להן וגם זה לא הוגן לא היה לי בעיה אם טייסת שהייתה עושה טיפן טיפן אותו מסלול כמו הטייסים זה מעצבן |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ