![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
תיקרא לזה "חזרה גנרלית",רק שיש מורים שמקפידים יותר,זאת אומרת אם אתה לא עובר אותו אז לא מגישים אותך לטסט,אבל הרוב מחפפים.. אני אישית לא עשיתי בכלל טסט פנימי כי אני מכיר את המורה.. זה יכול רק לעזור,כי אתה מתרגל להרגשה שהמורה שלך לא לידך וכו'. |
תגיד לטסטר שאתה מכיר את homie , אתה עובר בטוח .
|
עידכונים חמים מהשטח !!!!!!!
אוקיי קודם כל תודה לכולם על התמיכה :)... אז ככה... נכנסתי לטסט התחלתי אותו... אף טעות...... 100\100...... הלך לי ממש חלק פצצה הוא לא העיר לי שום דבר... אחרי 10 דקות הוא עושה לי טוב טוב תעצור בצד..... יעני כאילו הוא קלט שנאי יודע לנהוג... נכנסתי עצרתי שמתי ניוטראל הרמתי קלאטצ' הוצאתי חגורה באתי לצאת ואז הוא עושה לי אההההה מה עם ההאנד-ברקס?! אני כזה אויש סליחה טעות שלי... ואז הוא אומר לי האוטו יכל להתדרדר... הוא יכל להתדרדר... ואז שישבתי מאחורה והשני התחיל הוא עושה לי שוב האוטו יכל להתדרדר.... יעני הדגיש את זה... עכשיו אני כולי בסרט שהוא יכשיל אותי הבן זונה הזה..... וכדי שלא תגיש עירעורים אז הם תמיד ירשמו לך עוד שטויות ככה שעירעור לא יעזור פה... אני מקווה שהלך לי... לדעתי הוא לא העביר אותי כי הוא הדגיש את זה, למרות שזאת לא שגיאה חמורה. |
לא מכשילים על זה , אם הוא יכשיל אותך הוא טסטר בן זונה שפשוט חיפש אותך ויש מקום לערעור.
מה המורה אומר? ד"א באיזה עיר נבחנת? |
ציטוט:
ונבחנתי בנתניה אחי..... שכונות וותיקים ועמליה. |
אף לא יכול לנבא אחי,זה תלוי רק בטסטר.
תישב ותתפלל שאישתו נתנה לו אתמול והוא במצב רוח טוב |
קודם כול מה עשיתי שתי טסטים פנימיים אתה מסטול לגמרה אהה
אני עשיתי אחד ניכשלתי בוא חח ולא נוראה המורה חתם לי וזה שכתב לך תבוא בידעיה שאתה לא עובר מה אתה מזיין בשכל הפוך תבוא בידיעה אני היום עובר טסט לא משנה מה ! זה מה שעשיתי הטסטר עלה וואלה ברוך השם עברתי ראשון ויש סיכוי שאתה לא עובר כי הא הדגיש וזה יש כאלה שמכשילים על זה |
ציטוט:
|
צריך להרים בלם יד ולהכניס להילוך( רברס בירידה, ראשון במישור ועליה).
זה בהחלט יכול להיות קריטי הקטע שלא הרמת, הניוטרל זה בסדר אםה וא לא ביקש לדומם מנוע. בוא נקווה שעברת אחרת זה באמת מעצבן לאללה. נשמע שאתה תותח, מקסימום טסט 2 אתה עובר אחי! |
דווקא בגלל שהוא הדגיש את זה נראה לי אתה עובר
כדי שלא תשכח בזמן אמת אם היה רוצה להכשיל אותך הוא לא היה מדבר איתך הכלל |
חחחחחחחח מקסימום אתה שם לב שהאוטו מדרדר אתה ישר לוחץ ברקס ואז עולה לך לראש ההאנדברקס...לא נראהלי שיכשילו אותך
|
ציטוט:
|
אל תשכח לאותת, תהיה עירני וזהיר
בהצלחה |
ציטוט:
הכשילו את חבר שלי על זה .. מקווה שלא יכשילו אותך |
אם מכשילים אותך על זה זה בעסה רצינית.....
:( |
בן בן בן בן :):):):) :):):):):):) הכשיל אותי על האנד ברקס !!!!!!!!!!! כושילידודה של המזדיין הזה...
|
אתה לא רציני....
איזה בן זונה של טסטר :( לא נורא גבר טסט הבא אתה עובר בדוק |
ציטוט:
|
יווווווווווווווווווווווווווווו אני לא מאמין איזהה זבללללל אנושייייי SS בלאט!!!!!! :boxing: :boxing: :boxing:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ