ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה בנוגע לתוכנית שלי ודד ליפט (https://israelbody.com/showthread.php?t=17376)

boris19 22-08-07 20:49

מה לגבי דד ליפט רומני ?

!Demon! 22-08-07 20:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
העובדה שביצעת כמה פעמים דדליפט לא מעידה שיש לך הבנה על השרירים הפועלים ובטח שלא על מידת מעורבותם.
הניסיון האישי שלך לא אומר כלום במיוחד כשהוא סותר דברים שנבדקו בתנאי מעבדה ("מונחים חכמים"), בדיקות כאלה מבוצעות במציאות ועל האנשים אמיתיים תוך בידוד משתנים ולא נסמכים על הרגשה ומידת מצב הרוח של הנבדקים, ובקיצור ממש לא מדובר בתיאוריה.

זה כן משנה כי ביצעתי תתרגיל עם המאמן שלי ליידי שיש לו 20 שנות נסיון והוא לבד היה מתאמן משהו רציני זאת אומרת שביצעתי תתרגיל נכון ולא הרגשתי את הרגליים..
קיצר עזוב לא משנה הוויכוח הזה לא יוביל לשום מקום

zrizi 22-08-07 20:59

שיקולם בדדליפט אין פשיטה בעמוד השדרה?
ועוד שאלה בסקוואט בסמית כאשר כפות הרגליים רחוקות מהגוף יכול להיות שהתנועה העיקרית הופכת להיות פשיטה בירך ואז ההאמסטרינג הופך להיות האגוניסט?

shikoLM 22-08-07 21:22

אין פשיטה בעמוד השדרה בביצוע של דדליפט, המנח נשאר זהה בהמלך כל התנועה.
גם כאשר כפות הרגליים רחוקות מהמוט מהסמית מפרק הירך לא הופך ל prime mover בתנועה.
בתחילת התנועה אומנם פושטי הירך ימצאו במצב מאורך בהשוואה לסקוואט חופשי אך בתחתית התנועה פושטי הירך ימצאו במצב מקוצר יחסית לסקוואט חופשי (אין הטייה של הגו).

zrizi 22-08-07 21:28

ציטוט:

אין פשיטה בעמוד השדרה בביצוע של דדליפט, המנח נשאר זהה בהמלך כל התנועה.
גם כאשר כפות הרגליים רחוקות מהמוט מהסמית מפרק הירך לא הופך ל prime mover בתנועה.
בתחילת התנועה אומנם פושטי הירך ימצאו במצב מאורך בהשוואה לסקוואט חופשי אך בתחתית התנועה פושטי הירך ימצאו במצב מקוצר יחסית לסקוואט חופשי (אין הטייה של הגו).

את הסקוואט הבנתי תודה
אבל בדדליפט אין אף תנועה באיזור הגב התחתון?

shikoLM 22-08-07 21:35

הלורדוזה המותנית נשמרת במהלך כל התנועה ללא שום השטחה, התנועה היא בירך בעקבות כך ההטייה של הגב.

zrizi 22-08-07 21:37

ציטוט:

הלורדוזה המותנית נשמרת במהלך כל התנועה ללא שום השטחה, התנועה היא בירך בעקבות כך ההטייה של הגב.

אה כמו סקוואט עמוק
תודה

הזברה 22-08-07 22:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !Demon!
זה כן משנה כי ביצעתי תתרגיל עם המאמן שלי ליידי שיש לו 20 שנות נסיון והוא לבד היה מתאמן משהו רציני זאת אומרת שביצעתי תתרגיל נכון ולא הרגשתי את הרגליים..
קיצר עזוב לא משנה הוויכוח הזה לא יוביל לשום מקום

באמת נתת למדריך, שלמד את החומר לפני 20 שנה! להדריך אותך?
נסיון בתחום הזה חשוב אולי מבחינת יחסי האנוש ולדעת להתאים יותר את רמת הקושי למתאמן ,אבל, מבחינת הידע האנטומי, הביומכני (ועוד הרבה מאוד מילים מסובכות), מה שמשנה זה כמה הבנאדם קורא ומתעניין, אחרת הידע מתישן ונשכח.

ran_z 23-08-07 12:45

!Demon! - תפסיק להתווכח יותר מידי, אנשים עם ידע רב בתחום מסבירים לך שמה שאתה מדבר זה קשקוש אחד גדול, הם יושבים ומסבירים לך יפה ובנועם היכן הטעויות שלך, ובמקום להפנים ולהגיד תודה אתה ממשיך להתווכח ולזרוק שטויות חסרות בסיס.
מבחינתי אין לי בעיה עם זה שהידע שלך בחומר לקוי, פשוט אתה מסתובב פה ומטעה את חברי הפורום בתשובות שגויות בעיקר במה שקשור לקניזיולוגיה פשוטה.

Dubano 23-08-07 13:19

Demon - אתה מרגיש את זה בגב בגלל שזוקפי הגב שלך חלשים מאוד ביחס לגלוטוס מקסימוס ולהמסטרינג, אז משקל קל יחסית יאמץ לך את הגב הרבה אבל הרגליים והתחת שלך בכלל לא ירגישו את זה....

וכן אתה אומר הרבה דברים לא נכונים

TzachimmortaL 23-08-07 13:37

אווקי אנשים תודה רבה אני אכניס את זה לאימון הרגליים שלי.
עכשיו עוד שאלה
כדאי לי להוסיף את התרגיל הזה או להחליף באחר?
הנה התוכנית של הרגליים
לג פרס במכונה 6,6,8,8
כפיפת ברכיים במכונה 4x8
תאומים במכונה של הלג פרס 12x4
אני עובד Abc 5-6 פעמים בשבוע, אז כדאי להוסיף את זה? (מה שאני מאמין שלא יהווה בעיה) או להחליף בתרגיל אחר? תודה שוב!

Dubano 23-08-07 13:44

אחי פשוט תזיז את הגב תחתון לאימון רגליים

TzachimmortaL 23-08-07 14:05

כן זה סבבה, אבל אני שואל אם להוסיף את הדד ליפט לאימון רגליים, או להחליף את הדדליפט בתרגיל שכבר קיים באימון רגליים

!Demon! 23-08-07 20:10

חח אני מטעה ולא יודע כלום ?ק שאני מרים פה יותר מכולם כמעט משקל תוך 9 חודשים בלי שום אבקות וכל זה..חח שיהיה , אתם צודקים

הזברה 23-08-07 22:39

אין קשר בין כמה שאתה מרים, או כמה שאתה גדול, למה שאתה יודע.

Kfir 24-08-07 03:22

לפי מה שהבנתי אתם אומרים שדד ליפט זה יותר תרגיל לרגליים.
אז למה בסירטון שיש לי במחשב שמסביר על ביצוע תרגילים נכון התרגיל דד ליפט נמצא תחת קבוצת השריר "גב"?

!Demon! 24-08-07 10:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הזברה
אין קשר בין כמה שאתה מרים, או כמה שאתה גדול, למה שאתה יודע.

יש קשר גדול כי אם התחזקתיי ממש כמעט פי שתיים זה אומר שאני מתאמן נכון

HuSxXx 24-08-07 10:59

לא קראתי את כל הוויכוח,אבל לפי דעתי תכניס אותו לאימון גב.
דד ליפט בקושי עובד על הרגלים,הרוב הוא עובד על כל חלקי הגב.

shikoLM 24-08-07 13:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HuSxXx
לא קראתי את כל הוויכוח,אבל לפי דעתי תכניס אותו לאימון גב.
דד ליפט בקושי עובד על הרגלים,הרוב הוא עובד על כל חלקי הגב.

אין פה בכלל ויכוח, להבא תקרא את השירשור לפני שאתה יוצא בהצהרות שגויות.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:46.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ