ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ניגש לטסט ב 12:00... (https://israelbody.com/showthread.php?t=17424)

MagneZium 23-08-07 12:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
טסט פנימי זה כדי שתוכל לגשת לטסט מטעם בית הספר לנהיגה שדרכו המורה שלך מלמד והוא בעצם חבר בו, תאכלס בטסט הפנימי שלי נכנסתי במקום שאמורים לצאת ממנו ועוד כמה שטויות והוא העביר אותי כי זה חוואה ולא נותנים לעשות פעמיים אצלינו, והוא אפילו אמר לי שבטסט רגיל הטסטר היה מעיף אותי מהאוטו חח, אבל לא נורא הוא חתם שעברתי לפני שהתחיל הטסט הזה..

אתה מתחיל עכשיו את הטסט, הרבה בהצלחה, נקווה שתעבור, וגם אם לא לא קרה כלום, סתם שאלה איפה אתה נבחן?

איזה תאוריה עברת?

zidan 23-08-07 12:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Iron Man
חחחחחחח איזה שכונה
זה כאילו טסט שהבצפר לנהיגה עושים לך?

כן.
תיקרא לזה "חזרה גנרלית",רק שיש מורים שמקפידים יותר,זאת אומרת אם אתה לא עובר אותו אז לא מגישים אותך לטסט,אבל הרוב מחפפים..
אני אישית לא עשיתי בכלל טסט פנימי כי אני מכיר את המורה..
זה יכול רק לעזור,כי אתה מתרגל להרגשה שהמורה שלך לא לידך וכו'.

Homie 23-08-07 12:20

תגיד לטסטר שאתה מכיר את homie , אתה עובר בטוח .

Mazoz3 23-08-07 13:24

עידכונים חמים מהשטח !!!!!!!
אוקיי קודם כל תודה לכולם על התמיכה :)...
אז ככה... נכנסתי לטסט התחלתי אותו... אף טעות...... 100\100...... הלך לי ממש חלק פצצה הוא לא העיר לי שום דבר... אחרי 10 דקות הוא עושה לי טוב טוב תעצור בצד..... יעני כאילו הוא קלט שנאי יודע לנהוג... נכנסתי עצרתי שמתי ניוטראל הרמתי קלאטצ' הוצאתי חגורה באתי לצאת ואז הוא עושה לי אההההה מה עם ההאנד-ברקס?! אני כזה אויש סליחה טעות שלי... ואז הוא אומר לי האוטו יכל להתדרדר... הוא יכל להתדרדר... ואז שישבתי מאחורה והשני התחיל הוא עושה לי שוב האוטו יכל להתדרדר.... יעני הדגיש את זה... עכשיו אני כולי בסרט שהוא יכשיל אותי הבן זונה הזה..... וכדי שלא תגיש עירעורים אז הם תמיד ירשמו לך עוד שטויות ככה שעירעור לא יעזור פה... אני מקווה שהלך לי... לדעתי הוא לא העביר אותי כי הוא הדגיש את זה, למרות שזאת לא שגיאה חמורה.

אור 23-08-07 13:26

לא מכשילים על זה , אם הוא יכשיל אותך הוא טסטר בן זונה שפשוט חיפש אותך ויש מקום לערעור.
מה המורה אומר?
ד"א באיזה עיר נבחנת?

Mazoz3 23-08-07 13:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
לא מכשילים על זה , אם הוא יכשיל אותך הוא טסטר בן :):):):) שפשוט חיפש אותך ויש מקום לערעור.
מה המורה אומר?
ד"א באיזה עיר נבחנת?

המורה שלי אמר לי "לא מכשילים על זה בדרך כלל.... אבל זה שהוא הדגיש ואמר לי את זה 3-4 פעמים.... לא יודע.." הבעיה שהוא אמר לי אתה יכול לנסות להגיש עירעור.. אבל הם תמיד מוסיפים כמה X על כמה סעיפים כשמכשילים, בשביל שהערעורים לא יתקבלו..... אז זה לא כלכך יעזור... אני צריך להתפלל שעברתי...
ונבחנתי בנתניה אחי..... שכונות וותיקים ועמליה.

zidan 23-08-07 13:40

אף לא יכול לנבא אחי,זה תלוי רק בטסטר.
תישב ותתפלל שאישתו נתנה לו אתמול והוא במצב רוח טוב

bad boy 23-08-07 13:48

קודם כול מה עשיתי שתי טסטים פנימיים אתה מסטול לגמרה אהה
אני עשיתי אחד ניכשלתי בוא חח ולא נוראה המורה חתם לי

וזה שכתב לך תבוא בידעיה שאתה לא עובר מה אתה מזיין בשכל הפוך תבוא בידיעה אני היום עובר טסט לא משנה מה !
זה מה שעשיתי הטסטר עלה וואלה ברוך השם עברתי ראשון

ויש סיכוי שאתה לא עובר כי הא הדגיש וזה יש כאלה שמכשילים על זה

Mazoz3 23-08-07 13:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bad boy
ויש סיכוי שאתה לא עובר כי הא הדגיש וזה יש כאלה שמכשילים על זה

זה הפחד שלי..... כמו שאמר ההוא שמעלייך.. אני מקווה שאישתו נתנה לו בערב :unsure:

IRON-MASS 23-08-07 15:07

צריך להרים בלם יד ולהכניס להילוך( רברס בירידה, ראשון במישור ועליה).
זה בהחלט יכול להיות קריטי הקטע שלא הרמת, הניוטרל זה בסדר אםה וא לא ביקש לדומם מנוע.
בוא נקווה שעברת אחרת זה באמת מעצבן לאללה.
נשמע שאתה תותח, מקסימום טסט 2 אתה עובר אחי!

zrizi 23-08-07 15:23

דווקא בגלל שהוא הדגיש את זה נראה לי אתה עובר
כדי שלא תשכח בזמן אמת
אם היה רוצה להכשיל אותך הוא לא היה מדבר איתך הכלל

אליאב קרייסלר 23-08-07 15:38

חחחחחחחח מקסימום אתה שם לב שהאוטו מדרדר אתה ישר לוחץ ברקס ואז עולה לך לראש ההאנדברקס...לא נראהלי שיכשילו אותך

Troya 23-08-07 15:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
המורה שלי אמר לי "לא מכשילים על זה בדרך כלל.... אבל זה שהוא הדגיש ואמר לי את זה 3-4 פעמים.... לא יודע.." הבעיה שהוא אמר לי אתה יכול לנסות להגיש עירעור.. אבל הם תמיד מוסיפים כמה X על כמה סעיפים כשמכשילים, בשביל שהערעורים לא יתקבלו..... אז זה לא כלכך יעזור... אני צריך להתפלל שעברתי...
ונבחנתי בנתניה אחי..... שכונות וותיקים ועמליה.

היית קופץ לנווה עוז אומר שלום:jockey:

Gil-G 23-08-07 16:41

אל תשכח לאותת, תהיה עירני וזהיר
בהצלחה

סוליקו 23-08-07 16:47

ציטוט:

עידכונים חמים מהשטח !!!!!!!
אוקיי קודם כל תודה לכולם על התמיכה :)...
אז ככה... נכנסתי לטסט התחלתי אותו... אף טעות...... 100\100...... הלך לי ממש חלק פצצה הוא לא העיר לי שום דבר... אחרי 10 דקות הוא עושה לי טוב טוב תעצור בצד..... יעני כאילו הוא קלט שנאי יודע לנהוג... נכנסתי עצרתי שמתי ניוטראל הרמתי קלאטצ' הוצאתי חגורה באתי לצאת ואז הוא עושה לי אההההה מה עם ההאנד-ברקס?! אני כזה אויש סליחה טעות שלי... ואז הוא אומר לי האוטו יכל להתדרדר... הוא יכל להתדרדר... ואז שישבתי מאחורה והשני התחיל הוא עושה לי שוב האוטו יכל להתדרדר.... יעני הדגיש את זה... עכשיו אני כולי בסרט שהוא יכשיל אותי הבן :):):):) הזה..... וכדי שלא תגיש עירעורים אז הם תמיד ירשמו לך עוד שטויות ככה שעירעור לא יעזור פה... אני מקווה שהלך לי... לדעתי הוא לא העביר אותי כי הוא הדגיש את זה, למרות שזאת לא שגיאה חמורה.

הכשילו את חבר שלי על זה ..
מקווה שלא יכשילו אותך

יiסי 23-08-07 16:57

אם מכשילים אותך על זה זה בעסה רצינית.....
:(

Mazoz3 23-08-07 17:59

בן בן בן בן :):):):) :):):):):):) הכשיל אותי על האנד ברקס !!!!!!!!!!! כושילידודה של המזדיין הזה...

TzachimmortaL 23-08-07 18:00

אתה לא רציני....
איזה בן זונה של טסטר :(
לא נורא גבר טסט הבא אתה עובר בדוק

Gil-G 23-08-07 18:01

ציטוט:

בן בן בן בן :):):):) :):):):):):) הכשיל אותי על האנד ברקס !!!!!!!!!!! כושילידודה של המזדיין הזה...

כל הזין ובניו... לא נורא אחי יש כאלה שאומרים "כל עכבה לטובה".. לך תדע..

יiסי 23-08-07 18:04

יווווווווווווווווווווווווווווו אני לא מאמין איזהה זבללללל אנושייייי SS בלאט!!!!!! :boxing: :boxing: :boxing:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:20.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ