![]() |
הכל :)
מזרחית (לא כבד כמו דיכאון..),ישראלי,פאנק רוק - דיי שונא מטאל וכל הרוק הכבד..הכי כבד system of a down שהם תותחים ! אינפקטד כמובן סקאזי טיסטו ועוד חח.. גם האוסים בא בטוב |
ציטוט:
our lady peace my chemical romance evanescence linkin park korn alter bridge 3 days grace ועוד... הכי כבד: killswitch engage |
ציטוט:
|
חח מי מתנדב לספר על סנדרה?
|
ציטוט:
נייס נייס יש טעם.. רוב הבנות זה רק דיכאון, שרק פתיחת השיר מביאה לי חשק להיתאבד.. הכל זה מוות-אהבה שלא הולכת, אין חידוש.. |
ציטוט:
WTF?! |
סנדרה נהייתה סלב שנעלם הא?.חח מיתוס בישראלבודי עוד 10 שנים יספרו על ילדה שבאה לפורום שבאה את שיאי כל הזמנים בהודעות ולאחר מספר חודשים נעלמה:O :helpsmilie:
חחחח סנדרה ילדה בת 15 מב"ש מתאמנת ,מטאליסטית ..וכו' חח:closedeyes: חח שיר יפה שיש לך טעם רוב הבנות שטחיות במוזיקה כל מיני שירי מועדונים כאלה וזהו =| אחלה להקות הבאת פה.. |
ציטוט:
|
ושלח לה הודעות במוניטין,פרט שולי חחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
את זה לא ידעתי..מה היה תכנם? |
דיכאון , מזרחית , ערבית.
|
ציטוט:
חחחחחחחח כן, אני לא יודע עד היום מה המטרה של השירים האלה.. רוב הסיכויים זה רק לדכא את הבן אדם שלא יצא מהבית. אתם מיתכוונים לסנדרה שגם אמא שלה מיתאמנת/היתאמנה? חחח היא קרועה זאת, היא והפרנויות מאוכל ודיאטות.. יצא לי להיתקל בה פה בב"ש. |
טראנסים בעיקר , לא פסיכודלים
האוסים טרקים למיניהם מזרחית ודיכאון |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה מסתלבטים עליה?:S (לשיר)
שכתבתי שמסתלבטים דיברתי על ההוא שפתח פוסט S-A הזה לא דיברתי עלייך בגלל זה לא הבנתי מה את מגיבה לתגובה שלי חחחחח :flowers: כי כל פעם הוא פותח פוסטים ומישו מסתלבט עליו,לא דיברתי עלייך בכלל:O חח DER (וההמשך ארוך) אתה יכול לשאול את סנדרה מה היא תוכנם חח היא כאן,קאמבק |
ציטוט:
|
ציטוט:
חח יא ג'ינג'י מה אתה תופס פה תחת? לך תלמד לשיר כמוהם קודם ואז תצחק :wiggle: |
סנדרה, טוסיק קשיח יש לציין האp:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ